ספוילר ענק ל-223

../images/Emo58.gifספוילר ענק ל-223 ../images/Emo58.gif

טוב אני רוצה להזהיר מראש שלא יהיו אי הבנות, ההודעה מכילה ספוילר לפרק 23 לעונה השנייה, לדעתי מדובר בספוילר רציני ביותר אז מי שלא אוהב נא לא להמשיך לקרוא !!!!
אזהרה אחרונה
בפרק הבא- ראיין הולך לפגוש את תרזה ( אני מייד מצרפת טריילר)

Tinty

New member
וואו! ../images/Emo58.gif

חשבתי שג'וש לא ימרח את הסיפור הזה, אבל יכולהיות שעכשיו ריאן יגלה את הסיפור עם התינוק. וזה מגיע כמובן בתזמון מושלם עם שידור הפרק בארץ

223../images/Emo58.gif אז זהו ש...

לפי ספוילרים שקראתי (ואותם אפרסם מייד) ראיין לא יגלה על התינוק תרזה פשוט תעזור לו להבין מה בדיוק קרה בין טריי למריסה.

Tinty

New member
223../images/Emo58.gif

אבל התינוק לא אמור להיות כבר בן חצי שנה, או יותר...? אז איפה הוא? נשמע לי די מוזר, שדווקא תרזה תעזור לו להבין את הסיפור של טריי <-> מריסה.

223../images/Emo58.gif

אם ראית את הפרומו, אז מראים שם את ראיין שהוא פוגש את תרזה במקרה שהיא חוזרת מקניות (יש לה שקית של קניות ביד) וזה בלילה (כי חשוך בחוץ)אז אני מתארת לעצמי שתרזה כבר ילדה את התינוק לפני כמה חודשים והיא יצאה לקנות משהו ואמא שלה (או כל מישהו אחר) שומרת על התינוק. יכול להיות גם שהיא מסרה את התינוק לאימוץ. לגביי איך היא יודעת על מריסה וטריי- אין לי מושג, אבל אני יכולה לנחש שזה אחד מ-2 האפשרויות הבאות: 1. טריי ניסה לאנוס גם אותה בעבר שראיין וטריי היו גרים בית ליד- אבל זה נשמע טפשי... סתם תיאוריה מוזרה שלי.... 2. תרזה מכירה גם את טריי וגם את מריסה, היא יודעת שטריי הוא מתוסבך, שקרן ותחמן והיא גם יודעת שמריסה מאוד אוהבת את ראיין ושהיא בן אדם טוב אז היא כנראה משכנעת את ראיין להאמין לתרזה.

ayala65

New member
אוף נו

להם יש טריילים שווים... יס וויקנד לא משקיע על טריילרים ארוכים =\

אבל אני עדיין אוהב את הטריילרים

של יס וויקנד... הם מזה טובים בפרסומות חח הם עושים את זה מותח! פה זה לא היה מעניין בכלל...

Aviad1987

New member
כי ביס וויקאנד עושים טיזרים

לא טריילרים. פה חושפים לך את כל הפרק. זה לא מעניין =\ למרות שאני אוהב טריילרים כי דוחפים לשם את רוב הקטעים הטובים של הפרק וזה יוצא טוב.

תמונות מ-223 ../images/Emo58.gif

סת' ריד וג'ורג' לוקאס (כן קראתם נכון-ג'ורג' לוקאס יתארח בפרק הבא של האוסי)

למעלה