לפרק שהיה היום

xena son

New member
בן היייי

זה היה כאילו ארס הטיל כישוף שהם יעברו לשנת 2000 ולוסי היתה גוקסר וגוקסר היה זינה וגבריאל היתה איזו פריקית שמגלה עתידות וכו´ ובסוף כאילו זינה הולכת ברחוב בשנות 2000 (בסוף הפרק כבר)ושרה גוקסר הגיבור.......... ושרה את השיר שלו ורוקדת כמו גוקסר

gabrielle

New member
deja vu all over again

זה הפרק... אבךל הוא היה בזינה לא בהרקולס ( עונה 4 )- ניראה לי בילבלתם אותי לגמרי... אה כן וזה הפרק הראשון שרנה ביימה:)

shiri_b

New member
היו גם פרקים בהרקולס....

שהם כאילו בעתיד והשתתפו שם שחקנים מהרקולס וגם מזינה.... הפרק שהארי ומטי הופיעו בו היה deja vu לא אצל הרקולס... אבל רנה הופיעה בהרקולס בפרק אחד, אבל לא בתור מטי

Dafi the Mighty

New member
לא כולם משובחים וטובים...

לפחות לדעתי. בעונה הזאת יש מספיק פרקים שבהם רציתי לחנוק את המפיקים או את הדמויות. הפרק הזה פשוט היה הכי גרוע בגלל שהוא הרס לי את הראייה. הייתי כל כך מוכנה להכחיש את הפרק הזה מראש, שעכשיו אני פשוט חושבת על הפרק ורואה אותו בערפול כזה. קשה לי להסביר, אבל זה ממש אוטומטית לא נחשב אצלי לפרק ששייך לסידרה. יפה! אני שמחה!
אנני הייתה הכי מדהימה שם. היא לא סתם תופסת את מקום הכבוד ברשימת הדמויות האהובות עליי. מקום ראשון, לא פחות ולא יותר. למרות שהיא באה מכאלה פרקים נוראים, אויש, היא כזאת מדהימה וכזאת מתוקה. והארי כזה מטומטם, בוחר במטי הזאת (בלי להעליב, פשוט אנני הרבה יותר שווה ממטי!). טוב, אבל בכל מקרה לאנני שווה מישהו יותר טוב ממנו. או מישהו <שיעול> אני! אני! העקיצות ההדדיות בין זינה לארס היו משעשעות מאד, אבל אני הייתי יותר מדי עצבנית על העלילה של הפרק כדי להנות מזה.

הארי ומטי ממש לא שכנעו אותי בתור

זינה וגבריאל ולא בגלל הגוף השונה במקרה של הארי. הן אף פעם לא התנהגו ככה אחת עם השניה.

ares chosen

New member
Soul Possession... ../images/Emo58.gif

בלעעעעעעעע
ארס......ואו
זינה..... רעה (למרות שאני מבינה אותה) התגעגעתי לג´וקסי
My little Baba.... My little baba.... puchupuchpuch Give me an A (A) giveme an R (R) give me an S (S) give me an E (E) WHAT DO YOU GOT? GOOOOOOOOOOOOOO ARSE!!
אוקי....התסריט היה נורא ואיום... העלילה בכלל מגעילה... הם הרסו את הדמות של ארס (למרות שקוין עשה את שלו ובגדול ובענקיות)
לוסי היתה יפיפיה.... (השמלה הזאת תהיה שלי יום אחד...) ו.... Will You Marry Me
אוי כמה שזה היה מצחיק
D-: D-:

../images/Emo58.gif לפרק שהיה היום ../images/Emo58.gif

ואם כבר בשרשורים עסקינן, זאת הפעם האחרונה שאני משרשר לכם שרשור ספוילרים! בפעם הבאה הוא פשוט ימחק
, לא אכפת לי כמה הוא התקדם וכמה הודעות היו בו!

*זינה*

New member
אהה אלעד...

אם תסתכל שוב - בנושא של Crusher כתוב "הפרק שהיה היום {סטאר}. כולנו כאן יודעים שהפרקים שמשודרים כרגע בסטאר הם מהעונה השישית, אז כל מי שלא רוצה לקרוא *ספוילרים*, לא ייכנס להודעה שהכותרת שלה היא לגביי פרק ששודר היום בסטאר...

gabrielle

New member
אני לא מבינה כלום!

מה הקטע של הספולירים? והשרשורים? למה אני צריכה לשים ספוילר על פרק שכבר שודר?!!? דייייייייייייייי

Dafi the Mighty

New member
כאלה שיש לווין וכאלה שאין להם כבלים

לא יכולים לראות את הפרקים בסטאר וורלד. לכן הפרקים בסטאר וורלד נחשבים לספוילרים, כי הם לא שודרו אצל כולם. רק בערוץ עשר, שזה ערוץ שיש לכולם, הפרקים לא יחשבו לספוילרים, כי אז לכולם תהיה אפשרות לראות.

shiRan WP

New member
אז ככה! ../images/Emo58.gif ספוילר עצבני!../images/Emo123.gif

ראיתי את הפרק! ו...שמעתי מלא תגובות נוראיות עליו (דפי...אהם אהם)
הפרק לא כזה נורא לדעתי מסיבה אחת, טוב כמה סיבות...
ארס
ארס
ארס
אנני בנני (איזו חמודה!)
הצעת הנישואין של ארס לזינה, אהבתי את המשפט: Xena: The truth is...that I just don´t think we´de look right together on top of a wedding cake.. Ares: Just as long as you look right on top of me זה היה מצחיק !
לוסי הייתה פשוט יפיפייה!!!!!!!!!!
אני עדיין בשוק, השיער שלה היה מסודר יפה והשמלה היתה צ33ה!!!!!!!!!
המשחק של קיוין היה מצויין!
ארס על ה-
או שזה היה אופנוע...
הוא פשוט, מה המילה, אה! ה-ו-ר-ס אנני הייתה חמודה מתמיד!
סה"כ פרק מיותר ביותר ! טוב, אבל זאת רק אנ(נ)י

yana4ka

New member
של זינה.בפרק הזה....

חצי מהשירשור אנשים פה אומרים וואאאאווווו איזה שימלה יפה ייתה לזינה וזה....וגם אני רוצה לראות אותה..ואין לי סטאר...

למעלה