טורצווד 4 פרק 6

Gal lifrey

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

אי אפשר לדעת מה עוד יתברר כלא נכון- אולי הוא גם יחליט לא להתייחס עוד לביקורת על הדאלקים החדשים שלו, ולהמשיך עם הצורה המקורית שלהם, שזה יהיה בכלל נורא

kye0042

New member
בגלל זה העונות שלו גרועות

והעונות של ראסל טי.דייויס היו טובות הוא נאמן לצופה, כן, גם ביום הנס אפשר להרגיש שזה עדיין התסריטאי הגאון ההוא שהחיייה את דוקטור הו. מה מופט? תראו את מי הוא נתן להם ללהק - שחקנים סוג ז'. ושום דבר שהוא עשה לא היה משכנע, מלהיב או אמין. הכל משעמם, והורס, וזה לא אמור להיות ככה. אני רואה את העונה השלישית ומתמוגג. אין כמו דייויד טננט. הוא היה ה-שחקן ששיחק את דוקטור הו הכי טוב!

OKDeSign

New member
אז מסתבר שיש התפתחת לעניין (ספוילרים כמובן)

ולא רק רוז חוזרת, אלא זו בעצם הופעת אורח של מלוות העבר, או לפחות דונה מרתה ורוז... שזה אממ פחות משמח כי זה אומר שזה באמת תפקיד קצר (כבר קיוויתי לחזרה של רוז משום מה.) אבל נחמד כי גם דונה חוזרת! ממש לא ברור לי למה הוא בכלל צריך להחזיר אותן מבחינת עלילה, אבל אם זה משלתב טוב אני לא אתלונן [ואני בכלל לא מקווה שיראו גם את דיוויד פתאום......................]

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif אבל..

דונה לא תוכל לחזור, היא הרי לא זוכרת כלום מהדוקטור , ואם היא תזכור זה לא יסתיים טוב :-\ למרות שאני אשמח למשהו קטן עם בילי או דיוויד

אם יש משהו שלמדנו מהדוקטור הוא שהכל אפשרי.

The universe is big, it's vast and complicated, and ridiculous. And sometimes, very rarely, impossible things just happen and we call them miracles.

kye0042

New member
נשמע כמו משהו שרק אתאיסט יכול

להגיד... גם שמתי לב שמופט הופך את הדוקטור למטומטם, וממיצא דברים כמו שביט מחוץ ליקום. איך יכול להיות משהו מחוץ ליקום? בגלל זה קוראים לזה "יקום". לא יודע מה אתכם, מימד אחר זה משכנע אבל "הזמן יכול להיות משוכתב" לא משכנע אותי בכלל. זה לא הגיוני. הזמן הוא לא ליניארי, לכל דבר יש משמעות, לכן קיום של משהו לא נובע מהזמן.

jacobyd

New member
...../images/Emo58.gif

א. אם אני לא טועה זה רעיון של ניל גיימן השביט מחוץ לייקום (אם אני זוכר נכון) ולא של מופט ב. הרעיון לגמרי בסדר לפי המדע של היום שמדבר על מס' יקומים. לא מעט מדענים מדברים על מה קיים מחוץ לייקום שלנו. ממברנות ענק שמתנגשות ויוצרות עליהם ייקומים בהתנגשויות ג. בקשר לזמן שנכתב מחדש-- גם אני לא אהבתי את הרעיון הזה סך הכל אני מאוד אוהב את סטיבן מופט ואת העבודה שלו בדוקטור הו ואני מעדיף את העונות שלו והפרקים שלו על אלו של ראסל (ואני יודע שאני כנראה בדעת מיעוט בנושא)

יבגני ק

New member
לא אמרתי שום דבר על מימדים,

אבל אתה לא מבין - אין שום דבר מחוץ ל"ממברנה" ... אולי יש כמה יקומים מקבילים, אבל בין לבין אין כלום. יש ריק. זה הרעיון. אם כך, בריק יש שביט? זה לא הגיוני! מה שכן יכול היה להיות הגיוני - לצאת מהיקום ולעבור ליקום מקביל, מה שכבר היה בדוקטור הו עם רוז. הרעיון של ליצור את היקום מהזכרון של איימי עלוב. לא רק שזה לא הגיוני - איימי היא לא אלוהים, היא בסך הכל בן אדם... גם אם זה היה רעיון של תסריטאי אחר, לתסריטאי הראשי יש דעה בנושא.... הוא כנראה קיבל את הרעיון. מי שאוהב את הרעיונות של מופט פשוט לא נאמן לרוח של הסדרה. זה אומר שהוא אוהב סדרה אחרת - את דוקטור הו של מופט. תודה אבל אני אישית מעדיף את דוקטור הו של ראסל... למרות שגם עם רוז היו דברים הזויים, אבל פחות!

jacobyd

New member
גם אני לא אמרתי שום דבר על מימדים....

אני מדבר על ייקומים ואני כן רואה איך זה אפשרי- תלוי בהגדרה. בוא נאמר שייקום מוגדר על פי רדיוס ההתפשטות השווה שלו מרגע המפץ הגדול- מנקודת ההתחלה. וששביט אחד באזור הקצה קיבל איזו "דחיפה" מהשדה הגרביטציוני ממסלול סביב חור שחור ויצא מאותו הרדיוס. יהיו לך אנשים שיאמרו שהייקום התרחב כי הייקום הוא השטח שבו כל הכוכבים נמצאים אבל גם יהיו כאלו שיאמרו שהייקום הוא הרדיוס של הרוב המוחלט ולכן השביט נמצא מחוץ לגבולות הייקום הרבה מדענים מנסים לחשוב מה יש מעבר לגבולות של הייקום אולי יש שם ייקום דומה גדול יותר- לך תדע (אולי הייקום שלנו הוא בועה בתוך בועה) אולי זה שביט שנפלט או נשאר מייקום קרוב שקרס הסדרה אף פעם לא היתה מדוייקת מדי במדע שעליו היא מתבססת אבל דווקא הרעיון הזה יכול להיות סביר. על הנקודה השניה עם הזיכרון כבר הסכמתי איתך לגמרי- לא צריך להסביר לי שוב :) בקשר לדוקטור ולרעיונות של מופט עד כמה שאני הבנתי הם יותר קרובים לסדרה המקורית מאשר אלו של ראסל. בכל מקרה כל דוקטור הוא שונה וכל מפיק ראשי הוא שונה זו אותה הסדרה. הסדרה של מופט היא יותר דוקטור הו כמו שאני חושב על הקונספט למרות חורים מעצבנים בעלילה שיש לפעמים ופתרונות לא סבירים שיש לפעמים... וקרן גיליאן חסרת כישרון משחק שיש כל הזמן!!!

יבגני ק

New member
אוקיי, אז זה באמת התרחבות

ולא "מחוץ" - בשפה העברית לא יכול להיות שום דבר מחוץ ל"יקום" כי דברים "קיימים" יש רק בתוך "יקום, אם הבנת אותי. מה שמחוץ ליקום - לא קיים! בקיצור - דקויות השפה העברית. באנגלית זה לא ככה אז... בקשר לקרן - כל כך נכון!! וגם על מאט לא הייתי אומר שהוא משחק טוב... יש לו עוד דרך ארוכה. אני לא מסכים בקשר למופט. מי שהחיה את הסדרה ומי שיצר את הסדרה החדשה יש לו זכות ווטו
וחוץ מזה איך הוא נאמן לסדרה אם הוא מבטל לחלוטין אתה כל מה שהיה טוב בפרקים הראשונים של הסדרה החדשה, שבה בסוף פרק המעגל היה נסגר ועכשיו יש מין אופרת סבון מותחת של דוקטור הו שמסתיימת (במקרה הטוב) בסוף העונה... נהניתי מפרקים בודדים כאלה, אבל לא מעונות שלמות שלו.

jacobyd

New member
ואם זה שביט מייקום אחר?

:) לדעתי הווטו הוא של הסדרה הישנה (שבכלל לא ראיתי אבל זה המקור) אני נהנה מעלילה מתמשכת שאין מושג מה קורה עד לסוף העונה (ולפעמים גם עד לסוף העונה הבאה) אבל זה כבר עניין של טעם אישי ואני לא בטוח לגבי הכישורי משחק של מאט. אני לא ראיתי אותו עושה משהו אחר. אני יודע שהתפקיד הזה יושב עליו טוב כי הוא בנוי על הנקודות החזקות שלו הוא לדעתי מעולה לתפקיד הזה. יצא לי לראות גם את אקלסטון וגם את טננט מופיעים חי פה בלונדון (איבסן ושייקספיר) ושניהם שחקנים מעולים הייתי שמח לראות את מאט בתפקיד שונה קרן עוד מעט מתחילה להופיע פה בתאטרון בהצגה הראשונה שלה אבל על זה אני אוותר

יבגני ק

New member
שביט מיקום אחר נמצא ביקום אחר

מחוץ ליקומים דבר לא יכול "להתקיים" כי כל מה "שמתקיים" נמצא במסגרת של "יקום" - שוב, זו השפה העברית. איזה כיף לך שאתה יכול לראות את אקלסטון משחק! וגם את טננט! ובכלל כיף לך שאתה שם ולא פה... אולי חוץ ממה שקרה בזמן האחרון, באופן כללי כיף לך(אני מדבר על המחאות האלימות). אני הייתי רוצה לראות את אלכס קינגסטון משחקת... היא שחקנית מדהימה.

jacobyd

New member
בוא נאמר- סתם כמחשבה

שזה שריד מייקום אחר שקרס לתוך עצמו אבל השביט היה מספיק רחוק כדי לא להיתפש לשדה הגרביטציוני... הייקום קרס אבל השביט שם. חוץ מזה הדוקטור אמר שזה מחוץ לייקום זה יכול להיות שייך לייקום אחר, לא? בכל מקרה זה בהחלט יותר סמנטיקה כן, כיף לחיות בלונדון... מחר אני הולך לראות את קווין ספייסי מופיע ויש לי עוד את מייקל שין (שעשה את הקול של אותו שביט (האוס) בדצמבר ואת פטריק סטיוארט (פעם שניה) בפברואר :)

Space"

is big. Really big. You just won't believe how vastly, hugely mindbogglingly big it is. I mean, you may think it's a long way down the road to the chemist's, but that's just peanuts to space, listen..." (סתם, הזכרת לי)

Gal lifrey

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

לי יהיה מעניין לראות איך הדוקטור הנוכחי יגיב לרוז, מי שהייתה האהבה הבלעדית שלו בהתפתחות הקודמת שלו, בהתחשב בכך שעכשיו הוא שם עין כבר על מישהי אחרת.

מורגאוס

New member
WTF? ../images/Emo58.gif

עם כל חיבתי העזה לבלונדה: WTF? גם אני אשמח אם יחליפו את זוג הפונדים. נראה לי שזה ישפר את המצב מאוד.

למעלה