טופ 8 - התוצאות.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלגמרי!! זה רק נדמה לי-

או שמעולם לא שידרו את הפרסומות של פורד בשידורים בערוץ 3??? למה?
יש דרך אחרת לראות אותן?

אולי אסור להם לשדר פרסומות של חברות...

בארה"ב מותר וגם מותר להזכיר שמות של חברות אחרות בפרסומות... קיצר יש חוקים אחרים.

עצוב' אך הכרחי../images/Emo58.gif

אין מה לעשות, סקוט הוא לא הזמר הכי טוב שם, ואת זה כבר ידעתי מזמן. האמת שאם הוא לא היה עיוור אני לא חושבת שהוא היה בכלל עובר לטופ 12.

RiMiK

New member
../images/Emo58.gif

אין יותר מאושרת ממני, סופסוף הוא עף. ולדעתי כל הבוטום 3 צריכים לעוף (למרות שאני מחבבת מאוד את אנופ, הוא מאכזב מאוד..). כל מי שלא הגיע לבוטום 3 הם אמנים מוכשרים יותר, בעלי יותר סיכוי להצליח בעולם האמיתי. אם אנופ וליל יעופו לפני הטופ 5, זה הולך להיות הטופ 5 הכי חזק שהיה עד עכשיו לדעתי... כשכולם הפייבוריטים שלי (למרות שגם דני מאכזב ודי ירד לי ממנו). שם כל הדחה (ללא סיכוי לחזור) תיהיה מפתיעה ומעציבה... הקיצר טוב שסקוט כבר לא איתנו=]] וכהרגלי, אני מגיבה על התכנית עצמה בשרשור התוצאות, אדם ומאט היו מדהימים!!! קריס (שפשוט טס הישר לטופ הפייבוריטים שלי אחרי שבוע שעבר) נתן ביצוע טוב, אבל כשמשווים את זה לביצוע הגאוני שבוע שעבר, זה שמיים וארץ. אליסון גם היתה ממש טובה. סקוט באמת כמו שמישהו כתב פה נשמע כמו פסקול דיסני (פסקול שרוט), ליל פשוט עולה לי על העצבים... יש לה פוטנציאל והיא לא מנצלת אותו. למרות שכבר די מאוחר שהיא תתחבב עליי. לא מבינה את הבאזז סביב דני, באמת שהוא היה הרבה יותר טוב באודישנים... לא התלהבתי אפילו מביצוע אחד שלו התכנית עצמה... אנופ.. מה אפשר להגיד עליו? אני אסתור את עצמי כשאני אגיד שאני מעדיפה אותו בשירים הקצביים למרות שהוא לא מבצע אותם טוב בפועל. אבל שוב בלדה??? באמת שהוא חייב להפסיק.. וזהו נראה לי לא נשאר עוד אף אחד.

MIDNIGHT SKY

New member
אדם.

אדם פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש [= איזה קול עדין היה לו ,יפהיפה . הם משאירים את הטוב לסוף. חדשה בפורום [= ומאוהבת באדם 3>

SHTRUDIDI

New member
אחרי תוכנית תוצאות נחמדה בשבוע שעבר

חזרנו לתוכנית תוצאות משעממת השבוע. פלו רידה נתן הופעה חביבה. פיקלר נשמעה ממש רע אבל הופיעה מאוד נחמד ועם המון ביטחון. חוץ מזה, היא חביבה כזאת. לתוצאות עצמן- למה אנופ בבוטום? ועוד בבוטום 2?! ברצינות? ליל הייתה יותר גרועה ממנו ואני שמחה שלפחות היא הייתה בבוטום ולא מישהו שלא הגיע לו. אולי זה יעורר אותה ובשבוע הבא היא תיתן הופעה טובה. ואולי לא. ואז נותרו שבעה.

iNEEDit25

New member
אוי אלוהים ישמור

הביצוע של המתמודדים ל"להיט" של קיילי מינוג.. צ'יזס, רציתי לזרוק משהו על הטלוויזיה. ביצוע כ"כ עלוב, הייתי מדיח את כולם. אנופ הייתי מדיח אותו רק על הפרצוף תחת שלו ברגע שראיין הכריז שהוא בבוטם 3. בסדר, נכון, זה מבאס, אבל עדיין - אם סקוט וליל חייכו, אתה גם יכול. אין לו כריזמה בשיט, לא סובל אותו. אם סיימון הוא זה שמחליט את מי להציל בסופו של דבר, מה המשמעות של 3 השופטים האחרים? האם יש להם בכלל משמעות?

Juliann

New member
מישהו פה עצבני...

למה ניסוחים כל כך קשים?! זאת בסך הכל תוכנית טלוויזיה. CHILL.

למעלה