ספוילרים ותיאוריות למיניהן

efratcn

New member
בגלל שההפקה תופרת את דן

אני מאמינה לך. הלוואי שפה גם תהיה מועצת השבט שתורכב מחברי השבטים שהועפו. נראה את ההפקה מסדרת לדן את המיליון.

לאאאא.... אם זה נכון, שאלו יגיעו

טוב, נועם זה בסדר, אפילו יותר כי מגיע לו יחסית לשאר, וגם ידעתי שהוא יגיע, וכתבתי זאת פה, כי שמעתי מאיזה אחת מהמושב שלו, שהם עשו זיקוקים, ומסיבה כזאת בבית שלו, כי הוא בטח הגיע לגמר. אבל דן לאאאא, אם הוא הגיע, זה רק ביגלל פרוטקציות, ועזרה של ההפקה בערוץ 10. ונעמה היא גם מצטיירת קצת כרגע, אבל היא בסדר בהשוואה, לדן התחמן.

omer rasivi

New member
טוב נראה באמת

מעניין שרק משתתפים של השבט החלש עלו לגמר. מסתבר שהוא לא כזה חלש (אם אתה צודק). ולא. אתה ממש לא מתרברב בקרבה למתמודדים. זה הכל מטוב ליבך כדי שאנשים כאן לא יסבלו מרוב המתח לראות מי בגמר.

uhg

New member
המשחק המכור של ההפקה

או איך ההפקה מכרה לכם את מנצחיה ומפסידיה. מכירה ראשונה: ההפקה רצתה לצ'פר את הבנות במיקלחת ושמפו, מה עשו? נתנו לבנים דגלים בצבעים בהירים ולא צועקים ולבנות נתנו צבעים של אדום שהוא קונטרסט מוחלט לצבעי השטח וגם הקריטריון היחידי לזכיה בתחרות . רציתם לצ'פר? בכיף אבל אל תמכרו לנו לוקשים של "תחרות הוגנת". מכירה שניה : ההפקה יודעת שדן הולך לעוף וגם יודעת שדן היחיד שזכה בכח הכפול. - לכן - הבחירה באיזו קטגוריה לבחור כדי להעביר את דן לבנות | הייתה פשוטה ונראית לצופים כ"קריטריון הגון" כי ההפקה חפצה בדן. בכל מקרה אני בעד נעם ואם זה ילך חבל"ז לערוץ 10 אני מוריד להם את הרייטינג

ש מ יי ם

New member
תיקון טעות:

ההפקה לא רצתה "לצ'פר את הבנות במקלחת ושמפו" היא רצתה לצ'פר את הצופים בקלוז-אפים על הבטן השטוחה של ליה ועל הציצים המשופצים של מרינה.

פנומן 72

New member
כאילו, הלווו ?

מה יותר יפה - לראות את גיא ועידן מקרצפים את הזקן שלהם או לראות את הבנות מתקלחות ? לדעתי היו שם מעט מדי קלוזאפים על הגופות המדהימים. שאפו ענק לנעמה שחצי שנה אחרי הלידה נראית כוסית-על. שאפו למרינה שכבר הקדשתי לה ולישבנה פוסט. אפילו יעל, מורה לערבית, שיטים, מתגלה כבונבון (בעיקר בזמן המקלחת). מיותר לציין שגם ורה, ליה ואפילו יעל נראות טוב בבגד ים כשהן מתקרצפות. מעולם לא רציתי ששבט כלשהו יזכה בתחרות פרס כמו שרציתי שהבנות יזכו. אתה צודק, חוסר השוויון זעק לשמים כאילו ההפקה ממש רצתה שהבנות ייזכו. זה בערך כמו לעשות תחרות פרס להחזיק 5 בולי עץ מעל הראש כשהפרס הוא חבית בירה ... אז השמפו הלך למי שהכי מתאים לנו לראות אותו משתמש בו. לפי דעתי, היה צריך לשקול להחזיר את ויקה רק בשביל המקלחת ... ודן ? דן הוכיח שיש כאלה שנכנסים בשערי גן העדן בעודם חיים ... מניאק !

Jen74

New member
קצת התבלבלת בשמות ../images/Emo3.gif

יעל לא מורה לערבית היא סטודנטית למשחק, זאת המתולתלת המנומשת מג'יברו. המורה לערבית שגרה בשיטים זאת שחר השאנטי באנטי עם הצמות מסבאנה.

tulchi

New member
שניכם טועים בקשר לשמפו ../images/Emo6.gif

הבנות ניצחו את במשימה וקיבלו את השמפו רק כי בנות יכולות למרוח רבע שעה זמן מסך כדי לספר על הריח. ואם הבנות עושות פירסומת יותר טובה להד אנד שולדרז אז הבנות יקבלו את השמפו. מה הבנים היו אומרים "כן, שמפו, נעים. יופי?"

מכירה שלישית

איך הבנות ידעו את משפט הסלנג כל כך מהר. הכל מכור ומבוים, ערוץ 10 חובבנים. בהתחלה הייתי בעדם, ויש גבול לכמה אני יכול לאכול שטויות. לאט לאט הרייטינג ירד.

אין לי לאן לנצל"ש, סתם משהו../images/Emo108.gif

האם לעוד מישהו שיר הפתיחה הדיי מעצבן של הגרסא הישראלית גרם להבין עד כמה הוא אוהב את השיר של האמריקאית? O_ם אני זוכר שכשרק התחלתי לראות את הגרסא האמריקאית חיפשתי את השיר של העונה הראשונה מלא זמן בקאזה[הזמנים של פעם XD] ולא מצאתי O_ם

למעלה