כמה הגיגים על עונה 12

n o g a m o o n

New member
מסמנים ספוילרים כי יש כאלה שלא ראו../images/Emo58.gif

עדיין את העונה הזו. שלא ייכנסו בטעות. וקסאיה היה שם השבט של הזוכים. למי את התכוונת? סירי היתה מקסימה, קורטני מעצבנת, לדניאל בכלל לא הגיע לשבת בין השניים האחרונים. שיין "שיחק" אותה כאילו משוגע בסוף ניהל את כל ההצגה. סאלי ואוסטין היו מקסימים גם. ומיסטי, חבל שהלכה כלכך מוקדם. בסה"כ עונה מצויינת.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif אני ../images/Emo163.gif חשבתי על ...../images/Emo58.gifלעונה 14

קאסי מעונה 14

Fairywitch

New member
והמשך תגובה נטול ספוילר-

כן, גם נאי לא אהבתי את קסאיה, עכשיו כשאני מקשרת דברים נכון, ובכלל אני מסכימה עם כל מה שאמרת.

Confide In Adam

New member
שיין.. ../images/Emo58.gif

ממש לא ניהל את העניינים, הוא רק חשב שהוא מנהל אותם.. בעצם אראס וסירי הם אלו שתכננו ויזמו הכל, והראייה לכך היא שהוא לא הצליח להעיף את דניאל כמו שהוא רצה, לא ידע אפילו שהם מתכננים להעיף את קורטני, ובסוף עף בעצמו. ואני דווקא חושב שלדניאל כן הגיע להיות בין השניים האחרונים.. מאד אהבתי אותה

NamelessGirl

New member
אני גם חושבת

ולא רק בגלל שאהבתי אותה אלא בגלל שהיא שיחקה נכון. מצד אחד קשרה את עצמה לאנשים הנכונים ולא יצרה לעצמה יותר מדי אוייבים ומצד שני הייתה לא רעה באתגרים ועבדה במחנה וכאלה..

NamelessGirl

New member
ואני גם חייבת לציין

מאוד לא קשור אבל- יש לה (לדניאל) את הגוף המושלם ביותר בתולדות הישרדות.

Victem

New member
נצל"ש..

יש לי HOT וסיימו אצלינו את העונה ה11 [סוף מבאס רצח]... לא יביאו בקרוב את העונות הבאות והחדשות.. אני מנסה להשיג את העונה ה12 ולא מוצאת.. מישו יכול לעזור? [אימיול..?]

למעלה