טוב אז עכשיו השאלה הגורלית:

whatever4

New member
../images/Emo58.gifטוב אז עכשיו השאלה הגורלית:

האם לקראת הגמר בו יסתפר
? חחח....סתם..סתם...
השאלה הגורלית היא כמובן: עכשיו שיש לנו שני פיינליסטים- בעד מי אתם? קארי או בו? מי הפייבוריט שלכם? ולמה דווקא הוא? מה אתם אוהבים בו שאתם לא אוהבים במתמודד האחר?

../images/Emo88.gif

בו! כי הוא רוקר, כי הגיע הזמן שבן ינצח, כי קונסטנטין
והוא חברים טובים, וכי אני ממש לא אוהבת את קארי...

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifהאמת../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

באמת לא משנה לי
את קרי אהבתי מההתחלה, ובו פשוט התגלה לי כמקצוען. אז כל אחד מהם שיזכה- אני אהיה מרוצה ומאושרת. מה-גם שכל אחד מהם יצליח גם בלי הזכייה.

ליאוריש

New member
שלי....

קארי ורק קארי. כי אני נהנה לשמוע ולראות את ההופעות שלה בחיים לא אהבתי קאנטרי ממש וקארי חיברה אותי לזה קצת. יש לה קול מצוין הכי טוב בתחרות....יש לה מראה של השכנה ממול (שאני מאוד אוהב ) והיא בן אדם טוב לפי מה שנראה. קארי לניצחון!

shalehet

New member
נכון שאני אתאכזב

אם בו יזכה, כי אהבתי את קארי מהאודישן הראשון ולאורך כל הדרך, יש לה קול מדהים, אחד העוצמתיים ביותר ששמעתי מאז ומעולם, היא שולטת בקול שלה נפלא, אני יודעת שכולם פה חושבים שהיא לא פרופרמרית והיא לא מרגשת, אבל אותי היא מדהימה כל פעם מחדש, יש תמיד מה לשפר בהופעה, אבל לאט לאט לומדים וללא ספק ניתן לראות את השיפור המדהים בהופעות שלה. אני מאוד אתאכזב אם היא לא תזכה כי אני חושבת שהכי מגיע לה, שנה שעברה בחרו לפי הופעה (כי לשיר היא לא ממש יודעת), הגיע שיבחרו לפי כשרון ואין מה לעשות לקארי יש הכי הרבה כשרון. בו יודע להופיע כי יש לו ניסיון רב, לדעתי כשקארי תרכוש ניסיון היא תהיה פי אלף יותר טובה מכל אחד אחר שם. ועדיין אני חושבת שלבו עדיף לצאת שני, כי החוזה של איידל יכול לדפוק אותו ולקארי הוא יכול רק לעזור. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, חבל שקונס לא שם, אז לא הייתי כל כך מתבאסת עם קארי היתה מקום שני. אבל כמובן שיזכה מי שבאיידל ירצו שיזכה ואת זה נראה לפי ההערות על השיר הראשון, סיימון יודע איך להפיל את קארי ואם הוא ירצה לעשות את זה, הוא ללא ספק יצליח לדפוק לה את שתי ההופעות האחרונות, מה שדי יפתיע אותי כי סיימון עד לאחרונה מאוד אהב את קארי..

shalehet

New member
יו... תודה.. עדיין לא ראיתי

אני בעבודה ומפוצצת בעבודה, אז אין לי כרגע זמן.. שמת את התמונות שהיו בשרשור ההוא?? הגדול? אם לא אני אשים יותר מאוחר...

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

לא יותר מדי משנה לי. קרי נהדרת, יש לה קול מצויין והיא חמודה אמיתית, ובו מקצוען, רוקר, מקורי ושונה. שניהם מצויינים ומגיע להם.

רבקהrc

New member
../images/Emo58.gifנו ברור ש..

קארי קארי ועוד פעם קארי! למרות שלמדתי להעריך את בו אין על קארי!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif *איך אני אוהבת להדחף ככה*

אממ אני חושבת שבו ינצח כי לפחות מבחינת פרפורמנס ומקצועיות הוא לוקח את כל מי שהיה בתוכנית השנה.. אבל אני רוצה שקארי תיקח. אהבתי אותה מאז האודישן חח וכמו שסיימון אמר היום באופרה, יש לה את הלייקבילטי פקטור
(ולו אין..אבל לא אכפת לו חח)

Johanna1

New member
../images/Emo58.gif אני בעד..

אני בעד בו. אבל אני לא בטוחה אם זה טוב בשבילו לנצח. כי אם הוא יצא במקום שני יהיה לו חוזה הרבההה יותר משתלם, והוא יצליח מיידית, לא כמו קלי קלארקסון שרק באלבום השני שלה מתחילה להגיע להכרה בינלאומית.

מגיע ל... ../images/Emo58.gif

בו לזכות מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט מעולה! חוץ מזה הוא רוקר וזה יהיה מרענן שרוקר יזכה בתחרות.... אבל אני חושבת שהדבר הכי חשוב פה אנשים הוא שאנחנו הולכים לראות את קונסטנטין שוב בתוצאות!!!! איך התגעגעתי... עכשיו סתם שאלה אם הגמר הוא בלייב ביום שלישי בסטאר אז גם התוצאות יהיו בלייב?

למעלה