הנושא לשבוע הבא הוא כנראה:

Daniella 21

New member
אנואר דווקא יכול לעבור את זה../images/Emo13.gif

הרי תקנו אותי אם אני טועה אבל אין איזה שיר של הג'קסונים או של מייקל ג'קסון עצמו שהוא יכול לשיר?
מי שבעייתי בשבילי זה אנתוני-יש לו קול טוב אבל לרוב הוא לא מעביר רגש בשירה שלו
.. אני חושבת שקונסטנטין יכול למצוא שיר של הביג'יז שיתאים לו בול אם הוא רק יחכים לעשות זאת והשאר גם
.. כמו שהשופטים שלנו תמיד אומרים זה הכל תלוי באיזה שיר הם בוחרים ואיך הם יכולים לגרום לקהל להתחבר אליו גם

Fairywitch

New member
למה? אם הוא ישיר...

שיר של "אבבא"- הוא יכול להפציץ עם המנעד שלו
אני יותר דואגת לבו

שניש

New member
ווהו../images/Emo70.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

יהיה מדליק בטירוף *רטרו רולז*

darklighter

New member
בעעע חרא של נושא../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif

מקווה שבו יעמוד בזה....

Juliann

New member
ידיעה מרדיו לגבי בו......

חבר טוב שלו התראיין לתחנת רדיו באלבמה [המדינה של בו] והדיג'ייס ביקשו להעביר לבו שאולי כדאי לו לקחת שירים שהם יותר MAINSTREAM, יותר פופולאריים, אבל חבר שלו אמר שבו החליט להישאר "אמיתי לעצמו" ולדבוק בסגנון שהוא אוהב גם אם זה לא בדיוק מתאים לאיידול. לא החלטה נבונה אם אתה מנסה להגיע רחוק באיידול בו...

darklighter

New member
זה באמת לא החלטה נבונה..../images/Emo115.gif

למרות זאת אני מקווה שהוא יתן הופעות טובות ויצליח... הוא באמת יכול לתת שירים של להקות רוק של מיינסטרים כמו מטאליקה, נירוונה,גאנז,אירוסמית'...(טוב זה לא ממש יעבוד בנושא של הדיסקו..) אבל עד עכשיו כל ההופעות שלו אולי חוץ מהאחרונה היו טובות...

Daniella 21

New member
זה מי שאני מקווה שילך ../images/Emo58.gif

סקוט חמוד מאוד בוןבון של ממש
אבל איזה זיופים הוא עשה כשהוא ירד לשיר כהוא היה בשלישיה הנמוכה! פשוט זוועה
!! אני מקווה שהם יקלטו ושמעו את הזיופים ויקלטו שהוא לא מה שנקרא American idol
שימו לב להערות השופטים במיוחד של רנדי שאמר שסק
וט מגיע לקולות הנמוכים הוא מזייף

Daniella 21

New member
שמתם לב מי מופיע בקליפ של מאריה../images/Emo35.gif

אני לא יודעת אם שמתם לב אבל בקליפ של מאריה קארי
;it's like that מופיע ליד שולחן הרולטה
השופט המכובד
רנדי ג'קסון נחמד לא

moran500

New member
כן כי הוא הפיק לה כמה שירים

אפילו זכה על זה (או על משהו אחר... אל תתפסו אותי במילה) בגראמי

בעעע ../images/Emo5.gif

דיסקו? *מקיאה* אני דווקא די דואגת לקונסטנטין השבוע... דיסקו זה לא הקטע שלו *אוהבת אותו אפילו יותר בגלל זה* אבל האמת שגם דאגתי לו כששמעתי שהוא ישיר את bohemian rhapsody ולא היתה שום סיבה לדאגה, אז אני מחזיקה אצבעות!!!

Juliann

New member
לא חושבת שיש מה לדאוג לגבי קונסי

בלי עין רעה טפו טפו טפו... הוא למד בבצפר רציני למוזיקה ושם מלמדים את כל סוגי המוזיקה. אני חושבת שקונס די בקיא בכל התקופות. ועד עכשיו הוא הוכיח שהוא יכול לסגל את עצמו לכל נושא. ~מחזיקה אצבעות~

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifצודקת.

הוא מאוד מגוון. ובגלל זה השתכנעתי שמגיע לו לזכות (בהתחלה, להזכיר- אהבתי את קרי יותר).

SHTRUDIDI

New member
רעיונות לשירים השבוע

וונזל-SHE WORKS HARD FOR THE MONEY ואולי בעצם כמעט כל שיר של דונה סאמר. בו-STAYING ALIVE,אני בהחלט מודאגת מהנושא עבורו אבל נראה לי ששיר כזה יכול להוות נקודת מפנה בשבילו בתחרות,גם מוכר ועם זאת עם הטאץ' הפרטי שלו. אנואר-כמו שחנה אמרה קצת למטה,שייקח משהו של הג'קסון פייב,זה לא יכול לעשות רע.

MoGanC

New member
קראתי בפורום בו שהנושא זה שנות ה70

יאללה,מי שר dust in the wind?

למעלה