מנגה פרק 238

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif מנגה פרק 238

טוב פרק עצוב.. למזלנו זה לא יהיה עוד פעם סול סוסאיטי אבל איצ'יגו בטוח ינסה לעשות משהו. הכמה דפים האלה לא היו תירוץ לא להוציא שבוע הבא פרק >< אבל רנגיקו הזאת יודעת להשתמש בנכסיה בחוכמה ^_^

Hinamori

New member
TT_TT../images/Emo181.gif../images/Emo58.gif

]: יאמאמוטו לא נחמד. בכלל לא. ו... מה שבוע הבא אין פרק? זנותתת ><

Mugen bla

New member
והתירוץ שהם המציאו לזה

אפילו לא קיבלתי פאן סרביס מספק!

Fay Wood

New member
מה. מה. 0___0 ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

וטפ? מה בוגדת? מה פתאום בוגדת?!!11 פאקינג הכריחו אותה ללכת, אלה האראנקארר@#$%@%@# היא תתנגד והם קורעים לה את הצורה@#$%#$@% והיאמאמוטו הזה לא נחמד. ממש לא. ארג. וטפ. למה הוא גורם לכולם לחזור? 0_0 מה אם פתאום האראנקאר יחליטו להופיע? מה אם הכל היה חלק מהתוכנית שלהם שכולם יחזרו לסול סוסייטי ואז, חעחע, אין יותר קאראקורה? 0__0 ואוריהימה. ואיצ'יגו. ואע. ;; מה אין פרק שבוע הבא. T.T

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

זה לא שהיא מפחדת שיקרעו לה את הצורה, הם אמרו לה שהם יקרעו לאיצ'יגו וכל שאר החברים שלה את הצורה~

Fay Wood

New member
כן, אבל~ ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

זה לא מה שיאמאמוטו הזה אמור לדעת x_x כאילו, הוא לא מכיר את אוריהימה מספיק בשביל לדעת שהיא מוכנה לסכן הכל בשביל מי שהיא אוהבת, שכל ישר אומר שהיא פחדה מהאראנקאר. ;;~ אבל השכל שלו מעוות, אז אני לא יודעת מה הבעיה שלו. x___x

S.Riddle

New member
הו, וואו. ../images/Emo58.gif

כאילו שפרק 237 לא היה בעיטה לפרצוף, עכשיו זה... פייר? אני מה-זה מאוכזבת מימאמוטו-סווטאיצ'ו. <\ארץ נהדרת> אני מבינה את הסיבות מאחורי מה שהוא אמר, אבל בסופו של דבר אם ההחלטה של איצ'יגו היא ללכת לעולם החור--אר, להואקו מונדו, אין לאף אחד באמת זכות לעצור אותו. בסופו של דבר כל מה שיצא מהריב הזה, לדעתי, זה שאיצ'יגו וחלק מהשיניגאמים ימרדו בהחלטה של ימאמוטו (אני בונה על רוקיה ומשערת שבנוסף יומיצ'יקה, איקאקו, ראנגיקו ואולי אפילו קנפאצ'י וביאקויה, אבל אולי הם רק יעזרו מרחוק בלשמור שלא יפריעו לאיצ'יגו והשאר או משהו) ויווצר איזה קרע עצבני בגוטיי 13- כי תכלס איצ'יגו לא יוותר כל כך בקלות על להציל את אוריהימה, לבד או לא (והוא הרי לא לבד- יש לו את צ'אד, החבר'ה של אורהרה ואני מאמינה שאפילו את אישידה- אפילו אם איצ'יגו ואישידה לא ישתפו פעולה באופן ישיר, אישידה ירצה להציל את אוריהימה וזה לא שהיא שיניגאמי או משהו ככה שהוא לא שובר את ההבטחה לאבא שלו). קשה לומר כרגע לאן זה הולך, אבל אני חושבת שאיצ'יגו הולך לנסות להיכנס להואקו מונדו ואולי הוא יבקש את עזרתו של אורהרה בשביל זה. אני רק יכולה להעלות השארות כרגע כי קובו טיטה השאיר את הכל מאוד פתוח אחרי כל מה שקרה בפרק 238. נחכה ונראה, אני מניחה. בנוגע לאקסטרה- חסרות מילים באוצר-המילים שלי כדי להתחיל ולתאר את הנזק המוחי שספגתי מלראות את ראנגיקו מלמדת את אוריהימה להשתמש בחזה שלה כדי לשפוך מים ממקום למקום, אז אני פשוט אסכם את זה ב"FTW PR0N?!" ואמשיך לצחקק על זה שיאצ'ירו דחפה לאיקאקו עקרב ב-loin-cloth. חיחי.

S.Riddle

New member
בהוצאה של binktopia.

קוראים לזה Bleach on the Beach אם אני לא טועה XD

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif

מרד? יכול להיות. בטח איצ'יגו יכנס לשם בדרך פזיזה כלשהי ועוד כמה ירדפו אחריו כדי לנסות להציל אותו. יאמאמוטו אמר שהוא יהיה חשוב, הוא בטח לא ממש יתנגד לזה, אם הוא ידע על זה בכלל.

S.Riddle

New member
../images/Emo58.gif

אני בספק אם מישהו ייכנס להואקו מונדו אחרי איצ'יגו כדי "להציל אותו"... כאילו, הם כולם יודעים שהוא מספיק חזק כדי לשמור על עצמו... זה יותר, אם הם ייכנסו אחריו, זה יהיה בידיעה שהם מפרים הוראות ישירות (לפחות לעת עתה אלו הן הפקודות, מי יודע מתי ימאמוטו ישנה את דעתו, אם בכלל) ובאמת מאמינים שהדרך של איצ'יגו היא הנכונה או לחליפין הם לא חייבים להסכים איתו, אבל מוכנים להסתכן בכזאת רמה בשבילו... וזה גם יהיה בידיעה מוחלטת שזה עלול לעלות להם לא רק בתפקיד, אלא גם בחיים. ימאמוטו אכן אמר שאיצ'יגו חשוב, אבל יש סיבה שאיצ'יגו הוא, ובכן, גיבור שונן (די) טיפוסי- הוא לא עובד בשביל אף אחד, בטח לא בשביל סוול סוסייטי- ולפי התגובה של ימאמוטו, אני רק יכולה להסיק שהוא לא יצליח לשתף פעולה עם איצ'יגו כי איצ'יגו לא יחכה... או כך אני חושבת. הוא יעשה את זה בדרך שלו, כמו שתכלס איצ'יגו עושה, כי זה מה שעושה אותו כל כך מיוחד בין עשרות השיניגאמים- he answers to no one. :)

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif

הם לא "יודעים שהוא מספיק חזק כדי לשמור על עצמו". הם לא ראו את כל הפרקים, הם חושבים שיש גבול לכוחות שאיצ'י שולף מהאוויר בדרך זו או אחרת. למה להם לתת לו ללכת לאיזה אזור שורץ סופר שיניגאמים במדים תואמים שמביסים כמעט כל יצור חי, בין אם שיניגאמי מתלמד חמוש בסכין למריחת חמאה או קפטן מלווה בסגנים שריריים? על דברים כמו סיכון חיים או מעמד אין מה לדבר בכלל. לא מעט שיניגאמים התקוממו למען רוקיה, למה שלא יתקוממו למען איצ'יגו?

ketty the sheep

New member
מה לא ראו את כל הפרקים XD../images/Emo58.gif

כח כזה לא בא יש מאין, ואני בטוחה שסווטאיצ'ו יודע יותר טוב ממה שנראה מהסתכלות שטחית על פעילותו של איצ'יגו. (חוץ מזה שיש לי הרגשה חזקה שבסוול סוסייטי יודעים על איצ'יגו יותר ממה שהוא יודע על עצמו). ואין בכלל מה להשתוות את מה שהיה עם רוקיה למה שהולך עכשיו עם אוריהימה. בסוול סוסייטי, גם אם אותם שיניגאמי עברו על ההוראות במודע, הם ידעו עם מה הם עומדים להתמודד. עם אייזןטאצ'י זה שונה, אף אחד לא באמת יודע מה הוא מכין להם וכיצד הוא הולך לפעול..

shui chan

New member
../images/Emo58.gif

האמתי שאני באמת מאוכזבת קצת מההתנהגות של רוקיה! רנג'י למרות שהוא לא חייב כלום לאוריהימה מבקש ללכת ולהציל אותה. לעומתו רוקיה שכן חייבת לאוריהימה - שכן יצאה להציל אותה כשהיא הייתה צריכה- לא עושה שום מאמץ אמיתי כדי להילחם בהוראות וללכת עם איצ'יגו. "אני מצטערת" פחח.. *מחכה בציפיה כבר לפרק הבא* ^__^~

S.Riddle

New member
פררם. ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שההחלטה של רוקיה, אם היא בכלל אמיתית, תחזיק ליותר מכמה פרקים. אם היא החליטה באמת לא ללכת לעזור, היא תחזור לעשתונותייה בקרוב נראה לי, ואם לא יש עוד אופצייה- שהיא רוצה לעשות משהוו בסול סוסייטי לפני שהיא חוזרת לעזור לאיצ'יגו. אולי היא רוצה להתנהג בצורה שלא יחשדו בה ואז להתגנב או משהו. לפחות זה מה שנראה לי. ^^;

shui chan

New member
כולי תקווה ../images/Emo58.gif

לא יודעת. אחרי כל ההשקעה של איצ'י ציפיתי שהיא כן תראה ותילחם למענו ואיתו |: אני משערת שהיא באמת תעשה משהו ובכל זא - החוסר תגובה של פה כן איכזב אותי.

למעלה