יש פה מישהו שראה "הטינה"?

rachelMcfadden

New member
../images/Emo58.gifיש פה מישהו שראה "הטינה"?

ראיתי אותו היום, ואני חייבת להגיד שהסרט הזה מפחיד נורא!! ממש ממש מפחיד. כל הקהל צרח בסרט הזה
. אבל האמת היא שדי התאכזבתי ממנו
מה זה הסוף הזה?? נכון שהוא הרס את כל הסרט? וגם, לא הבנתי בכלל מה קרה שם...ומה הקשר ל"טינה"? הסרט הזה נורא מבולגן...לא הבנתי מה הקשר בין הדברים, כמו למשל, איך יוקו הגיעה למקום ההוא שאלכס *המעביד של קארן* ראה אותה...ומה זה היה השיניים האלה שנמצאו בעליית הגג... כל כך לא ברור הסרט הזה... אז אם יש פה מישהו שראה והבין, ובא לו להסביר לי קצת, אני אודה לו
BTW אני חדשה פה

רועי123456

New member
אני ראיתי כנסי הסבר לסרט ../images/Emo58.gif

אני ראיתי את הטינה וזה לא ממש מסובך אז ככה: האיש שמתאבד בהתחלה הוא האיש שהאישה הסינית אוהבת ויש לה יומן שהיא כתבה ביומן שהיא אוהבת את פיטר ולא את בעלה ובעלה ראה את היומן והוא הרג את החתול הרג את אישתו ואת הילד הקטן ופיטר האיש שמקבל ממנה מכתבים הלך לכתובת של האישה הזאת וראה את האישה מתה ואת הילד וגם את האבא תלוי ואז למחרת הוא התאבד והבית הזה ניהיה מקולל שכול מי שנכנס הרוחות של המשפחה הסינית ירדפו אותו עד שהוא ימות

rachelMcfadden

New member
ומה הסינית

הזאת עשתה בכל התמונות שלו? זה היה לפני שהיא מתה? והלסת הזאת שהייתה בעליית גג...של מי זה היה? וואיי כמה שאלות יש מהסרט הזה
ולמי שבא...הנה האתר של הסרט

SMG

New member
הסבר לתמונות ..

היא הייתה בכל התמונות שלו בגלל שהיא אהבה אותו אז היא פשוט עקבה אחריו לכל מקום.. ובגלל זה הופיעה בכל התמונות כן זה היה לפני שהיא מתה..

היא לא סינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא יפנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הרעיון של הסרט הוא שזה ביפן! לא בסין! בגלל זה אהבתי את זה יותר מה"צלצול".

maayanb182

New member
אמ..

כי ברגע שאתה נכנס לבית הרוחות לא מפסיקות לרדוף אותך,אז הוא פשוט ניסה להיפטר מהן. או בגלל שהאישה ההיא נרצחה בגלל האובססיה שלה עליו.

maayanb182

New member
גם אני ראיתי.

והאמת אחד הסרטים המפחידים שראיתי אי פעם. האמת אני די מבינה אתה הבלבול גם אני לא הבנתי הכול. לדוגמא:למה יוקו לא מתה? ואיך זה ששרה מישל גלר שרפה את כול הבית ובכולל זאת לא מתה ויצאה כולה עם שתי חבלות.. מוזר.

rachelMcfadden

New member
נכון...

באמת סרט אחד מהמפחידים... כל הלילה לא הצלחתי להירדם
וכן...יש כל כך הרבה שאלות מהסרט הזה, אני שונאת שלא הכל ברור בסרט
והאישה נרצחה באמבטיה? בגלל זה היא הייתה מלאה במים ושיער? ומה הילד עשה בארון?

אוקיי קודם כל../images/Emo58.gif

יוקו כן מתה! ואז היא רדפה אחריי אלכס בתור רוח זומבית ללא לסת תחתונה. ושרה מישל גלר לא שרפה את הבית, השוטר בחדר מתים אמר שהם הצליחו להציל את הבית!

maayanb182

New member
אבל

היא פיצוץ..היא הבלש הראשון שם הרבה דלק..וגם הרוח עלתה עליה,אז מאחד מהגורמים היא הייתה צריכה למות. למה יוקו רדפה אחרי אלכס? למה המתים האחרים לא המשיכו להיות זומבים ? האמת זה שאלות לא כול כך משנות,למה היא כן והם לא..אבל זה מסקרן לדעת אם יש לזה סיבה..

NiKi†a

New member
גמני ראיתי אתמול..

וזה בהחלט הסרט הכי מפחיד שראיתי איי פעם. דאמט, בחיים לא פחדתי ככה.. אם עוד פעם אחת אני אשמע את הקול הזה....

Spiritfall

New member
די!

עכשיו רק בגלל התגובה שלך לסרט אני חייבת ללכת לסרט הזה!

NiKi†a

New member
את רואה את רואה ../images/Emo13.gif

אל תקשיבי למי שאומר לך שזה חרא סרט.. תקשיבי לי! ^_^ ולכי היום!

rachelMcfadden

New member
זה באמת סרט נורא מפחיד../images/Emo2.gif

לא הצלחתי להירדם בלילה! וזה קרה לי רק בצלצול מקודם

למעלה