נו - מי ראה כבר את 3X14?

dress n glasses

New member
הכל היה בסדר עד ש ../images/Emo58.gif

ראו את הגוף העלוב של סארק...הסצנות ביניהם תמיד ביזאריות גם בלי סאדו מאזו וכו' ואם אנחנו כבר בקטע של לפרגן ללורן. בתחפושת עם השיער האדום כהה היא היתה מדהימה. וסף סף קלטתי מאיפה היא מוכרת לי כל כך מהסרט "מולהנד דרייב" לדעית אפילו היו לה שם סצנות עם הבחור ששיחק את סיימון מהקובאננט (של ג'וליה)

עכשיו יש עוד סיבה טובה

לראות שוב את הסרט המדהים הזה. היא שיחקה שם דמות ראשית?

dress n glasses

New member
עניין של טעם

אני ממש סבלתי מהסרט הזה. אני זוכרת אותה לפחות ברובד אחד של הסיפור היה שם איזה סרט אולדיז שהם הפיקו והיא היתה זאת שזכתה בתפקיד (מצורפת תמונה) השחקן ששיחק את סיימון באליאס היה הבמאי ואותו את בטוח זוכרת (מצורפת תמונה)

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif זה היה פרק טוב.. ../images/Emo121.gif

ממש אהבתי את זה שהם עשו איזה חצי פרק מהזווית של ווהן וסידני ומהזווית של לורן וסארק.. רק שלא יתחילו לטחון את זה יותר מדי כמו את 72 hours earlier...
וואי איך האוטו התרסק שמה במרדף..
זה בטח כאב..
אבל היה ממש מגניב הסצינה שלורן כמעט הורידה את המסיכה.. אררר מתי יגלו עליה כבר
בלה. איזה כיף שהיא עמדה שם ושמעה את סארק שאומר לווהן שאם הוא אוהב את סידני שיוריד את האקדח
והוא באמת עשה את זה (כל הכבוד לו
)... טחחח איך ראו שהיא התעצבנה עליו אחר כך שהוא התקשר אליה..
מגיע לה
וסלואן.. נאי ממש מקווה שהוא בסוף לא האבא של סידני.. זה יהרוס הכל.. בדיוק שג'ק הזמין אותה לארוחה וזה... אבל מצד שני ג'יי ג'יי לא סתם היה עושה דבר כזה.. אלא אם כן איכשהו יתגלה הסוד אבל אז אחרי הרבה הרבה מריבות יעשו בדיוק וזה ייצא שהוא לא באמת האבא. כמובן אחרי עוד פעם שמישהו יזייף את התוצאות (גאד. אני רואה יותר מדי טלנובלות.
)... מה שאני ממש מקווה שיקרה... רק שלא יהרוס לנו את היחסים בין סידני וג'ק!! הם כ"כ חמודים ביחד
טוב סיימתי לנאום.. בינתיים

auyi

New member
ביקורת על הפרק

פרק לא משהו לא היה משהו מענין בעלילה של הפרק והקטע שאם מוצאים פצצה באיזה בנין היתה בהרבה פרקים

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהיה עוד קטע מצחיק.....

בסוף כשמארשל עודד את ווהן שהוא יכול לנטרל את הפצצה חהההההה איך שדיקסון הסתכל עליו קרע אותי

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifזה רק אני או ש...

התינוק של מרשל ממש מכוער?! חחחחח.....סתם הוא חמוד אבל מיטשל?! מה נסגר? אני ממש אהבתי את הפרק, הקטע עם הנקודות מבט שונות מגניב, סארק יצור, לורן מגניבה (למרות שהיא כלבה!!) והקטע שווהן זורק את האקדח....אין לי מילים, למרות שזה היה ברור, מה הוא לא יזרוק? מממ...עוד משהו? לא זה הכל. מזל שהפרק הבא ביום ראשון ולא צריך לחכות חודשים. אה! בעצם יש לי עוד משהו: אני מקווה בטירוף שסלאון הוא לא האבא האמיתי של סיד כי זה ישבור את ג'ק ואני חולה על ג'ק!!!! אבל זו אכן התפתחות מעניינת בעלילה בסגנון JJ. אה ודבר אחרון: מתי מחזירים את אירינה?!?!

../images/Emo58.gifואני כתמיד - באיחור...

רק היום ראיתי את הפרק, אחרי שהצלחתי בכשרון רב לקרוא 2 ספוילרים בפורום (לפחות עצרתי מייד כשגיליתי את זה ולא נכנעתי לסקרנות). את הכל כבר אמרו לפניי - שהדמות של לורן שנואה אך מדהימה בצורה מעוררת השתאות ממש, שהרעיון שמראים את אותם האירועים מנקודות מבט שונות היה נהדר (כל עוד לא יסחפו עם זה, כמו שרשמה מור), שהיה צפוי שווהן יזרוק את האקדח וכל כך נעים לראות את לורן מקנאה. רק בדבר אחד אני חושבת שאני חריגה פה... אני חושבת שסארק נראה לא רע בכלל..אפילו יש קטעים שבהחלט אפשר להבין את לורן במה שהיא מוצאת בו...

sprqy

New member
מתי מחזירים את .......?../images/Emo58.gif

אירינה? לא מחזירים אותה כנראה בגלל שהשחקנית (LENA OLIN) לא מסכימה לחזור אבל שמו לנו את אחותה מתישהו בעונה אם אתם זוכרים - והיא מדברת מטעמה.. בטח ככה JJ יסתדר.. אין ברירה למרות שאני חולה על הדמות של אירינה
חוץ מזה אני חדש בפורום ושמח לקרא תגובות על פרקים - אני מסכים כאן עם כולם - מצד אחד פרק טוב
מצד שני 20 דקות מהפרק חזרו על עצמן
במשפט אחד: ALIAS - הסדרה הטובה ביותר (אחרי פארסקייפ כמובן
)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אני באמת מקווה שזה לא יקרה בעוד פרקים הקטע של לחזור על קטעים שוב, זה היה מגניב וחדש מה שקורה בלי סוף באליאס ואני מוכנה שזה יהיה שוב רק לא ארוך מידי, בפרק הזה זה באמת נעשה חצי פרק מהזוית הזאת וחצי שני מזוית אחרת.....

inbal145

New member
אתה צודק! וברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

תהנה! ואליאס היא באמת הסדרה הכי טובה שיד! ואירינה מדהימה כולם פה רוצים אותה בחזרה!

s h a l i m a r

New member
../images/Emo53.gif

פליז אם למישו יש זמן פנוי ויכול לרשום לי את ה-2 דקות האחרונות -השיחה בין סידני לג'ק , אני לא יכולה לשמוע אותם בגלל שהאודיו בקובץ נתקע לי... או אם למישו יש את התסריט ויכול לתת לי קישור אליו...

sprqy

New member
תודה!

אני כבר נהנה מכל רגע, במיוחד שעוד יומיים יש פרק חדש!!!
ועזרתם לי להעביר את הזמן עד הפרק

למעלה