טורצווד 4 פרק 6

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifטורצווד 4 פרק 6

בקצרה, סוף סוף מישהו מודה שמדובר באובססיית שואה, ושבעסק יש מחנות ריכוז ומשרפות. ג'ק כרגיל מתחיל עם כל גברבר, וכולם שם במשימות התאבדות, יוצאים לעימותים בלי הגנה. (והיה חמוד גם הקטע של ג'ק והמזכירה בבאר).

jacobyd

New member
גווןת גוון ושוב פעם גוון

חוץ מזה אין הרבה לדעתי עדיין חלש

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

טוב, די, אני לא עומד בזה יותר. אני רוצה שריס ימות רק כדי להתחתן עם גוון בעצמי. היא פשוט עושה את הסדרה. אני חושב שבלעדיה הייתי מפסיק לראות בפרק השלישי בערך. הקו עלילה של ג'ק הפרק היה לא אמין בעליל. דווקא האמריקאים היו בסדר והקטע שהוא דוחף לו את העט ללב- מעולה. משחק מעולה של מלוני וגם אסתר הייתה ממש טובה הפרק. אפילו ריס הצליח לא להיות מעיק. הפעם הוא סבל כי באמת התעללו בו ולא רק 'אאוץ תזכרו אני אמור להיות מת, אני מדמם, אאוץ מלא כדורים' הרגיל שהוא תמיד עושה. סיום מעולה, עשו את זה ממש חכם עם העדשות. שמתי לב שמלא מהצוות הפקה האמריקאי (מה, אתם לא קוראים את הכתוביות?
) הוא מהצוות שעבד על באפי/אנג'ל. ג'יין אספנסן, סקיפ סקהולניק, מלא אנשים כאלה. מעניין.

seaking

New member
חייב לציין משהו

האמת שאני אוהב את דר הו ועוקב. לא הכרתי את טורצ'ווד עד לפני כמה זמן ועכשיו סיימתי ואני מעודכן... פייר חברים בזבוז של זמן! עם להודות לאמת אני חושב שהסיבה היחידה שראיתי את הסדרה הזו הייתה רק מתוך צפייה לדר הו... ומתוך תסכול שצריך לחכות בסדרה הזו עשו הכל הפוך וזה פשוט גרוע ולא שונה משום סדרה אחרת ואולי בהגזמה. ערימות הסקס (יש מספיק פורנו באינטנט למי שממש נואש. כולם מתים התחלופה שם יותר גרועה ממוקדנים בחברות סלולר. העלילה לא נסגרת אף פעם. להבדיל מדר הו שהביאה אותה בהפוכה לכל הסדרות אין סקס (לא יודע מה אתכם אבל סדרה שמצליחה כל הרבה בלי סקס זה משהו מיוחד. עד פונד העוזרות אפילו לא הציבו רף חדש לדוגמנות... כל עונה נסגרת בצורה שאפילו הכותבים עומדים פעורי פה לנוכח מה שכתבו. לא יודע מה אתכם אני מרגיש שעם טורצ'ווד בזבזתי את הזמן.

shaharEB

New member
מה זאת אומרת בטורצ'ווד עשו הכל הפוך ?

כמו מה ? כשאני התחלתי לראות טורצ'ווד זה היה לא הכי מתוכנן, ולמרות כל הסקס והתחלופה, יש הרבה מעריצים שהמשיכו לעקוב אחרי הסדרה..והאמת קשה לי לא להמשיך ,לעזוב באמצע - גם בעונה האחרונה.. אני בהחלט מסכימה
שדוקטור הו היא דבר מיוחד ,ויותר מצליחה

seaking

New member
ככה:

דר הו: יש חיזרים טורצווד: אין ד: יש סגירות מעולות ט: אין סגירות ד: אין סקס בכלל ט: מזכירה את הפורנו של שנות ה 90 הוא "באתי לתקן את הכבלים" היא: עם שרירים כל כך חסונים אולי תבדוק לי את האינסטלציה קודם?" ד: משחקים הרבה עם הזמן ט: חוץ מהעובדה שג'ק חי את המאה השנים האחרונות חמש פעמים... אין כלום ד: ג'ט וטורצ'ווד מופיעים מספר פעמים ט: המופע היחיד של הדוקטור הוא במש רוח שמעלים את ג'ק. ד: יש צוות קבוע לפחות לכמה פרקים ט: לא ממש הצליחו לסגור עסקאות טובות אפילו לא עם חביבה קיצר מזכיר יותר את אבודים, נמלטים סדרות מעפנות שנמרחות בכוח עם מתח זול ואקשן בינוני לעומת דר' הו שלדעתי בנויה נפלא ולמרות שאין בה סקס, האקשן הוא אחר ולא קונבנציונלי מצליחה להחזיק ולסחוף ומוכיחה שאפשר למלא את זמן המסך בחומר איכותי ולא בסתם זבל. כי סקס זה סתם למלא זמן מסך בחומר זול ולספק את ההמונים. (בערך כמו למלא בלון באוויר)

shaharEB

New member
אוקיי יש כמה נקודות שאני מסכימה איתך לגביהן,

אבל, לדעתי הן לא היו בזבוז זמן, בטורצ'ווד כרגע אין חייזרים ,אבל העונות הקודמות היו טובות יותר, עם חייזרים

אני קצת איתך, אבל -

עונות 1+2 לא היו יותר מידי טובות בעיניי, שתיהן השתפרו עם הזמן והיו בהן כמה פרקים שאהבתי, אבל בגדול ראיתי מתוך הרגל. עונה 3 בעיני לקחה את כל הטוב בטורצ'ווד והתרכזה רק בו וזנחה את כל הבררה והסקס המיותר והיתה פשוט פנינה טלוויזיונית. עונה 4 מנסה להיות משהו מחוכם, אבל לבנתיים היא די סתמית. ראיתי 4 פרקים ויש לי עוד שניים שיצאו ועוד לא ראיתי, פשוט כי ךא מצאתי זמן וזה לא הכי מעניין אותי.

seaking

New member
אני לא אהרוס לך

אבל אני מהסיום של הפרק האחרון הייתי מאוכזב. ובאופן כללי מהעונה הרביעית

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif טורצ'ווד 4 פרק 6

אני לא אוהבת את העובדה שזה מזכיר כל כך את השואה. שיפסיקו ויחזרו לחייזרים ,למה נחוץ להם כל המחנות ריכוז והמשרפות ? למרות כל האובססיית שואה הזו, הם יודעים לשמור על הפרק מעניין ,הסוף היה מעולה וג'ק תמיד מעולה
בסופו של דבר, אני מחכה לפרק הבא- רק די עם השואה

OKDeSign

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo241.gif - למרות שזה בעיקר שמועה

אז כן, ספויילרים (אולי) להמשיך עונה 6 ובעצם אולי גם לעונה 7 אבל ממה שהבנתי רצה שמועה כרגע שרוז חוזרת להמשך העונה, לא ברור אם להופעת אורח של ממש או הפצעה קטנה, או בכלל, אם רואים אותה בפלאשבק או בזמן אמת -אני האמת, מאוד מאוד מאוד אשמח אם זה יקרה הדבר השני זה שיש שמועות על זה שמחליפים מלווים, למרות שזה נראה לי מוזר כי קארן הוחתמה על עונה 7.. ממה שהבנתי, יראו את איימי ורורי לפעמים, אבל זה יהיה מביקורים של הדוקטור ובעצם הוא ישיג לעצו מלווה/ים חדשים לעונה 7 -פה, אני גם מאשרת. כל היפטרות מאיימי זה מבורך למרות שיהיה לי עצוב להיפרד מרורי..

shaharEB

New member
אני כל כך אשמח אם ../images/Emo58.gif

רוז תופיע אפילו לחלק הכי קטן, מקווה שאת צודקת
ואשמח גם להחלפה של איימי..

מוגלי7

New member
לא משנה, מצאתי.../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

http://doctorwhotv.co.uk/lets-kill-hitler-screening-qa-tidbits-24313.htm וגם, חדשות מצערות לחלקנו - מסתבר שהדאלקים כן חוזרים העונה בסופו של דבר. מופאט בתגובה: “It’s almost like I lie sometimes!” http://doctorwhotv.co.uk/daleks-are-back-in-series-6-24295.htm כשבילי פייפר שיקרה לגבי חזרתה של רוז בעונה 4 אז בסדר, זה מובן, זה משהו שרצוי לשמור בסוד, אבל מופאט סתם משקר כי הוא מופאט! להנאתו האישית! זה מעצבן אותי, אך עם זאת אני די מקנא בו חח.

shaharEB

New member
:-O ../images/Emo58.gif

3 old companiens !!! זה יכול להיות ..רוז,מרתה, ג'ק, מיקי
חבל שדונה לא זוכרת :-\ רוז

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif למעלה ובהודעה.

זה אומר ספוילר למשהו שעוד לא שודר. ונראה לי שהוא התכוון לרפרנס ל3 מלווים, לא שהם יופיעו, למרות שאני מקווה שלא

timetraveler900

New member
|ספוילר../images/Emo68.gif רק לי נדמה שהוא מזלזל בנו?

בחייאת!! עוד פעם הדאלקים?! הקלות שבה הוא מבלף ומתייחס לצופים פשוט מרתיחה אותי לפעמים....

למעלה