../images/Emo58.gif
אין יותר מאושרת ממני, סופסוף הוא עף. ולדעתי כל הבוטום 3 צריכים לעוף (למרות שאני מחבבת מאוד את אנופ, הוא מאכזב מאוד..). כל מי שלא הגיע לבוטום 3 הם אמנים מוכשרים יותר, בעלי יותר סיכוי להצליח בעולם האמיתי. אם אנופ וליל יעופו לפני הטופ 5, זה הולך להיות הטופ 5 הכי חזק שהיה עד עכשיו לדעתי... כשכולם הפייבוריטים שלי (למרות שגם דני מאכזב ודי ירד לי ממנו). שם כל הדחה (ללא סיכוי לחזור) תיהיה מפתיעה ומעציבה... הקיצר טוב שסקוט כבר לא איתנו=]] וכהרגלי, אני מגיבה על התכנית עצמה בשרשור התוצאות, אדם ומאט היו מדהימים!!! קריס (שפשוט טס הישר לטופ הפייבוריטים שלי אחרי שבוע שעבר) נתן ביצוע טוב, אבל כשמשווים את זה לביצוע הגאוני שבוע שעבר, זה שמיים וארץ. אליסון גם היתה ממש טובה. סקוט באמת כמו שמישהו כתב פה נשמע כמו פסקול דיסני (פסקול שרוט), ליל פשוט עולה לי על העצבים... יש לה פוטנציאל והיא לא מנצלת אותו. למרות שכבר די מאוחר שהיא תתחבב עליי. לא מבינה את הבאזז סביב דני, באמת שהוא היה הרבה יותר טוב באודישנים... לא התלהבתי אפילו מביצוע אחד שלו התכנית עצמה... אנופ.. מה אפשר להגיד עליו? אני אסתור את עצמי כשאני אגיד שאני מעדיפה אותו בשירים הקצביים למרות שהוא לא מבצע אותם טוב בפועל. אבל שוב בלדה??? באמת שהוא חייב להפסיק.. וזהו נראה לי לא נשאר עוד אף אחד.