השירים של מחר בסטאר וורלד

Juliann

New member
../images/Emo58.gif השירים של מחר בסטאר וורלד

Carrie - "Alone" by Heart Anwar - Unknown Chaka Kahn song Constantine - "I Think I Love You" by the Partridge Family Nadia - "Time After Time" by Cyndi Lauper Mikalah - "Love Will Lead You Back" by Taylor Dayne Jessica - "Total Eclipse of the Heart" by Bonnie Tyler Nikko - "Incomplete" by Sisqo (The 12th number one hit of 2000) Anthony - "I Knew You Were Waiting For Me" by ??? Bo - "Time in a Bottle" by Jim Croce Vonzell - "Best of My Love" by the Emotions Scott - "Against All Odds" by Phil Collins

Juliann

New member
../images/Emo58.gif הערות השופטים =>

ר ק ל מ י ש ר ו צ ה ל ד ע ת ! ! ! סיימון יצא מגדרו בנוגע לקארי ואמר לה שהיא תנצח ותמכור יותר דיסקים מכל האיידולים ביחד [הרשו לי להיות צינית לרגע, סיימון גם אמר שפנטזיה היא האיידולית הכי טובה מכולן וראינו את המכירות שלה...] השופטים מאוד התפעלו השבוע מג'סיקה ואמרו לה שהיא מהווה תחרות לקארי בו קיבל מחמאות סבירות קונסטנטין היה די טוב, אבל סיימון לא אהב ואמר שהוא נראה כמו פודל בז'קט עור
[את זה אני רוצה לראות!] וונזל- סיימון אמר לה שסוף סוף יזכרו אותה חח [היא היתה טובה] מקיילה לפי השמועות היתה נוראית לאנואר אמרו שהוא היה בסדר.. שהוא הציל את השיר עם התו בסוף נאדיה- להפתעתי הרבה, השופטים אמרו לה שזאת ההופעה הכי חלשה שהיתה לה ניקו- השופטים והקהל אהבו

MoGanC

New member
מה רע במכירות של פנטזיה?

הדיסק שלה כבר הגיע לפלטינום.

Juliann

New member
פנטזיה לא הצליחה לשחזר את ההישגים

של האיידולז שלפניה. הדיסק והסינגל שלה מכרו הרבה פחות משל האחרים והיא לא הפכה לסטאר כמו האחרים. אחרי העונה השניה ראית את הפרצופים של קליי ורובן בכל חור אפשרי. את של קלי עדיין רואים. פנטזיה לא הצליחה לעמוד בציפיות...

Juliann

New member
../images/Emo58.gif סיימון אמר עליו ש...

שהוא מנסה לשחק אותה סקסי וזה פשוט לא הולך. חחחחחחחח אני חייבת לראות על מה לעזאזל סיימון מדבר, אנתוני מנסה להיות סקסי? WTF!

14מתן

New member
מה ? ../images/Emo58.gif

למה סקוט שר שיר שג'סיקה שרה לפני...3 שבועות ?

MoGanC

New member
בכלל

כל מי ששר את השיר הזה עושה את זה בצורה גרועה.אנשים פשוט לא מבינים את את הליריקס של השיר בכלל.זה בכלל שיר על בחור שנפרד מבחורה (או להפך) והרבה או כל מי ששר את זה מתיחס רק למילים take a look at me now ואומר "רציתי לשיר את זה כי תראו אותי עכשיו...אההההה...פעם הייתי בחור פשוט ולא מוכר ועכשיו אני מפורסם".ג'ורג' האף אמר את זה שנה שעברה אחרי שהוא שר את זה (אגב,הייתי בעדו עד אותו שבוע,מהרגע שהוא אמר את זה פשוט נפטרתי ממנו בתור הפייבוריט שלי :X)

Juliann

New member
שיהיה אבל קליי שר את זה מדהים

וכל השופטים אהבו [חוץ מסיימון שקרא לזה מחזמר, אבל בכלל בעונה השניה "מחזמר" היתה המילה החביבה על סיימון, שנה שעברה זה היה "קברט"... השנה עוד נראה
]

MoGanC

New member
אם מדברים על קליי...

...ראיתי אותו באיזו סדרה אחת שאני עוקב אחריה.הוא שיחק שם בחור חנון שעובד בבי"ח ועומדים לפטר אותו.כמובן שבשלב כלשהו הוא גם שר (כנראה זה בחוזה או משהו XD).הוא דווקא שחקן לא רע,דיי מצחיק.

Juliann

New member
אתה בטח מתכוון לסקראבס...

כן חחח ראיתי הוא היה שרוטטט ברמות
נראה לי ששחקן זה עוד אחד מהשאיפות לעתיד שלו... בשלב מסויים הוא בטח ירצה לשחק באיזשהו סרט קומדיה

MoGanC

New member
אכן.

את רואה גם את הסדרה או שראית רק את הפרק המסוים הזה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה שיר מדהים בגלל המילים שלו, אבל... בגלל המשמעות של כל המילים שלו. :p

Johanna1

New member
../images/Emo58.gif קונסטנטין....

למה לעזאזל הוא שר שיר של הפרטרידג' פמילי?

Juliann

New member
../images/Emo58.gif לא יודעת אבל...

כמו שאמרתי, אמרו שהוא עשה עבודה טובה

למעלה