הפרק בסטאר...
מה? היה פרק? אני לא מבינה! פתחתי את הטלוויזיה בשתיים והיה מסך שחור. כאילו לא רצו שאני אראה אותו. לא היה פרק בכלל, אז איך זה שהיה בסוף? אני לא מבינה... הממ, וברצינות. הדברים הטובים שהיו בפרק היו- אנני, מג וזהו. כל הדברים הרעים זה השאר. הפרק הזה מגוחך לחלוטין, מיותר לחלוטין, מטופש לחלוטין, לא הגיוני, אי אפשר לקבל אותו, מטומטם, בא לי לחנוק את מי שכתב אותו, בא לי לחנוק את מי שאישר לעשות את הפרק הזה, בא לי לחנוק את מי שעשה את הפרק הזה, את מי שביים בפרק הזה, לחנוק את הארי, לחנוק את מטי, לחנוק את שתי המעריצות האלה של זינה, לחנוק את ג´וקסר, וכנראה שיש עוד שאני לא מצליחה לחשוב עליהם עכשיו. לזינה וארס יש מזל שאני פשוט כל כך אוהבת אותם שאני לא רוצה לחנוק אותם. למרות שיש מצבים שאני רוצה (בעיקר את זינה). אני אתן להם לחנוק אחד את השני. לא יודעת למה, אני נורא אוהבת לראות את ארס חונק את זינה. לא יודעת, הממ. המפיקים רצו לתת תשובה לאיך הופ וגבריאל חזרו מהלבה, והם הביאו רק פרק הרבה יותר מטומטם עם יותר בעיות של היגיון! רואים בבירור בסוף העונה השלישית שארס נשאר שם בצד ואחרי זה נעלם- וזה לא נראה שהוא הולך להציל את הופ וגבריאל! נכון שהם לא תכננו את זה אז, אבל בכל זאת! והם מסבירים את זה שארס לא הופיע מול זינה וגבריאל (זינה אמרה לו שלא יפריע לה ולגבריאל בחיים הללו) כדי להסביר בעצם את זה שהוא לא היה כל העונה הרביעית, עד לעונה החמישית, ששם בעצם הן מתו, אז הוא יכל להופיע. שטויות! ומה שהכי מפריע לי בפרק, זה שלא רק שהם הרסו לארס את הדמות, הם הרסו את היחסים בינו לבין זינה! איך המפיקים האלה יכולים לעשות את זה?! אחרי כל העונה השישית?! אחרי "אימהות", אחרי "קאמינג הומ" וכל הפרקים בעונה השישית עם ארס (חוץ מהפרק הנ"ל)... איך לעזאזל?! איך?! אני ידעתי מראש במה מדובר הפרק כך שהמחשבות החיוביות שלי על הפרק שאפו לאפס, ואפילו למינוס. כשזיהיתי את אנני כבר עלה לי חיוך על הפנים. היא הייתה הדבר הכי טוב בכל הפרק הזה, ובפרק הזה קשה למצוא דברים טובים. כששתי המעריצות נכנסו ושאלו אותה מה עם מטי והארי, והיא בבכי אמרה להן שהם יחד, הן עוד צוהלות משמחה! גרר! ויורדות עליה! זהו זה, הן ברשימה השחורה שלי שגדלה לה מפרק לפרק בכל העונה השישית הזאת שמצליחה לגרום לי במקום לאהוב את הסידרה להתעצבן! וגם הארי ומטי! יו! הארי ככה מתיישב ליד אנני ואומר לה שהוא יודע שעדיין קשה לה להתגבר עליו ותוך כדי הוא מלטף למטי את הרגל ושם יד על הכתף שלה... מי הוא חושב שהוא לעזאזל?! זינה?! אפילו לזינה אין זכות לפגוע ככה באנני שלי! יו!!!
הקטע של מג עם העוגה היה מעולה... היא כזאת מתוקה! תמיד תהיתי איך ארס יגיב אם הוא יתקל באחת הכפילות של זינה. אבל זה היה מפגש קצר מדי. חבל. שנאתי את הסוף, למרות שאחרי שנעלם היה לזינה כזה חיוך מעניין. וכשהיא וגבריאל הלכו ושכחו מג´וקסר ו"אוי, אני מעדיפה את הצבע הקודם שלך," לא סבלתי את זה. זה פשוט פרק מטומטם! מה שקרה באמת... (תמונה מצורפת) זה שארס וזינה תכננו את הכל מראש. הם סתם כתבו את המגילה הזאת בתקווה שימצאו אותה ואולי ככה הם יפגשו מתישהו בעתיד. הם שיחקו כאילו עם כולם, ואחרי זה, כשכולם יצאו, אף אחד לא שם לב שזינה התגנבה לה מאחורי הבניין והצטרפה לארס ושניהם יצאו לטיול בעולם! ובקיצור, הפרק הזה כל כך מגוחך כך שאני לא מסוגלת לקבל אותו, הוא הורס לי את הדבר שאני הכי אוהבת בסידרה ולכן הוא פשוט לא קיים בשבילי. כמו הפרק Deja Vu All Over Again וThe Xena Scrolls. אחרי כל העונה החמישית והשישית, וכל מה שקרה בין ארס לזינה, וככה הורסים את זה, אני לא מקבלת את זה. הפרק הזה שבר את גב הגמל (אני!
) וזהו. גררר...