ספוילר ענק ל-223

STA1

New member
../images/Emo58.gifחשבתי שתכתתבי שמישהו

מת או משהו..אבל אני ייחלתי לרגע המיוחל!!חח..סוף סוף והתמונה האחרונה מאוד מצחיקה..וזאת שמשחקת את ריד כל כך שווה!!ואני זוכר איפה ראיתי אותה!!היא שיחקה בסרט הוקי על ילדים שהיא הייתה בסביבות הגיל 15 עם ג'ושוע ג'קסון ( פייסי בדוסון קריק ) בערוץ הולמרק!!

../images/Emo58.gif223

לעעעעעע נראה לך שאני יודעת מי מת...אבל אני מתה לדעת !!!! ריד באמת חמודה אבל לא משהו לעומת שאר הבנות באוסי לדעתי ( אבל אני אוהבת בנים אז... מה אני מבינה...
) ובטח שהטרייל של קנדה יותר שווה- שראיתי את תרזה בטריילר אני הייתי בשוקק טוטאלי. תכף אני אשים עוד ספוילרים.

STA1

New member
מעולה..את יכולה לתת לי קישור לאתר

של הטלוויזיה הקנדית??או מאיפה שאת לקחת את הפרומואים הקנדיים??וטריילר זה לסרטים ופרומו זה לסדרות טלוויזיה לכל המתבלבלים..

יש מלא אתרים

את הפרומואים האלה לקחתי מהאתר: http://www.marissa-cooper.com/coopmain.html חוץ מזה יש את האתר המעולה הזה: http://www.pre-occupied.net/octrailers/ והאתר הזה שמוקדש לסאמר וסת' גם מפרסם לפעמים טריילרים טובים: http://www.unwavering-affection.net/ ויש גם את האתר הזה, שמשם לקחתי גם את התמונות שפירסמתי: http://www.ocfans.org/ ויש עוד מלא,גם לפעמים אני קוראת בפורמים ואנשים שם מפרסמים קישורים לטריילר/פרומו (באתרים שפירסמתי קוראים להם טריילרים...
) כזה או אחר.

../images/Emo58.gif

מישהו יכול להשים תמונות של טרי ושאלה :איך קוראים לשחקן במציאות??

../images/Emo58.gif

קוראים לו "לוגאן מרשל גרין". אני יודעת שהוא שיחק ב"24" דמות בשם ריצ'רד (אבל אני לא רואה את התוכנית אז אני לא ממש יכולה להגיד לך איזה דמות הוא היה). זה הדף שלו ב-TV TOME : http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-197408 אבל האמת לא ראיתי שם שום דבר מעניין מלבד העובדה שרשום שם שהוא נולד בגרמניה. ועוד דבר- תאריך הלידה שלו מראה שהוא קטן יותר מבן מקנזי למרות שהוא משחק את אחיו הגדול. יש שם גם רשימה של תוכניות שהוא השתתף בהן.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif ידעתי שזה הוא! ../images/Emo6.gif

רואים את הדמיון?

יו ../images/Emo58.gif 223

משאית מעכה לקירסטן את הצורה וכבר היא משתחררת מבית חולים. כ"כ לא אמין.

דרוסילה?? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ממתי את קוראת ספוילרים ? חשבתי שאת ספוילרפריי
או שטריילר/פרומו לא נחשב ספוילר ? מקווה שלא ראיתי את הטריילר הקנדי- הוא ממש מספלייר !!

אהה.. אז זהו, שאני לא

יפה ששמת לב אבל. לא יודעת, אני גם אף פעם לא רואה טריילרים אבל את זה ראיתי. ולצערי ראיתי את שניהם. אבל לא קראתי ספוילרים :|.

איך נפלו גיבורים../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

סתם בכיף.... והספוילרים שכתבתי שם הם פחות או יותר מה שרואים בטריילר בעצם אולי קצת יותר... כבר לא זוכרת. יש לי עוד טריילר עם סת' וזאק תכף אני אשים אותו- אני כבר מרגישה שראיתי את כל הפרק עם הטריילרים האלו.

תקציר ל-223 ../images/Emo58.gif

A NIGHT TO REMEMBER ON "THE O.C." THURSDAY, MAY 12, ON FOX Sandy and Caleb confront Kirsten about her behavior. Ryan, looking for the truth about Trey and Marissa, heads home to Chino. Meanwhile, Summer won't let her three-way relationship with Zach and Seth get in the way of her attending the prom. And, Julie and Caleb toast to their final evening together as husband and wife on "The O.Sea" episode of THE O.C Thursday, May 12 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. (OC-223) (TV-PG; D) CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1 תרגום: סנדי וקיילב מתעמתים עם קירסטין בנוגע להתנהגותה. ראיין נוסע הביתה לצ'ינו בחיפוש אחר האמת לגבי מה שקרה בין טריי למריסה. ביינתים סאמר לא תתן למערכת היחסים המשולשת שלה עם זאק וסת' לעמוד בדרכה להופיע בנשף. וג'ולי וקיילב "שותים לחיים" לרגל הערב אחרון שלהם ביחד כבעל ואישה.

ספוילרים נוספים ../images/Emo58.gif 223

אין לי כוח לתרגם אז אני פשוט אפרסם את זה כמו שזה הופיע באתר "ספוילר פיקס", כעקרון זה לא ממש שונה ממה שפירסמתי בתקציר, אבל יש שם עוד ששבי מידע נוספים לגביי מה שיקרה בפרק. Episode 2.23: The O.Sea Airdate: May 12, 2005 04/29 - Kirsten's DUI-related accident forces Sandy to take desperate measures; a familiar face clues Ryan in to the truth about Trey and Marissa's so-called secret, but not her own; Seth and Zach try to decide which of them takes Summer to the prom while the other takes a meeting with their graphic novel's out-of-this-world fan; and Julie's last night with Caleb proves to be her most memorable. Source: TV Guide Online 04/26 - Confirming the spoilers we posted yesterday (see below): Star Wars director George Lucas will guest-star as himself on The O.C.'s May 12 episode, Fox confirms. In the episode, Lucas expresses interest in Seth's (Adam Brody) "graphic novel," which leads Ryan's better half to make a difficult decision regarding Summer. Things become even more complicated when Lucas invites Seth to dinner and gives him some wordly advice. Source: TV Guide Online 04/25 - George Lucas (guest starring as himself) gives advice to Seth. Reed appears in the episode. Source: SpoilerFix.com 04/22 - Marissa is on the prom committee. Seth expresses his love to Summer during the prom. Trey tries to redeem himself. Source: SpoilerFix.com 04/18 - Sandy and Caleb confront Kirsten about her behavior. Ryan, looking for the truth about Trey (guest star Marshall-Green) and Marissa, heads home to Chino. Meanwhile, Summer won't let her love triangle with Zach and Seth get in the way of her attending the prom, and Julie and Caleb toast to their final evening together as husband and wife. Source: FOX 04/13 - Teresa's maternity leave comes to an end. Source: Ask Ausiello

Aviad1987

New member
הודעה חשובה לציבור הגולשים >>>

החזקתי עונה שלמה בלי להוריד את הפרקים מהאינטרנט אבל זהו. נקעה רגלי. אני מתחיל 'להשיג' את העונה השניה
מזל טוב לי.

STA1

New member
../images/Emo49.gifאז לא השגת את הפרקים של העונה

השנייה עדיין??אתה רק ראית את פרק 1??מסכן שכמוך אביעד!!אני לא יכולתי לעמוד בלחץ שלא להשיג!!חח..מזל טוב לך!!

פששששששש מזל"ט

אני קצת מקנאה, כי יש לך עכשיו עונה שלמה של פרקים חדשים לראות ולי נשאר רק שתיים
(לפחות עד העונה השלישית) אפשר לשאול מה הוביל למהפך ?

Aviad1987

New member
ובכן...

ראיתי את הפרק הראשון ביס וויקאנד כמו אדם 'נורמלי' והחלטתי שאני לא יכול לחכות יותר. אחר כך ראיתי כמה תגובות על 2 הפרקים האחרונים שהיו והבנתי שהם היו משהו משהו וזהו ... החלטתי להוריד. נכון לעכשיו סיימתי לראות את פרק 4. ותנו לי עד יום שישי ואני אדביק את הקצב
אבל אמרתי לעצמי שאני אראה גם ביס וויקאנד עם תרגום כי אני לא מצליח להבין 90 אחוז ממה שסת' אומר, וזה בטח מצחיק.

למעלה