יש פה מישהו שראה "הטינה"?

NiKi†a

New member
אני הצלחתי

אבל כשחזרתי הביתה הייתי לבד [עם האחים שלי אבל הם הלכו לישון אחרי חצי שעה..] אז השארתי אורות בכל הבית. הקטע הוא שמהחדר שלי רואים את המדרגות אז פחדתי שהיא פתאום תעלה לי שם... OMG. והקול שלה עושה לי צמרמורת..אם אני אשמע דלת חורקת אני אמות.

taltal3001

New member
הסוף אמור להיות ככה..

הסרט באמת באמת מפחידדדדדדדדדדד...אימאלה..צרחתי כל הסרט.. אבל הסוף אמור להיות ככה, כי יהיה המשך!! זה סוף פתוחח

שאלות בנוגע לסרט הטינה....

לא ראיתי את כל הסרט כי זה בלי תרגום ולא הבנתי כלום... פשוט הרצתי קדימה וחיפשתי קטעים מפחידים... אז השאלות שלי הן: קודם כל...איך קוראים לרוח של הילד והאמא שלו...? הרוח אמא קוראים לה יוקו? או שזו דמות אחרת...? דבר שני.. החברה של פיטר.... שבתחילת הסרט מתעוררת כזה במיטה והוא ליד החלון והיא אומרת לו בוקר טוב... היא כל כך מוכרת לי! מישהו יודע איך קוראים לשחקנית?... ואיפה היא שחקה? דבר שלישי.... יש קטע שרואים את אחת הרוחות נראה לי האמא... לא יודעת הרי לא ראיתי הכל... והיא כזה הולכת באיזשהו מקום כמו סמארה עם שיער על הפנים כזה והיא מתנדנדת מצד לצד כזה מוזר... ומישהו רואה אותה והיא עוברת לידו אז הוא שואל אותה משהו ואז היא מסתובבת ורואים אותה כזה לשניה... איך כולם הגיעו לזה שאין לה לסת?...יש משהו בסרט שאומרים את זה או משהו? כי מישהו כאן הזכיר שמצאו לסת של מישהו איפשהו..... ובגרסה של דה גרודג' שהורדתי היו ממש מלא בעיות סאונד... אז זה בעיית סאונד או שזה אצל כולם שכל פעם שהרוחות עושות משהו ורואים אותן שומעים מין קול מוזר כזה... מין גרגור? כל מה שיש לי לומר על מה שהספקתי לראות זה שפשוט החלק נחלק לשני חצאים...בחלק הראשון כל האפקטים והכל היו איומים! לא מפחיד בכלל!! חוץ מהקטע עם המצלמות אבטחה! זה היה ממש מפחיד! אבל החלק השני במיוחד ה-10 דקות האחרונות, כששרה נמצאת בבית בקטע עם המדרגות, ואחר כך בבית חולים... היה מצוין... מאוד מפחיד... אני ממש אהבתי את הסרט...ולמרות שאני יודעת שאנשים שונאים שמשווים כל סרט לצלצול... אני חייבת.... כל הקטעים המפחידים ממש מזכירים את הצלצול... אני בטוחה שכמעט כל אחד מכם כשהוא ראה את הסרט נזכר באיזשהו שלב בצלצול....... שזה גם סרט מעולה דרך אגב... תודה מראש למי שיכתוב לי תשובות לשאלות שלי!

maayanb182

New member
קצת תשובות

אין לי תשובות להכול... אבל מה שאני כן יכולה להגיד שהדמות ההיא שזזה מצד לצד ואין לה לסת זאת יוקו שהיא בעצם המטפלת הראשונה של הסבתא ההיא,ואמרו שאין לה לסת גם כי הראו לסת מקודם וגם כי הלשון שלה ענקית ומגעילה כזה ונורא למטה.. חברה של המתאבדת זאת ההיא מרפואה שלמה,בעצם אני לא בטוחה שככה קוראים לסדרה עם הרופאות האלה. לרוח של הילד קוראים טישיו,לא יודעת איך קוראים לרוח של האימא. והגרגור הזה כן קיים,למרות שלי בהתחלה זה קצת הזכיר את הפרסומת של הפנאטה עם הגרעפסים ולא גרגור. מקווה שזה עזר

rachelMcfadden

New member
אני יכולה לענות לך על חלק מהדברים..

יוקו זאת העוזרת שהייתה בהתחלה, שמשהו תפס אותה בתוך הארון, היא גם זאתי מהחדר מדרגות שאלכס ראה אותה ושאל אותה משהו...והגענו לזה שאין לה לסת בגלל שכשהשוטרים נכנסו גם לארון ומצאו את הגופות של האיש ההוא *שכחתי את שמו* ואשתו הם ראו על הריצפה לסת
ויאפפ הרוח הייתה עושה קולות של גירגור
וגמני חושבת שיש די הרבה קטעים דומים לצלצול *סה"כ 2 הסרטים מבוססים על סרטי אימה יפניים* אבל הצלצול הרבה יותר יפה. יש בו יותר היגיון *מבחינת עלילה והקשר בין הדברים* הוא גם יותר ברור...

NiKi†a

New member
מממממ../images/Emo58.gif

תציצי כאן ותגידי לי שוב אם את בטוחה שאין לה לסת
איכ, איכ, איכ. חוץ מזה, בסרט כבר רואים שאין לה לסת..היא מלאה בדם ורואים לשון שיוצאת מהגרון..אז...נו באמת. איו.

taltal3001

New member
תשובות..

הרוח זאת לא יוקו,גם אני חשבתי ככה בהתחלה! האישה של פיטר,שמתעוררת בבוקר שיחקה בסדרה של בית חולים בערוץ 3,אני לא יודעת איך קוראים לה כן,זה גרגור,ת'אמת זה נשמע כמו גרפס, אבל זה הקול שהרוח משמיעה..חח..

rachelMcfadden

New member
ויש לכם מושג אולי מה היה הקטע

שהילד *או אחת מהרוחות* נהיו בדיוק כמו ההוא *שכחתי את השם שלו* שמת עם אשתו בעלייה של הארון? ולמה הם עשו את אותו הקול שלו?

maayanb182

New member
../images/Emo132.gif

הילד הוא האישה באו לדירה של אחות של הנרצח ההוא (הבת השנייה של הזקנה) והם התחזו לו בעינית וחיקו את הקול שלו כדי שהאחות תפתח את הדלת.. למרות שאם הם רוחות הם יכול להכנס גם בלי זה.. אבל סתם שיהיה לך עוד ממה לפחד.

NiKi†a

New member
|ספויילר|

האחות שלו היתה כזאת מסכנה. איך היא באה לה מתחת לשמיכה...דאמט. והקטע הכי טוב? עם המצלמת ביטחון. במיוחד כשהשוטר רואה את כל הסרט שהמצלמה צילמה ורואים את העיינים שלה שם.

°°karina°°

New member
ראיתי ת'סרט היום../images/Emo70.gif

סרט בנזונה
אחד מסרטי האימה הכי טובים שראיתי אי פעם

למעלה