העונה מתחילה, דיון פרק 301:

דון גל

New member
../images/Emo58.gifהעונה מתחילה, דיון פרק 301:

נו? מה דעתכם? מה אתם חושבים על הפתיחה של עונה שלוש? הדון.

v e g a

New member
איזה פרק!

חחח קליטוס ואן דם..... באמת תהיתי מתי הארמני המטורף יחזור לסדרה,זה הרי היה ברור שהוא חוזר,אחרי שהוא ברח מהכלא..... וזה נגמר כל כך מהר! לא שמתי לב איך הזמן עובר......

אוח באמת היה פרק טוב ../images/Emo99.gif

והראו את לם המוני המונים :)) אוי ודני נראית כ"כ נורא במדי מאבטחים/שומרים. חום הוא כ"כ לא הצבע שלה
וקלדוט מעצבנת.

g tamir

New member
../images/Emo41.gifהפרק הראשון של העונה../images/Emo41.gif

תקציר: משחק לחוץ בעונה השלישית לסדרת הדרמה המשובחת, מקודמת קלודט לתפקיד המפקדת החדשה, ומקבלת את האחריות הישירה על צוותו של מאקי. אסוודה גונב מקלודט רעיון, ומחליט להישאר בתחנה עד שייבחר; מאקי מנסה לגלות לאן נעלמו 72 רובים שנגנבו מהצבא; דאץ' מגלה שמרגוס דזיריאן נמצא ביוון. אנגלית: Playing Tight The third season of the acclaimed police drama opens with a tense episode in which the heat is turned up on the Strike Team. In last season's finale, the Team robbed millions from the Armenian mob's money-laundering operation. Here, in a tersely written installment that elicits powerful performances from the ensemble cast, two Armenian mobsters turn up dead and mutilated, and Capt. Aceveda and Det. Wyms — not to mention the Armenian mob — come perilously close to the truth about Det. Mackey and his Team.

boolbool boy

New member
../images/Emo41.gifשירשור פרק מס' 1 עונה 3../images/Emo41.gif

טוב אז בקצרה: אחלה פרק כמו כל פרק, דאץ' והחבר'ה לאט לאט מגיעים לתשובה הסופית... המשחק מעולה, של כל שחקן ושחקן, הסצינה הלפני אחרונה עם ג'וליאן היתה חזקה, והקטע עם מתיו היה נורא יפה. רוני עשה זקן כדי שלא יראו ת'כוויה!
תגידו, זה רק אני או שאסוודה רמז משהו כשהוא אמר לויק "לך לכספומט"..? וניראה לכם שזה היה נכון שויק לקח ת'כסף שלו ושל שאר הסטרייק טים מרכבת הכסף בשביל המשימה עם ה"ביז בקס"?

דון גל

New member
אני חצי פרק הייתי בטוח שהחליפו שחקן

בכלל, כל כך הוא נראה לא דומה לעצמו. הקטע עם הכספומט היה רמז ברור בחשדות, ומה שמנסים לגרום לנו לחשוב הוא שויק יקח חלק מהכסף המסומן אולי... הדון.

just me2

New member
כן אבל הוא לא הולך להשתמש איתו

זה רק כדי להראות לסוחר נשק. מקסימום יתפסו את הסוחר נשק עם הכסף המסומן.

ו...?

ברור שברגע שיתפסו את הסוחר נשק עם הכסף המסומן הם יבינו שהם לא יכולים להשתמש בו בכלל. בקיצור, הם יודעים שהם מושחתים ושהם עשו טעות.

just me2

New member
ברור שהוא רמז משהו

הוא גם אמר לדאטץ' שלא יערב את ויק בתיק למה עוד אתה חושב??

boolbool boy

New member
אבל רגע...

למה הוא מגן על התחת של ויק? הוא לא שונא אותו רצח??

דון גל

New member
מה? הוא לא מגן עליו: הוא לא רוצה

שויק יגלה שום פרט שקשור לחקירה ותעזור לו, וזה בדיוק הסיבה שויק עדיין לא יודע שחלק מהכסף מסומן. הדון.

v e g a

New member
לא נראה לי שהוא רמז

זאת נראת סתם עקיצה כמו תמיד,אבל אולי הוא מתחיל לחשוד במשהו... וברור שהוא ישתמש בכסף כדי לעשות את העסקה עם המקסיקנים. הוא איש טוב,ויק......

just me2

New member
"אם אני נשמע בטון מתנשא זה בגלל

שאני אמריקני ואתה יווני.." חחחחחחחחחחחחח פרק ענק הזקן מתאים לרוני:) מה אתם אומרים? אסוודה יעלה על ויק או לא? כי מבחינתו הוא כבר אשם.. לפי דעתי הם יזרקו את הכסף בסוף כדי להתנער ממנו הרג אותי הקטע שויק העביר את הדו"ח ללם והוא העביר לרוני אפשר למחוק את ההודעה בשרשור השני..

למעלה