יש איזה משהו שלא מסתדר לי

../images/Emo58.gif יש איזה משהו שלא מסתדר לי

בפרק ששודר היום אנחנו פוגשים לראשונה את הקרומגס , אותם קרומגס אחרי שהם חקרו את הגולשים , הקרומגס הגיעו למסקנה שקויין וייד וכו' לא שולטים במקומות אליהם הם גולשים , אז הם השתילו במד הזמן כנראה איזה משהו שיעקוב אחר הגלישה שלהם , ושמתי הם יגיעו לעולם הבית שלהם הם יתקפו , אבל......... בהמשך הסדרה הגולשים מגיעים לארץ הפירמידה ושמה הם מפספסים את הגלישה שלהם ומד הזמן המקורי שלהם זה שהקרומגס עוקבים אחרי גלישתם מתאפס ל29 שנים , אבל בתוך הפירמידה יש מד זמן חדש והם מצליחים לגנוב אותו ולגלוש , אז איך הקרומגס יכולים לעקוב אחריהם ?????

yarivito

New member
אספר לך איך.../images/Emo58.gif

כי האות ביות מעולם לא היה במד הזמן.הוא היה שתול באחד מהם.אני יודע מי,אך לא אגיד.

GrandPrix2006

New member
הפרק של היום - Invasion

פרק גרוע! מפה הסדרה בעצם מתחילה ליפול. אמנם אין הרבה הגיון בסדרה הזאת אבל זה יותר מדי. סבבה, שיהיו קרומגס שישתלטו על עולמות אבל כל הפרק הזה היה מגוחך ודי אידיוטי. בראש ובראשונה - המשחק. איפה הרביעייה מהפרקים הקודמים? כישורי המשחק של האנשים האלה בפרק הזה היה מתחת לכל בקורת. אם זה היה האודישן שלהם ואני הייתי מלהק, לא הייתי מקבל אותם אפילו לסרטים העלובים שג'רי אוקונול השתתף בהם אחרי הסדרה. ועוד לא התחלתי לדבר על הטקסט המחורבן, עמוס בקלישאות הוליוודיות מפגרות. "חייבים להזהיר את כל העולמות!", "אני איתך!". רק היה חסר שהם ישנו צורה ויהפכו לפאוור ריינג'רס. הפרקים האחרונים של העונה השנייה קצת צולעים (חוץ מהפרק של מחר שהוא מדהים!). הקטע עם הקרומגס שיכולים להתחזות לאנשים קיימים, נו באמת. זאת קלות בלתי נסבלת. ואם הם כאלה חזקים אז ממרחק של מטר הם לא הצליחו לפגוע בקווין עם רובה הלייזר שלהם? הם הצליחו להדמות במדויק לאבא של רמברנט אבל פתאום הפליצו לו אחות? כל מה שהלך שם היה גרוע למדי ומזל שלא נשמע מהם בחודש הקרוב, בפרקי העונה השלישית (שהיו גרועים מספיק גם בלי הקרומגס). ואגב, האסיר נטול העיניים בכדוה"א 113 הוא לא בייניש, התלמיד המופרע שעזר לארטורו לשגר פצצת אטום לאסטרואיד? צילומים בלעדיים מאחורי הקלעים של הפרק הזה ניתנים לצפייה ביוטיוב בשלושה חלקים: חלק א חלק ב חלק ג

GrandPrix2006

New member
אגב, יש לציין שהפרק הזה

זכה במועמדות לפרס האמי היוקרתי בקטגורייה לא כל כך חשובה - ערבול צליל. אבל גם זה משהו... רק חבל שהם לא זכו.

גלבטרון

New member
משוב

הפרק לא כל כך גרוע. מסכים איתך שהיו לו נקודות חלשות אבל הוא לא היה גרוע כמו Tima Again and World. אגב, בנוגע לבריחה של בגולשים מהקרומגס, הרי הבהירו בסוף הפרק כי הבריחה שלהם הייתה מבוימת. זו הסיבה ששומרי הקרומגס לא תפסו אותו (או לא הצליחו לירות ממרחק מטר). האבא של רמי היה למעשה אביו מעולם אחר בו לרמי יש אחות והקרומגס, בעזרת כוחות הטלפטיה, גרמו לארטורו לראות את רמי איתו בתאו. וכן, האסיר היה באניש. פוקס לא רצתה שבאניש יופיע אחרי העונה הראשונה כי המנהלים שלה בזמנו טענו כי יש דמות דומה ("היפי חכם") בסידרה של ערוץ מתחרה (בשם "VR5") ולכן הם לא רצו שהדמות (או השחקן) יופיעו יותר. דבר מצחיק כי אישתו של השחקן הייתה חברה טובה של יוצר הסידרה, טרייסי טרומה. לכן כאשר טרייסי ליהק את השחקן, ג'ייסון גאפני , בתור האסיר, הוא לא אמר להם שהאסיר הוא באניש או כי ג'ייסון משחק את האסיר - מה שהצליח אבל גם גרם לפוקס לכעוס עוד יותר על טרייסי, דבר נוסף שבין הייתר גרם לעזיבתו מהסידרה בעונה הבאה. דבר נוסף וחשוב לא פחות, הפרק הזה היה הפרק האהוב ביותר על ג'ון ריס דייויס (ארטורו). ג'ון כתב מכתבים כולם בהם הוא אומר כי זה מה שהם צריכים לעשות (יותר פרקי מדע ומדע בידיוני ופחות פעולה/הרפתקאה). אגב, כאשר טריסי הראה את הפרק למפיק בכיר חדש, אלן ברנט, והוא אמר כי זה בדיוק מה שהם צריכים לא לעשות! (כי זה קודר מידי וכי זה אנטי ערכי משפחה), כאשר טרייסי שמע את זה הוא הבין כי הוא והאולפנים לעולם לא יראו את הסידרה באותו אופן. אבל למדנו הרבה בפרק הזה, - למדנו כי הגולשים יכולים לגלוש בעזרת הטיימר רק מהעולם אליו הם גלשו. כלומר שאם הם גלשו לעולם ואז בעזרת אמצעים אחרים הם גלשו לעולם אחר, הטיימר לא יוכל לפתוח להם שער לעולם הבא בעולם החדש שאליו הגיעו אלא הם יצטרכו לחזור לעולם אליו הטיימר לקח אותם בפעם האחרונה. - למדנו כי אחד מהגולשים נושא עליו משדר (מי בדיוק נלמד בהמשך). - למדנו כי לפי מה שמרי אמרה לקויין, הוא למעשה האדם הראשון (הומו-סאפיאן הראשון) שהם פגשו שיודע לגלוש. - למדנו גם כי הקרומגס שראינו דומים במסורת שלהם לעמים האסייתים. - רמי הוא הכספר של הקבוצה. - לקרומגס יכולות טלפטיות חזקות וטכנולוגיות מפותחות מאוד (כגון: ספינות "מנטה-ריי" העשויות ממתכת אורגנית). כמו כן הקרומגס יודעים לשלוט בגלישה וכי הם נותנים מס' ציון לכל כדה"א שהם כובשים. - המוצב שאליו נילקחו הגולשים היה מוצב 113. כדה"א בו קויין גרם לספינת הקרומגס להתרסק היה מוצב 66. - ווייד מציינת כי הדוד שלה עבד בביח החולים "גייט הבן" (שער גן עדן) לחולי נפש. בפרק "תסמונת פוסט-טראומת הגלישה" מבקש הפיכולוג מהעוזרת שלו לקרוא לעובדים מבית החולים הזה כדי לאשפז את רמי. - ולמדנו כי לרמי אין אחות בעולם המקורי וכי אביו (צריך להיות) חי. - הפרוספור שוב מדבר צרפתית, דבר שהוא עשה גם בפרק "לתוך המסטי".

CoolBoy16

New member
שאלה../images/Emo58.gif

בא לך לכתוב על מי היה המשדר? הדבר היחיד שאני יכול להסיק זה שהוא היה על רמברנט או וויד כי הם הגיעו ראשונים הביתה..כשקווין ומגי הגיעו לעתיד (אגב- עוד מישהו שם לב שאין בו קרומגס?) ושוב נראה לי שאני לבד בדעה הזאת...אבל אחלה פרק קרומגס רולז ועונות 3-4 לדעתי יותר טובות מ1-2

גלבטרון

New member
תקרא את "משוב 2"../images/Emo58.gif

בנוסף, העולם בו כביכול הגיעו ווייד ורמי הוא לא עולם הבית שלהם, אלא שוב עולם דומה מאוד. בפרק "לתוך המסטי" הגולשים מגיעים לעולם הבית שלהם, שם הם חושבים שהם לא בעולם המכון כי השער כבר לא חורק (הוא בעצם תוקן ע"י הגנן). בפרקים "אקסודוס" קויין ומגי חושבים שהם מצאו את עולם הבית של קויין אבל השער חורק (אם אני זוכר נכון), משמע זהו לא עולם הבית שלו. + יש גם סיבות אחרות אבל לדעתי יהיה יותר טוב להתייחס אליהם אחרי שהפרקים ישודרו.

CoolBoy16

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

אתה אומר שהם בעצם בחיים לא הגיעו הביתה? נראה לי השער התקלקל שוב

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gifשוב...

יש את מה שהיה בסידרה... ויש את מה שאנחנו רוצים שהיה בסידרה. הגולשים שלנו כן הגיעו הביתה (בפרק "לתוך המסטי") אבל הם לא ידעו את זה וגלשו משם. אחר כך הם לא הגיעו הביתה. בהמשך עונה 2, בפרק "תסמונת פוסט-תראומת הגלישה" הם חושבים שהם הגיעו הביתה אך הם למעשה הגיעו לעולם דומה. בפרקים "אקסודוס" ובסוף עונה 3 קווין מאמין שווייד ורמי חזרו הביתה. בעונה 4 אנו מגלים כי קויין למעשה לא מהעולם של וויד ורמי (זה של הפיילוט) אלא הוא מעולם אחר "קרומגס פריים". לפי הנתונים מפרקים קודמים ומהפרק הראשון של עונה 4 יש לדעתי מספיק עדויות כי העולם אליו הגיעו ווייד ורמי (אם בכלל זה אכן אותו עולם, אבל זה כבר נושא אחר) הוא לא עולם הבית האמיתי שלהם. כותבי העונה תיכננו שהוא כן יהיה אך הם כמובן עשו טעויות שגורמות להבין כי זה לא עולם הבית האמיתי. בפרק האחרון של הסידרה, רמי גולש לעולם הבית שלו כאשר בדמו וירוס אשר יכול להרוג קרומגס ולא בני אדם. מכיוון שלא הייתה וכנראה גם לא תהה עונה שישית לעולם לא נדע אם הוא אכן הגיע חזרה לעולם הבית שלו.

nick at noon

New member
אתה לא יכול לדעת ../images/Emo58.gif

אין שום דרך לדעת אם העולם שאליו הם הגיעו ב"לתוך המיסטי" הוא באמת היה עולם הבית שלהם. הוא בקלות היה יכול להיות עוד עולם דומה. ואז יכול להיות שהעולם שהם גילו בפרק אקסודוס הוא עולם הבית האמיתי שלהם. למרות שכמו שאתה אומר זה נראה לא הגיוני בעיקר בגלל כל מיני פאקים באמינות שיצרו הכותבים של עונה 4.

גלבטרון

New member
זה היה עולם האמיתי

יוצר הסידרה וכותב הפרק "לתוך המיסטי", טרייסי טורמה, אמר בראיון, בזמנו, כי העולם אליו שלח אותם קויין המכשף היה עולם הבית שלהם. ולכן אם יוצר הסידרה וכותב הפרק אומר שזה כך אז זה כך.

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif לגבי סוף עונה 3

קווין ומגי לא הגיעו לעתיד. ראו אותם מגיעים לעולם שהייתה בו חללית או משהו. ואין לנו דרך לדעת אם היו שם קרומגס.

rocket

New member
זה לא עתיד ../images/Emo58.gif

זה פשוט עולם עם טכנולוגיה מאוד מתקדמת

CoolBoy16

New member
לפי מה שקווין אמר../images/Emo58.gif

היתה תקלה בטיימר ובמקום לקחת אותם הביתה להווה הוא לקח אותם לעתיד...

nick at noon

New member
עוד כמה שבועות נגיע לפרק

ואז נוכל לראות. אני אישית לא זוכר שהוא אמר דבר כזה.

גלבטרון

New member
הפרק עסק...

בשני עולמות שכמעט זהים רק שבראשון לנשים היו זקנים ושפמים ובשני לא. הפרק היה מלא בכל כך הרבה טעויות שזה פשוט מפחיד לספור אותם.

למעלה