ספוילרים ותיאוריות למיניהן

הורס 17

New member
מותר לפרסם כאן ספוילר לסוף הסדרה?

היי בגלל קשרים מעטים שיש לי לשניים מהמתמודדים הגיעו אליי שלושת השמות אשר יגיעו לגמר אלה הם השמות בוודאות אין לי מושג איך זה הולך להיות מבחינת מי יודח ויחזור מאי המתים או את כל הסיפור רק את שלושת השמות... השאלה שלי היא האם זה חוקי לפרסם כאן, כמובן עם תוספת של הסימן של הספוילר או שזה יכול לעשות בעיות והכל???

מסויאס

New member
ערוץ 10 גרוע מגלים הכל בפרסומות

מה זה צריך להיות ? הם נגנבו לגמרי.

Ping Poong

New member
פנייה לעורכי התוכנית (כי הם קוראים פה).

בגלל שעורכי התוכנית קוראים פה (ד"א גם חלק מהמתמודדים קוראים פה..) בכל אופן, זה שרשור פניות לעורכי התוכנית - הכי חשוב - אתם מגלים בפרומואים את כל מה שיקרה בפרק הבא!!!!! אתם הורסים את המתח. בבקשה תערכו יותר טוב, ותשאירו אותנו במתח, בלי להראות לנו דברים שיגרמו לנו לדעת ישר מה יהיה בפרק הבא!!!! תרשמו גם דברים שהייתם רוצים שהם ישפרו בעונה הבאה..

omer rasivi

New member
אל תפרסם. אני לא רוצה לדעת.

גם ככה אף אחד לא יאמין לך (כולל אני).

Ping Poong

New member
למה שרשרת את זה לשרשור ספוילרים!? \=

זה בכלל לא היה אמור להיות שרשור ספוילרים!

הורס 17

New member
לא אתה ולא אף אחד צריך להאמין

הסיבה היחידה שאני שואל זה לסקרנים שכאן ומצטער אבל אתה לא מסכם כאן את כולם.... הסיבה היחידה שאני לא אפרסם היא מבחינה חוקית כי גם אם אף אחד לא יאמין, אחרי הסדרה אחזיר תהודעה ותראו שזו האמת.... אני אף פעם לא מפרסם סתם שמועות, שמועות זה הדבר שהכי לא מעניין אותי בעולם (סטייל: אני לא מאמין בחייזרים עד שאני רואה) והמידע שיש לי יצא ישר מפיה של אחת ממתמודדות ג'יבארו

Fairywitch

New member
האמת היא... שביקשנו להפסיק

עם כל ה"אני חבר של השכן של הקקטוס של נועם אז אני יודע מי זכה"...

EyeSeeYou

New member
הגמר של הישרדות הישראלי הוא 4

ולא שלושה יש שני שלבים להצבעה ככה שהכל שטויות.

מסויאס

New member
למי אין קשרים עם המתמודדים אבל מה זה

משנה עוד מעט יראו בפרסומות את הזוכה.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gifספוילרים ותיאוריות למיניהן../images/Emo58.gif

בבקשה לא לפתוח שרשורים חדשים, YOU'RE KILLING ME!!!

A T V

New member
../images/Emo58.gif

סיון תנצח את ויקה דן ישאר במשחק לעוד הרבה זמן מי שרוצה להאמין בכיף מי שלא אז לא

cheelly33

New member
יצאת ../images/Emo163.gif

אז מה? סיוון ניצחה את ויקה?? אופס! לא!! כנראה שהכלב שלך שמכיר ממקור ראשון את אחד המתמודדים קצת עיוור/חירש....

הורס 17

New member
../images/Emo58.gifאז הנה הספוילר הגדול מכולם../images/Emo58.gif

מי שרוצה שיאמין מי שלא שלא יאמין לא מתעסק עם מה שמסביב לא מתרברב בקרבה למתמודדים פשוט יש אנשים שזה סוג של יעניין אותם..... תזכרו את מה שאני אומר כאן שלושת הגדולים שיעפילו לגמר הגדול הם::::
דן מנו
נועם טור
נעמה קסרי אמרתי את דבריי... נתראה בגמר.....

רחמים 111

New member
זה ממש לא ספויילר כבר ../images/Emo58.gif

אחרי הפרק האחרון די ברור שההפקה רוצה את דן בגמר אני חושב שבסדרה הזאת מי שעפים ראשונים הם המנצחים האמיתיים. מי שמגיע לסוף הוא חביב הטמבלים שמנהלים את ההפקה הזאת ולא יותר מזה.

רחמים 111

New member
ועוד משהו, אפשר לראות את זה גם

ע"פ זמן המסך שמקבל כל אחד מהמתמודדים בראיונות ואכן דן מוביל בזמן המסך שהוא מקבל.

למעלה