טוב אז עכשיו השאלה הגורלית:

Daniella 21

New member
ובכן זאת הפעם הראשונה ששני המועמדים

ממש טובים אני חושבת שבו כי הוא פשוט היה
וכנראה בתוכנית הזאת הם אוהבים לעשות זכיה של בת בן בת בן
אבל אם קארי זה בגלל שהיא שרה יפהפה וגם היא חמודה

e l i n o r i

New member
../images/Emo58.gifאני...

אהבתי את קארי מההתחלה אבל עם הזמן התחלתי לאהוב גם את בו אז לא כל כך אכפת לי... שניהם מעולים!

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifלא משנה

הגעתי לגמר הזה עם הלשון בחוץ. כל הפייבוריטים שלי אמרו ביי ביי (ניקו המלך, וונזי הדיווה, ג'סיקה ה-קול, נדיה- חיית הבמה). אבל מה לעשות, אני מכור ל-media events אמריקקים ובטח יהיה חתיכת שואו. בו יותר טוב מקארי by far ,אבל משום מה ממש לא מסתדר לי לא רוקר ולא נערת קאנטרי כאיידולס. השנה לא ימצא יורש ראוי לפנטז'יה (בעצם, מי בכלל יכול עליה).

darklighter

New member
אני בעד../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

בו
כי הגיע הזמן שבן יזכה, ושיהיה איידול רוקר, וגם כי הוא וקונסי חברים טובים (כמו ששגית אמרה), וגם כי הוא מוכשר והורס ולוקח יותר סיכונים בעיקר עם האקפלה המדהימה בשבוע שעבר
קארי לדעתי יש לה קול יפה היא יודעת לשיר אבל אני לא מתלהבת ממנה ההופעות שלה משעממות אותי...הכל אצלה SAFE והיא מרדימה...
לבו
אם לא באיידול לפחות שיקבל חוזה... והכי חשוב בגמר-נראה את קונסי!!!!!!1

whatever4

New member
הפייבוריט שלי:

בו
בעייני בו הוא פשוט מלך. אני אוהבת את הסגנון שלו ואהבתי כמעט כל הופעה שלו במהלך העונה. יאללה בו
!

Freezemyass

New member
אני בעד--->

בו ללא ספק! קארי מעולה,היא יכולה למשוך את הקול שלה בצורה מדהימה. הבעייה בקארי שלא הכי מעניין לראות אותה משום מה,אין לי שום חיבור אליה כשהיא מופיעה,בחלק הזה בו לוקח בגדול פשוט כיף לראות אותו,הוא מביא משהו שונה,משהו מקצועי ומבחינתי זה היה או הוא או קונסטנטין אז שיהיה בו!!!

14מתן

New member
../images/Emo58.gif אני מעדיף ש...

קארי תזכה אבל בסך הכל לא הכי משנה לי לא התחברתי לעונה הזאת
הכי פחות מוצלחת לדעתי

g a v i

New member
אני לא מצליחה להחליט ביניהם - ולגבי

השיער: ילדה אחת אמרה לבו "אל תסתפר" והוא אמר לה שהוא מבטיח שלא. (ואגב, הוא לא הסתפר באמת).

נ ר ו ש

New member
לדעתי שניהם טובים, כל אחד

בדרכו... לא איכפת לי מי משניהם יזכה.. וזה כבר בכלל לא חשוב
הם מוכרים בחצי עולם....

../images/Emo47.gif

בו מההתחלה רציתי או את קונסי או את בו או את אנואר לפחות אחד מהם הגיעה עד הסוף

למעלה