לפרק שהיה היום

crusher

New member
הפרק שהיה היום {סטאר..}

היה פרק נחמד... אבל מה עכשיו התסריטאים כל הזמן יעשו פרקים עם פלאשבקים להווה/עבר/עתיד??? דרך אגב עשו את ארס {כשהוא היה בהווה כאילו..} ממש יפה... אהבתי... עם כל הקטע של השחור... אבל חסר לפרקים מתח... ועלילה יותר יפה...

gabrielle

New member
../images/Emo3.gif טוב זה היה עלוב ומוזר...

אז ככה... הם סיבכו אותי לגמרי... הם עשו את זה כל כך מסובך וכל כך טיפשי... מישהו פה אמר שרנה ולוסי הרבה מעבר לשפה ולדיבור שהתסרטיאים כותבים את הטקסטים ופה זה היה כל כך ברור... השפה היתה על הפנים העלילה היתה על הפנים .. ואני בכלל לא מאמינה שאני אומרת את זה על איזה שהוא פרק של זינה ( בחיים לא חשבתי שאני אגיד ) אבל הפרק פשוט היה טיפשי. האמת.. שתמיד היתה לי את הבעיה הזאת בראש " איך גבי חזרה לחיים?" אבל בחיייים לא הייתי מתארת את זה ככה.. והסיום של הפרק היה כל כך..פתטי.. מוזר... כזה פרק חשוב ( הפרק הנורמלי האחרון ) - והבמאים עשו אותו ככה? מה ניסגר איתך רוב?

vampire1

New member
כרגיל היה למפיקים או לבמאים איזה פאק

בפלאש באק הראשון רואים את זינה עם צ´קראם החדש ואחרי זה כבר ראו את זינה עם הצ´קראם הישן.

*זינה*

New member
הצ´אקרם של זינה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הייתה להם חתיכת פאשלה!!! הם עשו את זינה הולכת ביער, כאילו בתקופה לפני שהיא מצאה את גבריאל - כאילו בעונה רביעית, נכון
נכון
והצ´אקרם... היה פעם צ´אקרם החושך, פעם צ´אקרם האור, ושוב חושך ושוב אור וכו´ וכו´ וכו´...
טוב שיהיה... חוצמיזה דווקא דיי אהבתי את הפרק.

Dafi the Mighty

New member
הפרק בסטאר...

מה? היה פרק? אני לא מבינה! פתחתי את הטלוויזיה בשתיים והיה מסך שחור. כאילו לא רצו שאני אראה אותו. לא היה פרק בכלל, אז איך זה שהיה בסוף? אני לא מבינה... הממ, וברצינות. הדברים הטובים שהיו בפרק היו- אנני, מג וזהו. כל הדברים הרעים זה השאר. הפרק הזה מגוחך לחלוטין, מיותר לחלוטין, מטופש לחלוטין, לא הגיוני, אי אפשר לקבל אותו, מטומטם, בא לי לחנוק את מי שכתב אותו, בא לי לחנוק את מי שאישר לעשות את הפרק הזה, בא לי לחנוק את מי שעשה את הפרק הזה, את מי שביים בפרק הזה, לחנוק את הארי, לחנוק את מטי, לחנוק את שתי המעריצות האלה של זינה, לחנוק את ג´וקסר, וכנראה שיש עוד שאני לא מצליחה לחשוב עליהם עכשיו. לזינה וארס יש מזל שאני פשוט כל כך אוהבת אותם שאני לא רוצה לחנוק אותם. למרות שיש מצבים שאני רוצה (בעיקר את זינה). אני אתן להם לחנוק אחד את השני. לא יודעת למה, אני נורא אוהבת לראות את ארס חונק את זינה. לא יודעת, הממ. המפיקים רצו לתת תשובה לאיך הופ וגבריאל חזרו מהלבה, והם הביאו רק פרק הרבה יותר מטומטם עם יותר בעיות של היגיון! רואים בבירור בסוף העונה השלישית שארס נשאר שם בצד ואחרי זה נעלם- וזה לא נראה שהוא הולך להציל את הופ וגבריאל! נכון שהם לא תכננו את זה אז, אבל בכל זאת! והם מסבירים את זה שארס לא הופיע מול זינה וגבריאל (זינה אמרה לו שלא יפריע לה ולגבריאל בחיים הללו) כדי להסביר בעצם את זה שהוא לא היה כל העונה הרביעית, עד לעונה החמישית, ששם בעצם הן מתו, אז הוא יכל להופיע. שטויות! ומה שהכי מפריע לי בפרק, זה שלא רק שהם הרסו לארס את הדמות, הם הרסו את היחסים בינו לבין זינה! איך המפיקים האלה יכולים לעשות את זה?! אחרי כל העונה השישית?! אחרי "אימהות", אחרי "קאמינג הומ" וכל הפרקים בעונה השישית עם ארס (חוץ מהפרק הנ"ל)... איך לעזאזל?! איך?! אני ידעתי מראש במה מדובר הפרק כך שהמחשבות החיוביות שלי על הפרק שאפו לאפס, ואפילו למינוס. כשזיהיתי את אנני כבר עלה לי חיוך על הפנים. היא הייתה הדבר הכי טוב בכל הפרק הזה, ובפרק הזה קשה למצוא דברים טובים. כששתי המעריצות נכנסו ושאלו אותה מה עם מטי והארי, והיא בבכי אמרה להן שהם יחד, הן עוד צוהלות משמחה! גרר! ויורדות עליה! זהו זה, הן ברשימה השחורה שלי שגדלה לה מפרק לפרק בכל העונה השישית הזאת שמצליחה לגרום לי במקום לאהוב את הסידרה להתעצבן! וגם הארי ומטי! יו! הארי ככה מתיישב ליד אנני ואומר לה שהוא יודע שעדיין קשה לה להתגבר עליו ותוך כדי הוא מלטף למטי את הרגל ושם יד על הכתף שלה... מי הוא חושב שהוא לעזאזל?! זינה?! אפילו לזינה אין זכות לפגוע ככה באנני שלי! יו!!!
הקטע של מג עם העוגה היה מעולה... היא כזאת מתוקה! תמיד תהיתי איך ארס יגיב אם הוא יתקל באחת הכפילות של זינה. אבל זה היה מפגש קצר מדי. חבל. שנאתי את הסוף, למרות שאחרי שנעלם היה לזינה כזה חיוך מעניין. וכשהיא וגבריאל הלכו ושכחו מג´וקסר ו"אוי, אני מעדיפה את הצבע הקודם שלך," לא סבלתי את זה. זה פשוט פרק מטומטם! מה שקרה באמת... (תמונה מצורפת) זה שארס וזינה תכננו את הכל מראש. הם סתם כתבו את המגילה הזאת בתקווה שימצאו אותה ואולי ככה הם יפגשו מתישהו בעתיד. הם שיחקו כאילו עם כולם, ואחרי זה, כשכולם יצאו, אף אחד לא שם לב שזינה התגנבה לה מאחורי הבניין והצטרפה לארס ושניהם יצאו לטיול בעולם! ובקיצור, הפרק הזה כל כך מגוחך כך שאני לא מסוגלת לקבל אותו, הוא הורס לי את הדבר שאני הכי אוהבת בסידרה ולכן הוא פשוט לא קיים בשבילי. כמו הפרק Deja Vu All Over Again וThe Xena Scrolls. אחרי כל העונה החמישית והשישית, וכל מה שקרה בין ארס לזינה, וככה הורסים את זה, אני לא מקבלת את זה. הפרק הזה שבר את גב הגמל (אני!
) וזהו. גררר...

ares chosen

New member
דפי!|! ../images/Emo24.gif

לא הייתי יכולה לנסח זאת יותר טוב.... הדבר הטוב היחידי שהיה בפרק הזה היו ארס זינה ואנני ומג... כל השאר היה מעצבן ומיותר...למרות שהקטע שהוא מציע לה נישואים היה ענקי סוף הדרך
וחוץ מזה..התיאוריה שלך נכונה ואני מסכימה עם הסוף הזה....

Dafi the Mighty

New member
המממ... ../images/Emo4.gif

עכשיו אני הרבה יותר עצבנית ממה שהייתי אחרי שהוצאתי חלק מהזעם שלי בהודעה. יו, אני צריכה לחנוק מישהו! יש מתנדבים?
אגב, עוד קטע בפרק. הקטע שארס שואל אותה: "רק מתוך סקרנות, אם הייתי מבקש ממך להתחתן איתי בלי משהו בתמורה, היית מסכימה?" ואז היא תופסת אותו ומנשקת אותו כזאת נשיקה שלא תבייש את הפרק אמפיפוליס תחת מצור בעצמו, אבל בגלל שזה סול פוססיון, ו... בעעע, אז זה כן מבייש, לא חשוב... ואז מפסיקה ומשאירה אותו ככה עם המבט הזה. מסכן. בטח הלך לעשות מקלחת ממש *קרה* אחרי זה...
אבל לא אהבתי את הקטע הזה כמו כמעט כל קטע בפרק הזה. אני לא יודעת למה, אבל אני נורא נהנית מזה שארס חונק את זינה. אני לא יודעת למה! אבל אני פשוט נהנית מזה! מוזר... אולי בגלל שעמוק בתוכי אני חושבת שמגיע לה שהוא יחנוק אותה. הממ... לא חשוב...
תבורך אנני, בלעדיה לא הייתי מצליחה לעבור את הפרק הזה. למרות שהייתי רואה אותו, כי מישהי <שיעול> הכריחה אותי <שיעול> והכל באשמתה!!!

ares chosen

New member
מי../images/Emo35.gif

מי הכריח אותך
מי שאני אכנס בו
ועוד קטע... Xena: The truth is...that I just don´t think we´de look right together on top of a wedding cake.. Ares: Just as long as you look right on top of me... פפפפחחחחחחחחחח........

ares chosen

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif אני אלימה../images/Emo35.gif

Benjemin

New member
דפי, את כ"כ צודקת ! כיתבי לי יותר !

דפי היקרה, אני כ"כ מסכים איתך ! לפני שנגמרת "זינה, הנסיכה הלוחמת" לנצח, הם נותנים לנו שלושה פרקים לפני סיום הסידרה לעד, פרק כה מגוחך ושטותי אחרי כל הפרקים המשובחים והטובים שראינו במהלך השנים אצל "זינה וגבריאל" . כל הכבוד לך, אני מסכים איתך : זינה, ארס, מג ואנני שלטו ! אך, אל תשכחי את העיתונאית הבלונדינית- המתוסבכת שלוסי לולס שיחקה בתחילת העונה . היא הייתה כל- כך מצחיקה ומשעשעת . כתבי לי יותר, בן !

Benjemin

New member
../images/Emo6.gifהארי ואנני שולטים , נכון ../images/Emo35.gif|../images/Emo70.gif

הארי ואנני כל- כך מצחיקים ! אני זוכר אותם גם בפרק הישן ביותר שהיה פעם ב- "הרקולס" של חזרה לעתיד, וראו את כל המשתתפים ב- "הרקולס" ו- "זינה" וזה היה פרק כ"כ מצחיק - אולי אתם זוכרים שהרקולס התיישב על הכיסא שליד השולחן הוא הניח את ידיו, ו ... בוממממ
הוא שבר את השולחן, הרקולס אומר שהוא מצטער, ואז זינה או גבריאל אומרת : "איזה גבר, מי היה מודה על טעותו ..." משהו כזה, הייתי בן 9 או 10 שראיתי את הפרק
ואנני והארי שיחקו בפרק זה, בנוסף היה פרק בזינה, שאנני (כמובן, גבריאל
הפריקית עם השיער החום היא חוזה את העתיד או מחזירה לעבר, וזינה משחקת תמימה כאישתו של הארי (המגולם על- ידי
ג´וקסר) ואז ארס מגיע זינה חוזרת (מסתבר שהגילגול של אנני היה זינה מלפני כאלפי שנים) . הם כל- כך מצחיקים ביחד ...
חולה עליהם, גם אתם
, בן !

Dafi the Mighty

New member
אני שונאת את הארי.

הפרק הזה של הרקולס שאמרת, אנני והארי לא שיחקו שם. אולי טד שיחק מישהו שם, אבל לא זכור לי שלוסי שיחקה שם. אנני והארי ממש לא, אנני והארי הן דמויות מזינה... ולא מהרקולס. הארי הוא מטומטם- גם בגלל שהוא עוזב את אנני, גם בגלל שהוא עוזב עם מטי וגם בגלל שהוא פשוט, בעע! אנני היא מתוקה!

shiri_b

New member
נראה לי שטד

שיחק שם אבל לא בתור הארי. וגם רנה שיחקה שם אבל היא שיחקה מדריכה במחנה או משהו (אם אני זוכרת נכון, ואם אנחנו מדברים על אותו פרק) שהפכה אח"כ למישהו אחר בכלל
אבל הם לא שיחקו את הארי ומטי....

Benjemin

New member
התבלבלתי בקשר ...

לא התבלבלתי ... הארי אכן, באמת אל שיחק שם, אנני גם לו אבל זינה כן - בתפקיד שונה . בנוסף, גבריאל שיחקה שם את הפריקית- עם השיער השחום . סתם, התבלבלתי הייתי ממש צעיר כשראיתי את הפרק הזה ...

Benjemin

New member
התבלבלתי בקשר ...

נכון התבלבלתי ... הארי ואנני באמת לא שיחקו שם ; אך זינה בתפקיד שונה כן שיחקה שם . גבריאל כהפריקית עם השיער החום כן שיחקה שם, לפי מיטב זיכרוני . הייתי מאוד צעיר שכראיתי פרק זה ...

למעלה