ל'הקרב האחרון'.

../images/Emo58.gif ל'הקרב האחרון'.

נראה לכם שאחרי האסון שנחת על סוזן, כשהיא איבדה את כל משפחתה בתאונה (על-פי דבריו של אדמונד גם ההורים שלהם היו באותה הרכבת), סוזן תהפוך לנוצריה מאמינה כדי למצוא נחמה לשכול שלה, או שלהיפך, האתאיזם שלה רק יתחזק כתוצאה מכעס על הגורל?

ToryMaster

New member
זו שאלה מעניינת

הייתי באמת רוצה לראות פיק שמנסה לענות עליה. בכל מקרה, אני חושבת שכל אחת מהאופציות היא אפשרית, בנוסף על זה שזה לא ישנה את יחסה לדת, גם דברים כאלה קורים. אני חושבת שאם לואיס היה כותב המשך על מה קרה לסוזן, הוא לא היה הופך אותה בחזרה לנוצריה.

ספירלי1

New member
היה כתוב בפרוש ש..

ב"ה סוזן איננה ידידת נרניה יותר <אה מגניב!אני זוכרת את בע"פ!

Fairywitch

New member
זה לא אומר שהיא הפכה לאתיאיסטית-

זה אומר שהיא הפכה למטריאליסטית...

ToryMaster

New member
בנרניה זה די דומה

נרניה היא סוגשל אלגוריה לנצרות, גם אם לא מכוונת או מדויקת. סוזן שאיננה ידידה לנרניה, עקרונית גם איננה ידידה לנצרות. דרך מאוד עדינה להעביר מסר כזה.

Fairywitch

New member
אז היא הפכה לנוצריה חילונית../images/Emo6.gif

או אולי בכלל התגיירה או הפכה לקבליסטית. תראו מה קרה למדונה
(אני במצברוח משועשע הבוקר
)

ToryMaster

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

זה כבר עניין שאני לא מבינה בו, אבל נצרות היא לא לאום כמו יהדות, אז אני לא בטוחה שמסתדרת לי הגדרת ה"נוצריה החילונית".

Fairywitch

New member
נו, כמו בריטני ספירס-

שרלילה שרלילה, אבל חוגגת את כריסמס כדי לקבל מתנות
וסתם זרקתי את השם שלה. הכוונה היא שיש המון נוצרים לא-דתיים, כמובן.

ToryMaster

New member
למען האמת

אין לך שום בסיס לומר את זה. חג המולד הוא מסורת משפחתית כמעט כמו שהוא מסורת דתית, זה לאו דווקא קשור. גם אני חוגגת את חנוכה. זה שאנשים מציינים חגים ומועדים מדיניים/משפחתיים לא הופך אותם לבעלי דת מסוימת.

Fairywitch

New member
לזה התכוונתי. אתה נולד לדת, ואתה

נחשב בן הדת הזו, גם אם החגים הם רק מסורת. גם אני חוגגת את חנוכה (וגם את כריסמס...) ופסח. ולזה התכוונתי שסוזן תישאר נוצריה חילונית
היא תקבל מתנות לכריסמס, אבל תמשיך להיות A material girl (ושוב חזרנו למדונה
).

ספירלי1

New member
אני מסכימה עם זה.

ב"ה היא גם תוארה כאחת שכל מה שמעניין אותה הוא בנים וגרבוני נילון ושפתונים. היא לא נשמעת לי ילדה טובה וקתולית.. לא?

ToryMaster

New member
נכון

יכול להיות שהיא בחורה מעניינת והכל, אבל היא פשוט לא נרניינית בנשמתה, זו הסיבה שאין לה מקום שם.

Fairywitch

New member
היא באמת נשמעת כמו מדונה../images/Emo2.gif

בסוף היא באמת תהיה קבליסטית שמשתטחת על קברי צדיקים

אותו ההגיון שגרם לה לא להאמין באסלן

(זה שזה לא נראה הגיוני וכל זה) מן הסתם גם יגרום לה לא להאמין בדת. וחוץ מזה לואיס היה אדם דתי וגם הודה שהוא יוצר בנרניה הקבלות לנצרות. זה שהיא לא הגיעה לארצו של אסלן בגלל שהיא לא האמינה בנרניה מקביל לאתיאיסט שלא מגיע לגן-עדן כי הוא לא מאמין בישו.

למעלה