ה"פ 5, פרק 21...

SaberTooth

New member
../images/Emo58.gif ה"פ 5, פרק 21...

אם רק מי שראה מוות יכול לראות את הסוסים האלה (איך קוראים להם, שוב
), למה הארי לא יכל לראות אותם קודם
הוא ראה את ההורים שלו נרצחים.

Charmed Gal

New member
קראתי בטעות...../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

התבלבלתי וחשבתי שזה לפרק 5...
טוב, זה לא ממש רציני נכון? ואני במילא לא מבין מזה כלום... נקווה...

../images/Emo58.gif ה"פ 5, פרק 21

אולי הם לא ראה את ההורים שלו מתים?! אולי הם היו בחדר אחר שוולדמורט רצח אותם... אל תשכח שהוא זוכר רק את האור הירוק של קללת ה"אבדה קדברה"... ואולי זה רק למי שזוכר את המוות שהוא חזה...

SaberTooth

New member
למה זה ספויילר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אמא של הארי החזיקה אותו בידיה כשוולדמורט רצח אותה.

Woogyman

New member
לא נכון... ../images/Emo110.gif

היא החזיקה אותו ביד כשוולדמורט הגיע, אחר כך שמה אותו בצד (כנראה במיטה שלו) ועמדה בינו לבין וולדמורט (ואז וולדי אמר לה לזוז כדי שהוא יוכל להגיע להארי). גם בסרט זה ככה, רואים שהיא מחזיקה אותו בהתחלה ואחר כך נרצחת לבד.

Woogyman

New member
לא, הוא לא... ../images/Emo110.gif

אלא אם יש לו ראיית רנטגן דרך קירות, כי יש המון סיכויים שלילי נרצחה בחדר אחר של הבית (רואים את זה גם ככה בסרט, והסרט עצמו מתואם עם ג'קר, כך שזה לא סותר את הספרים). וכמו שג'קר כבר אמרה - הארי, גם אם הוא ראה את ההורים שלו מתים, היה מאוד מאוד מאוד קטן, לא הבין מה קרה שם ולא זוכר מזה כלום, כך שזה לא נחשב. את המוות של סדריק הוא ראה טוב והפנים וזכר את זה.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

הנה התשובה, מתוך הראיון עם רולינג שהתקיים מתישהו בשבוע הראשון לאחר יציאת הספר:
Email: Harry saw his parents die so why hasn’t he been able to see the Thestrals before? JK Rowling: I knew I was going to get that one…that is an excellent question. And here is the truth. At the end of Goblet of Fire we sent Harry home more depressed than he had ever been leaving Howarts. I knew that Thestrals were coming, and I can prove that because they’re in the book I’d produced for Comic Relief (UK) Fantastic Beaststs and Where to Find Them. These are lucky Black Winged Horses. However, if Harry had seen them and it had not been explained then it would cheat the reader. So, to explain that to myself, I decided you had to have seen the death and allowed it to sink in a bit… slowly…these creatures became solid in front of you. So that’s how I’m going to sneak past that one.​
או לא הבנת מה היא אמרה תגיד, אין לי בעיה להסביר...

SaberTooth

New member
אבל... אבל...../images/Emo58.gif ה"פ 5, פרק 21

המוות של ההורים של הארי שקע אצלו 10 שנים(
)
ארוכות והוא עדיין לא יכל לראות את הסוסים האלו

Magical me

New member
כן.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

חשבתי על זה, והארי לא באמת ראה את המוות של ההורים שלו. ואם כן, הוא היה צעיר מידי בכדי לזכור. כלומר, זה לא באמת משהו שנחרט בזכרונו. את המוות של סדריק, לעומת זאת, הוא זוכר בבירור.

PorkchoP

New member
למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

למה לעזאזל לא יכולת לסמן ספוילר????????????????????????????????????????????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kryptonite

New member
אבל...../images/Emo168.gif

הארי היה בן שנה כשהההורים שלו נרצחים. איך הוא יכול לזכור דבר מגיל כזה? אתה זוכר? אפילו בספר הראשון כתוב שאם הוא ממש מתאמץ, הוא יכול להיזכר רק בהבזק של אור ירוק - לא גופה נופלת, לא שרביט מורם.

SaberTooth

New member
המפ...

כתוב שצריך לראות את המוות, לא לזכור אותו. כתוב שהמוות צריך לחלחל אצלו - הארי חשב הרבה על המוות של ההורים שלו והשלים איתו.

Kryptonite

New member
~_~../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

זו סתם קטנוניות. כתוב שצריך לקבל את העובדה שבן אדם מת, אבל שהוא מת מולו. שהוא ראה בן אדם נרצח. בגלל זה גם בסוף הרביעי הוא לא ראה את הסוסים האלה. הוא אמנם קיבל את העובדה שהם לא איתו, והם מתים, אבל כבר בספר הראשון ראינו שהמשאלה הכי גדולה שלו היא להיפגש איתם... שהם יהיו איתו. ככה שאפילו אי אפשר לומר בדיוק שהוא קיבל את העובדה שהם לא איתו. ברררר... יש לי תחושה שאני יכול לנסח את זה טוב יותר, אבל אין לי כוח.

SaberTooth

New member
אז...../images/Emo58.gif אפשרי.

אתה אומר שהוא לא רוצה שסדריק יחזור
שהוא מעדיף שסדריק ישאר מת

למעלה