חשיפת ההצבעות הסופיות בגמר "הדור הבא"

easternstar

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif הערכתי שהמקום הראשון יהיה

בערך 100,000סמסים. שנה טובה

easternstar

New member
great minds think alike../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

כרגע כתבתי לך שהתגעגעתי
המחשב שלי נפל אתמול וכל הזמן יש שבושים
אני מתנתק וחוזר. אני מקווה שהעסק יחזיק. אני זקוק לו לעבודה. מה דעתך על הכל? התעדכנת?
אני שכחתי מכולם ביחד.

SHELGIA21

New member
ועל זה אני אומר: רייף ושות' הכינו את הארנק

לשלם על כל הסמסים שאתם בטח שלחתם לקרן וגב כי אחרת אין שום תשובה לכמות כזו של סמסים לאנשים כל כך לא אהובים או הם או המישפחות שלהם מה שלא יהיה זה מסריח

ela501

New member
אולי בסביבתך אצלי כל מי שאני מכירה ואני מכירה

המון אנשים היה בעד קרן והצביע אני חושבת בדיוק על אורטל מי הצביע לה? כנראה שיש אנשים עם טעם שונה ואני מקבלת אז תקבלו גם אתם

רינתי77

Active member
לא מאמינה לזה בשיט!

אגוז צרפתי לא פעיל ואני את זה אומרת באחראיות.

easternstar

New member
אבל רינתי זה לא משנה מי הכותב../images/Emo13.gif

יתכן שזה מישהו אחר שקורא לעצמו "בוטן הולנדי" או "אגוז ברשת" או "פקאן באויר". השאלה אם סדרי הגודל של ההצבעות היו צפויים ואני טוען שכן. לפני 3 חודשים כתבתי לקליי, ברגע שהתפרסמו ההלפות הראשונות, שבגמר זה יהיה קרוב ל 100,000 וזה שיהיה מוכן להשקיע 100,000ש"ח יקח מיליון.
התוצאות נראות הגיוניות וגם הפערים בין המקומות הראשונים. חוץ מזה, מה נשמע?
התגעגעתי.
המחשב שלי נפל אתמול.

רינתי77

Active member
קודם כל ברוך מרים נופלים...../images/Emo9.gif

ולעניין האחר, אני בהחלט מאמינה שהיו פערים בין המתחרים ואני גם מאמינה שזהו גודל ההצבעות. העניין הוא שמביאים את הנתונים של אגוז צרפתי כאילו הם ערובה לאמינות, ואני אומרת שהוא כבר לא פעיל ומשתמשים בשם כדי ליצור רושם של אמינות.

easternstar

New member
../images/Emo9.gifזאת ההשערה של! בדיוק מה שאמרתי לKEEK

מישהו משתמש בניק של "אגוז" כדי לטעון שהוא אמין. הרי האגוז נקרא "אגוז צרפתי" ופה יש "אגוז ברשת". אני בכלל טענתי שזו ההפקה מדליפה לצופי התוכנית כדי לענות על השאלות אבל לא להתחייב. אין דרך חוקית להשיג את נתוני ההצבעות.
(מלבד הדלפה מכוונת של ההפקה). הזכיר לי הדלפות עיתונאיות כמו פפרצי שמזמינים במיוחד או "מקור בכיר בפמלית ראש הממשלה" שהוא כינוי לראש הממשלה עצמו שמתדרך לא פורמלית.

רינתי77

Active member
מסכימה בהחלט! גם אני חושבת שזה מה

שקורה פה. אבל להגיד לך את האמת, מה זה כבר לא מעניין אותי מה קורה איתם..!! הם כבר הפכו לזכרון רחוק. הרבה יותר מעניין אותי החברים שרכשתי לי פה בפורום. עבורי הם ממשיים יותר מכל המשתתפים הפלאסטיק ביחד!

easternstar

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifאז זהו שגם אצלי. התגעגעתי אליכם

שכחתי מכל אותן דמויות שאני לא ממש מכיר.
הם יסתובבו במסיבות הסלבס וחלק יהיו "טלנטים".. האמת שמאז התוכנית לא צפיתי באף אחד מהם.

התוכנות הרצה של שחם ופשטי הכריעו את הכף.

אתר וואלה זה אתר מושחת שלא מהסס לפרסם אייטמים שקריים,אז בטח שלא יחשוש מהפקרות בסקרים שלו. אין שם פיקוח בכלל,משימת יוון,משימת הכלבים בכולן קרן שחם שהיתה מתמודדת ממוצעת עד אז זינקה למספרים חסרי הגיון. הכל מכור,הכל קנוי,והכל מושחת. הראלטי הכי מושחת במזרח התיכון.

צרצרה1

New member
ליהי על עצמה: זה לא באופי שלי לרכל על אנשים

אז מי זו שריכלה כל הזמן והיתה בגוף של ליהי???

andy181

New member
אני רק לא מבינה איך אין שום איומי תביעה

יכול להיות שההפקה שילמה למשפחות בשביל שישתקו?

למעלה