העונה מתחילה, דיון פרק 301:

רק לדעתי הפרק היה קצת חלש?

למרות שלפתיחת העונה הוא באמת היה אינפורמטיבי ופתח שער מפואר לעונה מעולה. היו קטעים חזקים ואפשר להגיד שגמרתי עם חיוך (לצפות בפרק, התכוונתי..). זו תהיה עונה מעולה.

Raul IAF

New member
עולה על כל הציפיות...

פרק ראשון ענק, שהבהיר לנו וגם ל"סטרייק טים", שאם הם חשבו שאחרי המכה שהם עשו אצל הארמנים, העניינים יחזרו להיות רגועים, אז מדובר בטעות קשה... התכנון שלהם להתחיל ולפעול by the book נדפק די מהר, כאשר הם מבינים שהם יצטרכו להמשיך לקמבן כדי לתמרן בין אסאוודה, הכנופיות והארמנים. כולי ציפייה להמשך הרעיונות "היצירתיים" ודרכי הפעולה "העדינות" של ויק והחבר'ה, במאמציו להישאר עם הראש מעל המים בתוך ים התסבוכות אליו נקלע.

ofrasch1

New member
פרק מצויין

מהיר, אנרגטי, ומעורר ציפיה לבאות. אבל חסרה דמות כמו ארמדיו. אני אוהבת את הקטע הקבוע שיש בין קרן וויק (חצי פרק הלך על דיאלוגיים זוגיים בסגנון: איך יהיה לך בך אמון?, נו אבל התנצלתי בלה בלה). אני גם חושבת ששיין שחקן מצויין, ואהבתי את זה שהוא סוף סוף עונה לויק וקורא תגר על הסמכות שלו. אמנם רק מילים, אבל לא אופייני לשיין. ג'וליאן - חלש כרגיל. אני אוהבת את האילתורים שויק שולף מהמותן: במעצר הוא הציל את עצמו משאלות מיותרות על העדר צו חיפוש בכך שאמר שקרן קרא להם, והתשובה שלו המידית לכך שג'וואן (או מה קוראים אותו, השחור החדש בסטרייק טים) שאל סוף סוף למה תמיד כולם משתתקים כשהוא נכנס לחדר.

henav

New member
חכה כמה פרקים

ואולי תקבל דמות דומיננטית כמו ארמדיו. אה וקוראים לו טוואן.

ofrasch1

New member
חכי (אני אשה) אבל יש לי סבלנות..

חייבים דמות שתהיה טריגר לכולם, כי משחקי הכוח של ויק ואסוודה לא ימשכו עוד עונה לבד.

Felix 5

New member
הסדרה הטובה ביותר

לפחות לטעמי יותר מהסופרנוס, יותר ממשמרת שלישית ואי אר יותר מכל הסדרות האמרקיות הנדושות והמאוסות. השילוב בין הדרמה הכלכך איכותית ביחד עם האקשן המרתק פשוט מדביקה אותי למסך ל45 דקות של הנאה. אני כלכך שמח לראות שהעונה החדשה החלה - חבל שזה רק פעם בשבוע.. אה, ותוכלו להזכיר לי מה הייתה התשובה המידיית של ויק לטוואן?
ואם כבר מתחיל לפשפש בזכרון, איך נגמר הסיפור עם ארמדיו? תודה מראש שלכם פליקס.

just me2

New member
הוא אמר לו משהו בקשר לסוחר נשק

כאילו הם דיברו על זה הרגע.. והסיפור עם ארמדיו נגמר בכך שויק דיבר עם מישהו שהסתבר שכשהוא היה בכלא הוא עשה עסקים עם ארמדיו, הביא לו את העסק שלו וארמדיו דפק אותו. אחרי זה כשהם רצו להרוג את ארמדיו הוא קלט את זה והסגיר את עצמו.. הוא רצה לעשות עם ויק עסקה - רוני לא מספר מה הוא עשה וארמדיו לא ישלין על ויק. ויק סרב מייד, ואז לם ושיין עשו עסקה עם הבחור מהפסקה הקודמת - הוא נכנס לכלוב המעצר בגלל משהו שטותי(עישון חשיש מולם אם אני לא טועה) ואחרי שדני עשתה עליו חיפוש, שיין הביא לו סכין ושם הוא רצח את ארמדיו. דני הואשמה ברשלנות ובגלל זה פיטרו אותה גם.. תהנה

פרק פתיחה מצויין לדעתי.

מצחיק לראות, כמה מאקי לא יכול לשלוט בדחף לעשות דברים לא חוקיים. הכסף כבר מתחיל לגרום לבעיות, ולדעתי מפרק לפרק, זה יחלחל יותר ויותר. דאץ' מאן חח, פשוט משעשע בצורה מפחידה. אסוואדה מעצבן וכך גם קלודט. קליטוס ואן דאם, הקטע הזה קורע אותי כל פעם מחדש. אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.

MaNcHi 135

New member
דעתי על הסידרה...

התחלתי לראות אותה רק כששמו אותה בימי שישי בלילה... ופשוט התמכרתי!!! סידרה פצצה! עכשיו בקשר לויק... מצד אחד אני מבינה אותו עם הקטע שהוא עובר על החוק ומצד שני לא... כאילו עם הקטע של רכבת הכסף אפשר להבין אותו כי באמת קשה לו..ואישתו לא מפסיקה לזיין לו בשכל כל הזמן למרות שאני כבר מזמן הייתי שולחת לו מסמכי גירושין.. אבל אני לא תומכת בו בקטע של עיסקות הסמים שכל העונה השנייה הוא עשה את העיסקה הזאת עם ארמדיניו או ארמדיו או איך שקוראים לו... אתה אמור לעצור את הסמים ברחוב לא להפיץ אותם! אני אוהבת איך שהם מחפים אחד על השני שם...כאילו כל השוטרים ביחידה של ויק.. ואסוודה מעצבן אותי בטירוף!! מה הבעיה שלך?! בזכותו התחנה שלך טובה וממשיכה להתקיים! וכאילו אתה לא עברת על החוק מידי פעם... קלודט הייתה נחמדה בהתחלה אבל מאז שהיא התחילה להתעלק לויק אני מרגישה שהיא כאילו גם מתעלקת עליי! מעצבנת! אבל גם אותה אפשר להבין... עכשיו אחד השוטרים ביחידה של ויק...לא זוכרת שם....עם עיניים כחולות כאלו שהוא היה שותף שלו שהוא ממש דומה לבנחמין רוחאס! עוד מישהו רואה את זה???

Kippi S

New member
אני לא יהיה ביום שבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

למעלה