חשיפת ההצבעות הסופיות בגמר "הדור הבא"

easternstar

New member
לא קל לתבוע. איך תוכיחי שההצבעות בוואלה

לא הגיעו מאנשים "אמיתיים"? איך תוכיחי שזאת תוכנת הרצה? אנחנו משערים. אנחנו לא בטוחים.

צרצרה1

New member
יכול להיות שבחוזים שלהם כתוב שאסור להם

לבקר בכל צורה ואופן את ההפקה

המשפחות של אורטל ודניאל לא יכולות להוכיח כלום

הנתונים של הגמר לא פורסמו,אין לנו מושג מי פיקח על ההצבעות,אין לנו מושג אם היה רואה חשבון מוסמך שם,אין מושג לכלום. לפי היחס האוהד מאוד של ההפקה לקרן,לא מין הנמנע שיש להם יד במחדלים שנעשו באתר. אין ספק לכל מי שעקב\בה אחרי ההצבעות שהתרחשו בוואלה שהיה שם מחדל גדול ואי שוויניות תהומית. אין שום הגיון במתמודדת שהאחוזים שלה קופצים בדקות במטאוריות. זה פשוט לא נתפס הגיונית. שהתריעו על זה כבר חודש לפני הגמר אף אחד לא התייחס ברצינות,היום זה כבר מובן מאליו שקרן זכתה לא בצדק ולא בהגינות.

ela501

New member
אפשר לתבוע את העם שאהב את קרן וגב!

אתם רציניים? תרדו מזה כבר , ההפקה הייתה אשמה שאהבו את קרן? היא ניצחה בהפרש עצום גם בהצבעות וגם בסקר של הפייס בוק בגלל מי שהיא ולא בגלל ההפקה

איזה עם אלה? 13% רייטינג,זה בקושי 300 אלף איש

חחח, 50 אלף מתוכם הם בני משפחה וחברים,ואנשי הפקה ומשפחות שלהם.עוד 50 אלף הם עובדי ערוץ10 ומשפחותיהם ועובדי אתר וואלה ומשפחותיהם. בקיצור נשארנו עם 200 אלף צופי שאנחנו בינהם. קרן ניצחה אכן בהפרש עצום מה שמוכיח את הרמייה שלה,כי קרן שחם היתה מתמודדת ממוצעת מאוד עד חודש לסיום התכנית. מאז שגב נכנס פתאום היא צמחה באחוזים... אנשים לא סובלים אותה בחוץ,כל מי שאני מדבר איתו ובמקרה ראה את הראלטי הזה(מה שלא קורה לרוב).פשוט מדבר עליה בבוז מוחלט ובהבעות פנים של סלידה וגועל. קרן שחם אישיות דוחה בגוף נאה.

easternstar

New member
נראה שהיתה תוכנת הרצה. הם ידעו שצריך

להגיע ל 100,000 ושם עצרו..

כתבתי פה כמה ימים לפני הגמר שאני מעריך שיגיעו

ל100 אלף סמסים לקרן וגב,הנחתי זאת לפי ה22 אלף שהיא כביכול עשתה לפי אגוז בחצי הגמר. נאמר פה אתמול או שלשום שמיד אחרי הגמר ואחרי הזכייה של קרן וגב,פתאום איתן ודניאל עלו ואף עלו מעליהם בהצבעות שם. זה רק מוכיח את קיומה של תוכנת הרצה.זו אותה תוכנה שרבים משתמשים בה במדורי רכילות או אייטמים שונים כדי לגרום לכמה שיותר טוקבקים לסלבס שונים ובעיקר פליטי ראלטי כמו עמיר גולדברג,נופר,אלין לוי. אתה שם לב לזה מיד ברגע שאתה רואה 10 טוקבקים שנכתבו באותה דקה והן לרוב בעלות מילה או משפט אחד.

easternstar

New member
הגיוני מאוד. שמעתי שקיימות תוכנות כאלה

התוצאות היו כ"כ צפויות.

easternstar

New member
זה לא בטוח. אני כתבתי לפני 3 חודשים

שכדאי לשלם 100,000ש"ח כדי לקבל מיליון וזה מה שאסטרטג היה עושה. הדיון היה בתשובה למשתתף שטען שהבטיחו לאורטל את הגמר ושעומדים להפציץ אותה בסמסים. שימי לב שדיברנו כמעט לפני ההדחה השניה. מזמן. אז אורטל לא היתה בולטת ומישהו כתב פה שמישהו עם כסף יתחיל להריץ אותה. אני טענתי שהוא יצטרך 100,000ש ש"ח וזה יהיה כדאי לו כי יקח מיליון. גב פשטי והאבא שלו הם אסטרטגים. ראינו את זה בהשרדות. חושדים גם בתוכנת הרצה אבל זה לא בטוח.

אם זה נכון אז המשפחה של ליהיא הייתה צריכה

להשקיע 100K-150K כדי להיות בטוחים בזכיה ולהרוויח 750K נקי אחרי עמלה משתלם ביותר להכפיל פי 5 תכסף.

easternstar

New member
אתה אף פעם לא יודע כמה הצד השני משקיע

ידוע שיוסי בובליל דאג לסמסים בסכום די גדול אבל בגמר הצביעו מיליון וחצי סמסים. בובליל בעצמו סיפר שהופתע כי ידע כמה סמסים הוא הבטיח לעצמו. מי שלא יזהר עלול להשקיע ובסוף הצד השני השקיע יותר. דומה להימורים.

למעלה