נו - מי ראה כבר את 3X14?

dress n glasses

New member
הK חורשת ללא הצלחה ../images/Emo58.gif

אם את מוצאת איפשהו שלחי מסר אני חולה וזה בהחלט יכול למלא את זמני האפצ'י שלי אגב, לא קראתי את תקציר הפרק בabc בכוונה (לא לגלות) אבל ראיתי את הסקר החודשי והוא הפעם על סוגית קשרי המשפחה של סלואן וסידני. בדרך כלל הנושא שמופיע בסקר עובר איזשהו טוויסט אח"כ. האופציות הן: 1. כאילו דא..זה היה ברור מההתחלה 2. מי מאמין לו לחתיכת חרא הזה 3. גם הוא לא ממש יודע (= לדעתי) הפתרונים אצל אירינה ובבדיקת אבהות

וא גבר במחשב מלפני 3 שעות!! ../images/Emo6.gif

הספקתי לראות את ההתחלה (כי נסעתי..) ואני בקרוב אלך לראות את ההמשך.. (צריך לאכול... ואי אפשר להפסיק פרק באמצע..)

Eskorbuto

New member
OMG 314 ../images/Emo58.gif

איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
טוב קודם כל הקטע עם סלואן..שראינו בפרומו שהוא אומר שהוא אבא של סידני..אז זה בכלל לא בטוח עדיין..אי אפשר לדעת מה הכותבים יעשו בקשר לזה..אני ממש מקווה שהוא לא אבא שלה, למרות שזה טוויסט מגניב ויהיה מעניין לראות אם הוא באמת אבא שלה איך הסדרה תתפתח משם.. אני שונאת, שונאת שונאת שונאת שונאת את לורן, כלבה ואחרי זה עוד סארק אומר לה יעני שואלאם זה כאב לה כשהוא הוריד את האקדח שסארק אמר שאם הוא אוהב את סידני הוא יפיל את האקדח..והיא יעני שוכבת עם סארק והכל ואחרי זה עוד איכפת לה מוואהן?!? אני בספק.. המתח הזה כבר הורג אותי, אני מקווה שבקרוב יגלו שלורן עובדת עם סארק ויהרגו אותה קיבינימאט למרות שזה לא נראה לי יקרה..אבל אין לדעת איזה כיף ששבוע הבא יש פרק ולא צריך לחכות חודש..אני כבר מחכה !!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמשהו חדש!!!../images/Emo13.gif

כל הקטע של לחזור למה שקרה ולרדת לפרטים איך בדיוק סארק ולורן סיקלו את המבצע של ווהן, והקטע של הדיבור של סיד עם לורן כשבהתחלה הראו לנו את הדיבור של ווהן וויס היה מגניב!!! זה התחיל אחרי שירו בווהן וחזרו על הקטע של ווהן ולורן עם השעון, בקטע הזה הרצתי טיפה קדימה כי הייתי בטוחה שיש פאק בקובץ
ועכשיו לפרק
למה לעזאזל סיד נתנה לווהן לנהוג במרדף??? (אגב שמתם לב שעושים את ווהן קצת חנאן שסיד דואגת לו כל הזמן, נו וול...פאדיחות לו
) בקיצור אם סיד הייתה נוהגת בחיים לא הייתה נתקעת בגלל המכונית הזאת, לא ככה??
אני חייבת להגיד שלורן מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אני שונאת אותה אבל היא כזאת שחקנית למופת ואני מדברת על הדמות לא על מליסה ג'ורג' כשחקנית, אני מדברת על הקטעים שלה במיטה עם סארק מיד אחרי המרדף וזה שהיא דיברה עם ווהן בפלאפון ונישקה את סארק באותו זמן והקטע האחרון עם הנשיקה אחרי שירתה בווהן והחטיפה לו אחרי שזרק את האקדח, כל כך ברור ומצחיק הקטע שלה לנקום בו על מה שהוא מרגיש לסיד!!! אני כל כך שמחה שהכל נעשה מול העיניים שלה שאין לכם מושג, שתאכל ת'לב!!!!!!!
מארשל מקסים!! חחחח חמוד עם התינוק שלו.... אהבתי את מה שסיד אמרה ללורן שאם יש לה בעיות עם בעלה שלא תאשים אותה, וגם אהבתי את השיחה שלה עם ווהן על יום השנה למות אביו, זה גורם לו להעריך אותה ולאהוב אותה עוד יותר....... הקטע שירו בווהן וזה נבלם באפוד שלו ושסיד מרימה אותו ממממממ דג'אוו מפרק 2X18
רק בלי הנשיקה
חחח דבר אחרון ותגידו לי מה דעתכם: המבט הזה בין לורן לוויס אחרי הדיבור שלהם כל אחד לכוד עם ווהן וסיד לא היה נראה לכם מוזר? לדעתי זה מוזר כי עצם העובדה שהתעכבו על הפרט הזה גם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה אומרת משהו......

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

יכול להיות שיעשו משניהם משהו.. אולי היא תהפנט אותו כמו שפרנסי עשתה לוויל כדי להוציא מידע על ווהן או משו... אבל מצד שני היא כבר יכולה לעשות את זה לווהן עצמו :|

קרלוצה

New member
אההה../images/Emo6.gif עוד משהו../images/Emo58.gif

הקטע שלורן אמרה להוא לירות בווהן וסיד ולהרוג אותם קרע אותי מצחוק, הוא כל כך הצחיק אותי, הוא יורה עם עיניים עצומות ואחרי שהם כבר לא שם הוא פותח אותם חההההההההההה

מווותק

New member
../images/Emo58.gifכן כן כן! ראיתי אתמול!

אני חייבת לציין שהפרק היה מצויין, אבל... דנה - את צודקת - המבט הזה בין וייס ללורן לא מצא חן בעיני, ו...למה הראו את הסצינה בה סלואן נפרד מבארנט במסעדה שוב? לדעתי קרה שם משהו אח"כ. בקיצור - אחלה פרק (גם אהבתי את איך שסיד אמרה למארשל שהעניבה שלו הפוכה - חחחחח). ווהאן נראה פשוט אומלל! אבל לורן מ-ה-מ-מ-מ-מ-מ-מ-מ-מ-ת! אמנם רעה, אבל אין מה לעשות - מליסה ג'ורג' והתסריטאים עושים עבודה מדהימה עם הדמות שלה.

בוביץ

New member
לשעתי פרק חלש מאד ../images/Emo58.gif

לדעתי היה פרק חלש. כל העניין להראות שוב איך זה בעיניה של לורן-לדעתי סתם נסיון איך מבזבזים זמן מסך מיותר. בפרק הזה כמעט ולא גילינו הפתעות חוץ מסלואן לגבי היותו אולי אביו של סידני. הפרק סתם נמשך ולא ממש קידם את העלילה ודי שיעמם.

מווותק

New member
../images/Emo58.gifמשהו לגבי הפרומו של 314

לדעתי הם פשוט הרסו את המתח של הפרק כשהם הראו בפרומו את הגילוי של סלואן. זה היה מיותר. כולנו ציפינו לזה ולא היתה שום הפתעה בפרק הזה. כמו כן, ידענו שווהאן יפיל את האקח, כך שבאמתל - שום דבר בפרק הזה לא הפתיע אותנו.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן אבל בקטע שהוא הפיל

את האקדח היה כל כך כיף לראות את העיניים של לורן מתה שלא יזרוק אותו
וסארק היה ענק גם כן שזה היה ברור שהוא אמר את המשפט הזה בעיקר כדי להתגרות בלורן ולחמם אותה עוד יותר חחחח ונכון מאוד לגבי סלואן, קצת לא קשור העיניין של להראות אותו הולך אחרי ברנט במסעדה, לדעתי זה היה גם חלק מהקטע של לחלק את הפרק לשניים ולהראות את הדברים מכל הצדדים....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מליסה ג'ורג' מ-ד-ה-י-מ-ה!!! יש ראיון באליאס-מדיה איתה ועם ג'ניפר מומלץ לראות, היא מדברת על הדמות שלה וכו'.....(הקטע האחרון בעמוד) אגב, את קטע הסקס שלה עם סארק צינזרו לגמרי זה היה קטע הרבה יותר ארוך וחזק....

מווותק

New member
../images/Emo58.gif הקטע שצינזרו הוא...

קטע (שאמור היה להיות מדהים), בין סארק ללורן. מדובר בסצינת S&M (סאדו מאזו) שהעורכים בסופו של דבר החליטו להוריד בשל כל הבלאגן שנוצר סביב הציץ של ג'נט ג'קסון. תמיד טענתי שאני לא אוהבת את הבחורה... תארו לעצמכם שהציץ של ג'נט ג'קסון היה צץ לו לפני פרק 2X13? אז מה? הם גם היו חותכים לו אז את ההתחלה המדהימה? פויה...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלא ממש...

הבנתי את הקשר לג'נט ג'קסון אבל שיהיה....
ואם זה היה קורא לפני פרק 2X14 גם שם היו חותכים את מה שבקושי ראו??

מווותק

New member
ג'נט ג'קסון - הבהרה

בגלל חשיפת החזה של ג'נט ג'קסון בגמר הסופרבול האמריקני שנערך ב - 1 בפברואר (כל הפרשייה עם ג'סטין טימברלייק ש"בטעות" תלש לה חלק מהחולצה וחשף את הציץ הימני שלה), נשמעו הרבה קריאות מצד השמרנים האמריקנים לצנזר סצינות העלולות לפגוע ברגשות הציבור. מה שקרה זה שהחזה של ג'קסון נחשף לעיני מיליוני אמריקנים שצפו במשדר עם ילדיהם - והם התלוננו על כך שלא היתה להם שליטה על התכנים, וכי הם לא ציפו לראות כזה דבר "נתעב" במשדר ספורט שאופיין כ"משדר לכל המשפחה". כמובן שכל זה הצית כדור אש אחד גדול, בגינו שידרו את טקס פרסי הגראמי ב - delay של כמה דקות (על מנת שיוכלו לערוך כל מיני קטעים לא רצויים אם חס וחלילה כוכבי המוזיקה "הפרובוקטיביים" יחליטו שוב לחשוף איבור מוצנע מגופם, להתנשק נשיקה לסבית וכדומה). כמו כן - טקס האוסקר גם שודר ב - delay של 5 שניות על מנת לאפשר עריכת חירום של קטעים העלולים לפגוע ברגשות הציבור. בקיצור - כל זה הבלאגן הזה, יצר גם בלאגן בתכנים של סדרות הטלוויזיה שאין משודרות LIVE, ואילץ את מפיקי ALIAS להסיר את קטע ה - S&M על מנת לא לפגוע ברגשות הציבור. ואני אומרת - עצם העובדה שהם הסירו אותו - פגעה ברגשות הציבור...נכון?

קרלוצה

New member
לא סתם פגעה......

עוגמת נפש נוראית נגרמה לנו עקב כך שלא שידרו את הקטע

inbal145

New member
כל פרשת הציץ שהציץ הזאת כבר יצאה

לי מכל החורים... והעובדה שצונזרה סצינת ה- S&M בהחלט פגעב ברגשות הציבור! את לא טועה

למעלה