כמה הגיגים על עונה 12

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifכמה הגיגים על עונה 12../images/Emo58.gif

חלק מהדברים כתבתי כבר קודם באחד השירשורים. עונה מצויינת, עוד לא סיימתי לראות. אבל מה שמצחיק אותי יותר מהכל בעונה הזו ( ואני לקראת הסוף ) זה התיכנונים של קסאיה לחמישה האחרונים לארבעה וכו' הם מתעלמים לחלוטין מטרי שכל הזמן זוכה בחסינויות. נראה לי כל כך לא אמיתי.חחח

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifנכון, ועוד משהו נחמד../images/Emo58.gif

הארבעה האחרונים הם נציגים של כל ארבעת השבטים הראשוניים. אחד או אחת מכל שבט. ולא הארבעה שציפיתי לראות. שזה מאד מעניין.

Confide In Adam

New member
ו-3 מהם הם השחקנים האהובים עליי ../images/Emo58.gif

ביותר מאותה עונה.. רק טרי היה חייב להרוס!!

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

רק חבל לי על מיסטי וסאלי. הן היו הפייבורטיות שלי מההתחלה. אין, פשוט עונה מעולה

Fairywitch

New member
זאת הסיבה ששנאתי את העונה הזאת-

שתי הפייביות שלי עפו כ"כ מוקדם, שזה כבר ממש לא שינה לי

NamelessGirl

New member
וואי אצלי זה בול אותו דבר!

כל כך אהבתי את איך שהדברים התפתחו באותה עונה...חוץ זה שטרי מצא את האליל כמובן...

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifמה יש לכם נגד טרי?

לדעתי הוא היה השורד הטוב ביותר. קודם כל הוא חכם, גילה מיד איפה נמצא האידול. הוא נראה טוב , והוא הצליח להישאר היחיד מהשבט שלו עד הסוף כמעט.

Confide In Adam

New member
אני לא אהבתי אותו כי ../images/Emo58.gif

קודם כל אני לא אוהב את הטיפוסים של ה"כל יכול" כדוגמת טום וטרי, המבוגרים הדומיננטיים שמנהיגים את השבט שלהם ומצליחים לעשות הכל. חוץ מזה הוא היה שחצן ומעצבן..אולי הוא שלט בחלק הפיזי של המשחק, אבל הוא היה ממש גרוע בחלק החברתי כי במ'קום לנסות להתיידד עם קסאיה (שהם אחד השבטים האהובים עליי ביותר בתולדות הישרדות) הוא תמיד היה כל כך שחצן ומתנשא שהוא פשוט יצר סביבו אנטי.. הוא אפילו לא ניסה לעשות את מה שדני עשתה עונה קודמת או את מה שסירי עשתה בעונה שלו (להיות אאוטסיידר אבל להצליח להכנס לתוך הקבוצה השולטת).. בכל מקרה, אני ממש לא אהבתי אותו, ואני אפילו יכול להגיד שהוא אחד מהשורדים הכי פחות אהובים עליי מכל הסדרה.

NamelessGirl

New member
כי הוא היה עם גישה כזאת של

יש לי את האליל חסינות אז למה לי להתאמץ בכלל לשחק את המשחק? אני לא צריך אתכם ואני חושבת שהוא לגמרי היה מתנשא כלפי הצעירים יותר (כמו נגיד אראס ודניאל)

n o g a m o o n

New member
אני בטוחה שאם מישהו אחר היה ../images/Emo58.gif

מוצא את אליל החסינות, גם הוא היה מתנהג אותו דבר. ואם הוא חשב שהוא לא צריך להתאמץ, למה הוא התאמץ בכל זאת? ובקשר להתנשאות זה עניין מוכר ( לי לפחות משרותי בחיל האויר ) אצל טייסי קרב.

Fairywitch

New member
גם ככה הם די שחצנים כלפיו לדעתי-

לא מסתירים לרגע שהוא מיותצר שם, וברגע שלא תהיה לא חסינות הוא יעוף. זה הציק לי.

NamelessGirl

New member
זה לא עניין של שחצנות

זה עניין של להיות ישירים. הוא יודע והם יודעים שיש ברית והוא לא בברית הזאת. אגב זה בדיוק מה שטרי וחבריו עשו כלפי הבנות בשבט המקורי שלהם..

Fairywitch

New member
טוב, זה נכון. מיסטי../images/Emo7.gif

זאת הנטייה שלי להיות בעד המיעוט (חוץ מבמקרה של דני-חוט-דייג).

NamelessGirl

New member
די זה לא יפה לרדת עליה שהיא רזה

יש אנשים שפשוט לא יכולים להשמין! באמת זה לא שהם לא אוכלים! אבל יש להם חילוף חומרים מאוד טוב או קיבה מאוד קטנה אבל זה לא אשמתם והם לא בולימיים או אנורקסים או וואטאבר! טוב לקחתי את זה קצת אישית חח

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifזה בסדר-

אני רגישה לצד השני
ולא הייתי צוחקת עליה אם למשחק שלה והעניין שהיא עוררה היה יותר נפח ממה שהיה לה

NamelessGirl

New member
יאו מן לא התנהג ככה

והוא גם מצב את האליל חסינות. והוא לא התאמץ. רק בתחרויות הוא התאמץ וזה לא נחשב יש הרבה במשחק הזה מעבר לתחרויות ויכול להיות שזה עניין מוכר אבל זה עדיין לא גורם לי יותר לאהוב אותו

Fairywitch

New member
למה אנחנו מסמנים ספוילרים? נראה לי שלא צריך

ובכל אופן- אני מסכימה. את קסאיה ממש לא אהבתי, אם אני זוכרת נכון, ואין לי מושג איך הגיעה עד שם. ואני מאוד אוהבת את טרי- לולא החסינויות הם היו מעיפים אותו (שלא כמו הטמבלים בעונה 11)- אז אני שמחה בכל פעם שהוא זוכה בחסינות
זה מוריד קצת לאראס ודניאל את הבטחון, וזה תמיד טוב. לפחות, לעומת דני בעונה 11, הוא מתקדם הלאה בזכות ולא בחסד, ולא בגלל שהשאר אהבלים.

למעלה