השירים של מחר בסטאר וורלד

ciccio

New member
../images/Emo45.gif

נדיה בהחלט מהחביבות עלי, ויש לה ביצועים מרשימים, מעניין איך היא תעשה את טיים אפטר טיים מזכרונות ילדותי. ועוד משהו גיליתי שהשיר שהיא בצעה שבוע שעבר והייתה הסטייק בין ההמבורגרים זה שיר במקור איטלקי מפסטיבל סן רמו... רולז רולז רולז!

yinnon2

New member
שאלהלהלה

אבל היה כבר Against All Odds בביצוע ג'סיקה..!אז איך יש עוד פעם?

ciccio

New member
גסיקה עשתה את מריה קרי

סקוט עושה את פיל קולינס... חחח זה שני ביצועים שונים לשיר

MoGanC

New member
אתם שמתם לב

שבשבוע הראשון של ה24 אחת מהבנות שרה שיר שאחד מהבנים שר רק יום לפני? אז 3 שבועות זה כלום :p

הדעה שלי על ההופעות אתמול...

ג'סיקה הייתה מדהימה אתמול!!!! לפי דעתי היא שרה הכי יפה שם אתמול. ממש אהבתי גם את השיר וגם את הביצוע. לפי דעתי היא שרה אותו הרבה יותר יפה מהמקור!!!!!! נדיה לקחה שיר מדהים והרסה אותו, ומה זה לעזאזל הקרבולת המגעילה שהייתה לה בראש? קארי - ההתחלה הייתה טיפה רעודה אבל באמצע היא חזרה לעצמה והדהימה שוב עם הקול המהמם שלה. קונסטנטין - מה עבר על השופטים? במיוחד על פאולה שאמרה שהוא נראה טוב על הבמה כי הוא כבר רגיל לבמות..... אני אישית חשבתי שמבחינת ההופעה החיצונית זה היה מוזר, הוא פשוט היה נראה קצת לא טבעי עם התנועות והשיר. אבל הוא שיחק אותה ושר טוב (אפילו מאוד), שזה היה לי מוזר כי בד"כ הוא זמר לא כזה טוב והסיבה היחידה שעוד לא העיפו אותו זה בגלל האישיות שלו ובגלל שהוא חמוווד. אנתוני - איכזב אותי. אני מתה עליו והכל אבל הוא בחר שיר לא טוב. אנוור - עשה טעות בכך שהוא לכך שיר שכבר שרו בעונה הזאת (אני לא זוכרת מי שרה אותו אבל אני זוכרת שהיא שרה אותו מדהים), בגלל זה קשה לי להסתכל על איך הוא שר את זה ואני רק חושבת על כך שזה היה פחות טוב מהקודמת. מקיילה - זוועה. והיא עוד אמרה שהיא בחרה את השיר כדי שלא תהיה עוד פעם בין השניים עם מספ' ההצבעות הכי נמוך!!!! בקושי יכולתי להתרכז בשיר כי דעתי הייתה מוסחת מהגבות המוזרות שלה שכל הזמן זזות כאילו שיש להם חיים משל עצמם. ניקו - סוף סוף הוא חזר, הניקו שאני כל כך אוהבת!!! הופעה מדהימה שלו. בו - בחר שיר מהמם ואני לגמרי מסכימה עם סימון. בו לא נראה כאילו שהוא משתתף בתחרות הוא נראה כמו אחד כזה שכבר זמר מקצועי והוא בא לשיר פתאום באמצע התחרות בלי קשר לאנשים שמסביב. ההופעה שלו הייתה מדהימה ומהפנטת. סקוט - אני פשוט לא אוהבת אותו. אני לא מבינה למה הוא עדיין בתחרות. בלי קשר לקול ולשירה שלו (שלא כאלה מיוחדים במילא) הוא פשוט נראה כמו כל אלה שמנסים להיות משהו שהם לא (עם כל הבגדים והמשקפיים, יענו מנסה להיות סוג של גנג'סטר קוליסט וזה לא מצליח לו) וונזל - הופעה מהממת, אני אוהבת את הקול שלה.

למעלה