מנגה פרק 238

S.Riddle

New member
כן... :\ ../images/Emo58.gif

כנראה בגלל שאני מסרבת להאמין שרוקיה תעשה משהו כזה לאיצ'יגו (כן, לאיצ'יגו- כי גם אם היא לא מתה על אוריהימה או לא יודעת מה, היא צריכה לעשות את זה בשביל הבחור שסיכן את החיים שלו למענה כל כך הרבה בעבר וימשיך לעשות את זה) קשה לי לראות שהיא לא תלך איתו... אבל את צודקת, אחרי ההתנהגות שלה.... לא יודעת, אולי היא רוצה לנסות לשכנע.. מישהו.. פנים מול פנים, בסוול סוסייטי, אבל.... אוףף, רוקיה, לא טוב. >_<

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif ממ, לא יודעת.

זאת רוקיה שאנחנו מדברים עלייה פה. במשך שלושת רבעי סדרה היא ישבה במגדל וחיכתה שיהרגו אותה כבר, ולא עשתה דבר בעניין. מצד שני, אולי כשמדובר בחיי אחרים, היא תלך לעשות משהו. בעיקר אחרי שהקשר שלה עם אוריהימה התהדק בזמן האחרון.

S.Riddle

New member
אבל רוקיה מאוד השתנתה. ../images/Emo58.gif

קודם כל, זה נכון שהיא הייתה מאוד לא איכפתית לגבי החיים שלה, אבל עם דמויות כאלה זה תמיד שונה כשזה מגיע לאנשים אחרים- וכמו שאמרת, הקשר שלה עם אוריהימה (ועם איצ'יגו, כמובן) התהדק מאוד בפרקים האחרונים, ואנחנו יודעים שה-facade הקר של רוקיה נסדק מאוד לאורך הסדרה, אז אני כן מאמינה שכרגע היא ברמה שיהיה לה מספיק איכפת מאוריהימה כדי ללכת להציל אותה. דבר שני, הסוף של הארק של סול סוסייטי הייתה הפעם הראשונה מזה חודשים שהכוחות של רוקיה חזרו אליה- זה דבר שמשנה אנשים, בטח את רוקיה שהייתה צריכה עד אז לסמוך על אי'ציגו, צ'אד, אוריהימה ולמעשה כל אחד שיש לו כוחות- שהוא לא היא. אין ספק שדבר כזה גורם לירידה מטורפת בערך העצמי, מה גם שכאשר כלאו אותה בסוול סוסייטי זה עוד יותר אכל את הרייאטסו שאיכשהו נשאר לה עד אז, ובשביל מישהי כמו רוקיה שמבחינתה כוח תמיד היה הדבר הכי חשוב בחייה-- שימי לב איך היא נראית שבורה אחרי שביאקויה לא "מאשר" אותה אחרי שהיא התקבלה לגוטיי-13 אבל לא כסגן-קפטן-- זו מכה עצומה לאגו שלה, ודבר שלדעתי יוריד לכל אחד מהר מאוד כל בטחון עצמי שעוד נשאר עד אז. צריך גם לזכור שרוקיה היא עדיין שיניגאמי-- תפקיד שברור שלא כל אחד יכול להתקבל אליו-- היא הייתה צריכה להוכיח איזושהי עמידות נפשית, דבר שללא-ספק מתערער כאשר את עומדת לפני עונש מוות, מה גם שאת מאמינה בכל מאודך שהוא מגיע לך כעונש על זה שרצחת מישהו (שבעצם לא היה בכלל באשמתך--קאיין), והחוזר למצבו הניטרלי ברגע שהאיום עליך נעלם ואת יכולה להתרכז בדברים החשובים יותר- להציל את מי שדורש הצלה, מהות תפקידם של השיניגאמי. אני אישית מאוד אוהבת את רוקיה, חלקית בזכות זה שאני מאמינה שהיא הרבה יותר חזקה ממה שיצא לנו לראות אותה עד עכשיו- פשוט עוד לא ממש הייתה לא הזדמנות להוכיח את עצמה. ויותר מכך שזוהי עוצמה פיסית, אני מאמינה שרוקיה חזקה מאוד נפשית-- כשזה מגיע לאחרים לפחות-- כי כשאנחנו רואים אותה מצד אחד מתפרקת לחלוטין בגלל המצב שלה, ומצד שני נכנסת להתקפים פסיכותיים וצורחת על איצ'יגו שרק *ילך* כדי שלא יהרגו אותו, בבקשה, ו-- זה מעלה בי את התחושה שהבעיה המרכזית של רוקיה היא יותר הערך העצמי המעורער שלה מאשר הכוח הנפשי. זה נכון ששני הדברים הללו קשורים זה בזה קשר ישיר, אבל במקום מסוים זה דבר שמתגמד אצלה כאשר מישהו שחשוב לה בסכנה, ואז היא נכנסת למעין "סופר-רוקיה" mode- החוזק הפנימי והחיצוני שלה מתפרץ החוצה והיא תעשה, לדעתי, כל שביכולתה כדי להגן על אלה שבסכנה.

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif

סה"כ אין לה ממש ברירה. אין סיכוי שהיא תוכל להתמודד עם חבורת הארנקרים צמאי הדם שם בעצמה. לזכותה יאמר שהיא העלתה את הרעיון ראשונה.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif

יאמאמוטו כזה חרא. אני מבינה את הסיבות מאחורי ההחלטות שלו, אבל זאת זכותו של איצ'יגו לעשות מה שהוא רוצה, ואין ליאמאמוטו זכות להגיד לו מה לעשות. אני ממש מקווה שרוקיה לא באמת הולכת להיות ילדה טובה ולעשות בדיוק מה שאומרים לה במקום לעזור לאיצ'יגו. האקסטרה היה מושלם מעבר למילים. באמת קשה להאמין שרוקיה מאומצת. XD אמג ביאקויה!! הוא כזה חמוד. וגיי. 3>

למעלה