הנושא לשבוע הבא הוא כנראה:

Juliann

New member
../images/Emo58.gif הנושא לשבוע הבא הוא כנראה:

דיסקו! [למרות ששוב היו שמועות על קאנטרי משום מה]. מישהי כתבה שדודה של קארי [או משהו כזה] אישרה שזה דיסקו ובינתיים לקארי קשה לבחור שיר... סבבה, כל עוד שאף אחד לא ישיר ITS A RAINING MEN!
אני רוצה לראות את בו עושה דיסקו
לקונס אני לא דואגת, הוא ישיר איזשהי בלאדה סטייל ביג'יס או יביא אותה בהופעת דיסקו מטורפת... וונזל תסתדר, היא כייפית כזאת לא תהיה לה בעיה עם דיסקו. אנתוני בטח יקח שיר קצבי כלשהו [היי אם זה עבד שבוע שעבר...] אנואר וסקוט די בבעיה. אבל אנואר לפחות יכול לזוז קצת אולי סוף סוף סקוט יעוף לנו מהעיניים??...

Deanb

New member
תגובה

יש המון שירי דיסקו שאפשר לבצע. It's raining men הוא לא דיסקו ע"פ מה שידוע לי. רק מלהסתכל על שנות השבעים אפשר למצוא 100 שירים...

Deanb

New member
סליחה... Raining Men הוא כן דיסקו

פשוט התבלבלתי עם שיר אחר.

R o t e m O p

New member
בלעכס...טוב עשיתי ספויילר קט בהודעה

הראשונה שלי... אז במקרה שחנ'לה תמחק לי את ההודעה ההיא הינה מה שכתבתי, שוב : לקונסטנטין מתאים לבצע את Blame It On The Boggie זה יכול להיות אדיר...

Fairywitch

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

חנה לאהוב דיסקו
מקווה מאוד לשמוע שירים של "אבבא"
(למשל- יתאים לקארי משהו כמו The winner takes it all, לא?) לקונסי יתאים מאוד גם השיר Can't Take my eyes off of you- זה גם הולך מצויין עם המבטים שלו
אשמח אם הם ישירו אח"כ ביחד את I will survive...
בו המסכן שוב בצרות. וגם לאנתוני יתאים איזה שיר של "אבבא". למה? למה הם לא מתייעצים איתנו לפני?
אגב, בואו נפַתֵּח את זה- מה אתם חושבים? מה הייתם מציעים למתמודדים?

Juliann

New member
../images/Emo58.gif חבריא, יש אישור לנושא טופ7

הביאו את הנצנצים והשיער הארוך כי גבירותי ורבותי ITS DISCO TIME בוגי בוגי! יאללה תתחילו להעלות רעיונות!!

IrishKiss

New member
כן קשה לי לדמיין את זה קצת...

אבל מצד שני, קשה לי לדמיין שיעיפו אותו! כבר שבועות כולם רוצים להעיף אותו ובסקרים תמיד יוצא שהוא הבנאדם שהכי לא רוצים שם אבל הוא תמייייד ניצל בסוף! וכאילו, אין לי בעיות איתו...יש לו קול חמוד...בהתחלה די חיבבתי אותו אבל דייייייייי! כמה אפשר לגרור את זה?!?!?!?

Juliann

New member
דווקא נראה לי שאחרים יותר בצרות!

סקוט, אנואר ובו עולים בראשי... אנתוני יכול לשיר HOW DEEP IS YOUR LOVE ולהסתדר עם זה איכשהו. קונסי בטח יתחרפן לו שם בכיף, וונזל תביא אותה בהופעה מקפיצה גם... וקארי גם מתקשה לפי השמועות...

IrishKiss

New member
אני מנסה להיות אופטימית...

אני ממש רוצה שהוא ישאר...לפחות עד הטופ 5! את סקוט צריכים להעיף משם... ומבחינתי גם את קארי *מה הסיכויים?!?!?!* רק שלא יעיפו את בו...!

Juliann

New member
לפי מה שאני קראתי לגבי הקולות...

קארי זזה רק פעם אחת מהמקום הראשון [קונס היה #1 פעם אחת]. ככה שהיא SAFE ודי נעולה על הגמר. לגבי אנואר זה ממש תלוי, הוא יכול להיות קרוב להעפה תוכנית אחת ובתוכנית הבאה להתברג #3 כלומר, הוא צריך הופעות טובות כל שבוע כדי להחזיק מעמד. וונזל אותו דבר בדיוק כמו אנואר. אנתוני מקבל המון קולות מילדות, הוא כמו ג'ון סטיבנס של העונה הזאת. כל פעם שסיימון יעליב אותו הם ינסו להצביע לו יותר. לגבי בו- למרות התחושה שהיתה לכולם שהוא נעול על טופ3 תופתעו לשמוע שהוא דווקא לא ממש בטופ בהצבעות, הוא בסביבות האמצע יותר ובהופעות חלשות הוא בהחלט מועמד לבוטום 3. סקוט בבוטום 3 כל שבוע, אני מופתעת שהוא "התחמק מהכדור" כל כך הרבה זמן. נראה לי שהשבוע זה יגמר [מקווה].

IrishKiss

New member
אוף...

אם קארי תנצח אני לגמרי אתבאס! היא כזאת סתמית!!! *דעתי האישית, להוריד את האבנים והמקלות בבקשה...* אני מקווה שבו יגיע לגמר...ממש מגיע לו לדעתי! אנתוני מתוק לגמרי...ואני חושבת שהוא יכול להגיע טיפה יותר רחוק מג'ון סטיבנס כי הסגנון שלו הוא יותר פופ והוא נראה כאילו הוא יצא מאיזה בוי באנד.. לג'ון *עד כמה שהוא מקסים* היה סגנון מאוד מאוד מוגבל וזה או שאוהבים את המוזיקה הזאת או ששונאים אותה... אני מקווה שאנתוני ישאר עוד קצת...הוא דווקא מראה סימני שיפור וההופעה האחרונה שלו היתה מעולה לדעתי... וסקוט חייב לעוף...זה נמשך הרבה יותר מדי זמן! גם אנואר מתחיל להיות טיפה מיותר לדעתי...אם הוא לא יעשה משהו באמת מדהים השבוע הוא יכול לעוף מבחינתי גם...דווקא ממש ממש אהבתי אותו

DaRk LoLi

New member
את תתבאסי ואני אשמח חח../images/Emo98.gif

אני חולה על קארי והלוואי והיא תנצח
Carrie rulz!

IrishKiss

New member
חחחחח טוב נו..

לפחות מישהו ישמח.. בעיקרון אני מרוצה כל עוד אנתוני ובו שם:)

yinnon2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

IrishKiss

New member
התנצלות רישמית

לינון המתוק.. סורייי באמת שאין לי שום דבר נגד קארי...היא חמודה ויש לה קול טוב ויכלות מרשימות ביותר... אז אני ממש מצטערת אם ההודעה *הודעות?* שלי פגעו בך.. אותי היא טיפה משעממת אבל יש לה כמה הופעות שאני אוהבת ושומעת לא מעט ודעתי תמיד יכולה להשתנות.. סולח לי? :)

למעלה