הו, וואו. ../images/Emo58.gif
כאילו שפרק 237 לא היה בעיטה לפרצוף, עכשיו זה... פייר? אני מה-זה מאוכזבת מימאמוטו-סווטאיצ'ו. <\ארץ נהדרת> אני מבינה את הסיבות מאחורי מה שהוא אמר, אבל בסופו של דבר אם ההחלטה של איצ'יגו היא ללכת לעולם החור--אר, להואקו מונדו, אין לאף אחד באמת זכות לעצור אותו. בסופו של דבר כל מה שיצא מהריב הזה, לדעתי, זה שאיצ'יגו וחלק מהשיניגאמים ימרדו בהחלטה של ימאמוטו (אני בונה על רוקיה ומשערת שבנוסף יומיצ'יקה, איקאקו, ראנגיקו ואולי אפילו קנפאצ'י וביאקויה, אבל אולי הם רק יעזרו מרחוק בלשמור שלא יפריעו לאיצ'יגו והשאר או משהו) ויווצר איזה קרע עצבני בגוטיי 13- כי תכלס איצ'יגו לא יוותר כל כך בקלות על להציל את אוריהימה, לבד או לא (והוא הרי לא לבד- יש לו את צ'אד, החבר'ה של אורהרה ואני מאמינה שאפילו את אישידה- אפילו אם איצ'יגו ואישידה לא ישתפו פעולה באופן ישיר, אישידה ירצה להציל את אוריהימה וזה לא שהיא שיניגאמי או משהו ככה שהוא לא שובר את ההבטחה לאבא שלו). קשה לומר כרגע לאן זה הולך, אבל אני חושבת שאיצ'יגו הולך לנסות להיכנס להואקו מונדו ואולי הוא יבקש את עזרתו של אורהרה בשביל זה. אני רק יכולה להעלות השארות כרגע כי קובו טיטה השאיר את הכל מאוד פתוח אחרי כל מה שקרה בפרק 238. נחכה ונראה, אני מניחה. בנוגע לאקסטרה- חסרות מילים באוצר-המילים שלי כדי להתחיל ולתאר את הנזק המוחי שספגתי מלראות את ראנגיקו מלמדת את אוריהימה להשתמש בחזה שלה כדי לשפוך מים ממקום למקום, אז אני פשוט אסכם את זה ב"FTW PR0N?!" ואמשיך לצחקק על זה שיאצ'ירו דחפה לאיקאקו עקרב ב-loin-cloth. חיחי.