../images/Emo58.gifמשהו חדש!!!../images/Emo13.gif
כל הקטע של לחזור למה שקרה ולרדת לפרטים איך בדיוק סארק ולורן סיקלו את המבצע של ווהן, והקטע של הדיבור של סיד עם לורן כשבהתחלה הראו לנו את הדיבור של ווהן וויס היה מגניב!!! זה התחיל אחרי שירו בווהן וחזרו על הקטע של ווהן ולורן עם השעון, בקטע הזה הרצתי טיפה קדימה כי הייתי בטוחה שיש פאק בקובץ
ועכשיו לפרק
למה לעזאזל סיד נתנה לווהן לנהוג במרדף??? (אגב שמתם לב שעושים את ווהן קצת חנאן שסיד דואגת לו כל הזמן, נו וול...פאדיחות לו
) בקיצור אם סיד הייתה נוהגת בחיים לא הייתה נתקעת בגלל המכונית הזאת, לא ככה??
אני חייבת להגיד שלורן מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אני שונאת אותה אבל היא כזאת שחקנית למופת ואני מדברת על הדמות לא על מליסה ג'ורג' כשחקנית, אני מדברת על הקטעים שלה במיטה עם סארק מיד אחרי המרדף וזה שהיא דיברה עם ווהן בפלאפון ונישקה את סארק באותו זמן והקטע האחרון עם הנשיקה אחרי שירתה בווהן והחטיפה לו אחרי שזרק את האקדח, כל כך ברור ומצחיק הקטע שלה לנקום בו על מה שהוא מרגיש לסיד!!! אני כל כך שמחה שהכל נעשה מול העיניים שלה שאין לכם מושג, שתאכל ת'לב!!!!!!!
מארשל מקסים!! חחחח חמוד עם התינוק שלו.... אהבתי את מה שסיד אמרה ללורן שאם יש לה בעיות עם בעלה שלא תאשים אותה, וגם אהבתי את השיחה שלה עם ווהן על יום השנה למות אביו, זה גורם לו להעריך אותה ולאהוב אותה עוד יותר....... הקטע שירו בווהן וזה נבלם באפוד שלו ושסיד מרימה אותו ממממממ דג'אוו מפרק 2X18
רק בלי הנשיקה
חחח דבר אחרון ותגידו לי מה דעתכם: המבט הזה בין לורן לוויס אחרי הדיבור שלהם כל אחד לכוד עם ווהן וסיד לא היה נראה לכם מוזר? לדעתי זה מוזר כי עצם העובדה שהתעכבו על הפרט הזה גם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה אומרת משהו......