לכל החולמים להתעשר מרפואה

anabioein

New member
../images/Emo58.gif לכל החולמים להתעשר מרפואה

שימו לב לסעיף "תעריף שעה"....

Ice1213

New member
הודעה ל LOXIAS

נכון אמרת שאתה ב י"ב ושאתה מתחיל השנה רפואה בטכניון? אז נכון שהם אמרו שהם יחכו לתעודת הבגרות של השמיניסטים אבל אז הראיונות כבר ייגמרו לא? אז איך תירשם לרפואה? ותגיד..יש לי סכם 98.17 יש סיכוי שכאשר תעודת הבגרות תגיע אני אגש לשם ואבקש לשנות ממדעי המעבדה הרפואית לרפואה והם יסכימו? אבל מצד שני איך זה אפשרי אם הראיונות כבר יסתיימו עוד חודש או משהו? תודה...ומי שיש לו גם מושג שיענה בבקשה...

loxias

New member
לא בדיוק

אמרתי שאני בי"ב, ויכול להיות שאתחיל השנה רפואה. אין לי מושג מה באמת צפוי לקרות, אני רק יודע שעדיין לא קיבלתי דחיה, משמע שיש תקווה מסוימת. אין לי מושג מה תצטרך לעשות בשביל לשנות מקצוע (אני חושב שיש התייחסות לזה בידיעון שלהם), או שתוכל להתקשר. בכל אופן, יש לך סכם גבוה (מאד), לכן כדאי אולי לחכות עד שנה הבאה בשביל להירשם, כי לפי מה שהבנתי ממוצע אקדמי בד"כ לא עוזר. בהצלחה!

אף אחד פה..

אני מאמינה, השלה את עצמו שהוא יתעשר בן-לילה אם בכלל. מה שהצגת פה הוא כבר בניגוד לחוק.

anabioein

New member
לכל עובד בשרותי בריאות כללית יש מ"א

צר לי לאכזב את חובבי הקונספירציות. אני מקבל את אותה המשכורת כמו הסטאז'רים האחרים.

The Reaper

New member
שכחת לציין

שזה קצת נראה כמו תלוש שכר צבאי (של עתודאי). אם תשימו לב המספר אישי מחוק בטיפקס.

anabioein

New member
מי משתמש בטיפקס בפוטושופ?

אני עדין לא יודע איך נראה תלוש שכר צבאי של עתודאי, אבל תלושי שכר של אוניברסיטת בן-גוריון נראו אותו הדבר......

mazuzboy

New member
לא יפה לומר את חצי האמת

מהתלוש משכורת רואים שאתה עובד בקופ"ח כללית, השכר שהראית הוא שכר עבור משרה מלאה. אבל למה לא צילמת את המשך תלוש המשכורת???? אמא שלי עובדת בקופ"ח כללית ויש עוד עמודה עבור תוספות שזה החלק היחוידי לקןפ"ח כללית. אז חלאס לבאס פה אנשים על שום דבר. מה גם שאחרי שביתת הרופאים שהייתה לפני כ-4 שנים סטאז'רים מרוויחים כ-5000-5500 בחודש, אז רופא בקופה ירוויח פחות? עשה טובה ושמור תהתחכמויות שלך לפורמים אחרים, אנשים פה מספיק בלחץ, ולא צריך לשכנע אותם לא לבחור ברפואה.

anabioein

New member
סליחה, אני מתנצל. אתה צודק. אני

איש רע. אחרי תוספת (מהסכם שנת 2000) אני מגיע ל 4,000 נטו (יודע מה, תיקון טעות- 4,049 כי אתה עלול להתחיל לזבל שוב), אבל רק הסכום שהופיע בצילום מחושב לפנסיה. אז מוסר תטיף לחברים שלך וכדאי מאד שתלמד להשתמש בשפה נאותה.

בן100

New member
../images/Emo45.gif

גם אצל שאר עובדי המדינה זה ככה, מקבלים זכויות סוציאליות רק על משכורת בסיס, אפסית למדי.

mazuzboy

New member
אתה רק מוסיף על מה שאמרתי...

אמרתי שמה שצילמת זה משכורת עבור משרה מלאה! מן הסתם שכל הניכויים שיתבצעו עבור פנסיה וכ"ו יבוצעו מהסכום הזה. אבל תקן אותי אם אני לא טועה זה תלוש משכורת של קופ"ח כללית וצילמת רק חלק ממנו! ותחלק השני של כל התוספות שמקבלים שם שהולך אחרי ניכוי מס ישר לחשבון לא צילמת. לא יודע מה השיקולים שלך בזה... או למה בכלל אתה חושב לנכון להראות את תלוש המשכורת שלך

natalysh

New member
איפה אתה חושב שאתה נמצא?

בבית משפט? אתה בא להוכיח אותו על משהו? מעבר לעובדה כי שתי ההודעות שכתבת פה שיא המיותרות, אם יש לך הזכות לכתוב דברים כל כך מיותרים, בטח ולבטח של- anaboien יש הזכות לכתוב דברים שרק תורמים לחברים הפורום. וקצת ענווה, צניעות, אתה מדבר עם מי שהשלים כבר את כברת הדרך שאתה, תקן אותי אם אני לא טועה, בקושי התחלת.

lernery

New member
מה קשורה ענווה כאן

הוא למד 6 שנים רפואה לא כלכלה...

mazuzboy

New member
אמרתי שאני אנטוש

תדיון המיותר מלכתחילה אבל פשוט אני חייב להגיב לך. איפה אני חושב שאני נמצא? בפורום מן הסתם שנועד לתגובות ופרסומים. עכשיו לא יודע אם קראת זה פורם לימודי רפואה ולא רופאים, מן הסתם רוב האנשים פה בפורום לומדים/ רוצים ללמוד רפואה מאוד. אז לא נראה לי במקום להתלונן על תלוש משכורת ( שהוא בכלל לא מהגרועים בארץ) כשחצי מהאנשים פה מתים להגיע לאן שהוא הגיע. עכשיו כבר חלאס לזרוק פה תגובות כאילו אני צולב פה מישהו.

אולי לא התכוונת לצלוב

אבל זה מה שמשתמע ממה שכתבת. אתה מוזמן להעביר ביקורת כמה שתרצה, אבל אם תעשה את זה טיפה יותר בעדינות, אולי גם יפנימו את מה שאתה מנסה לומר, במקום להתרגז על הדרך שבה הביקורת נכתבה.

למעלה