ספוילר!!! פרק הסיום עונה 2

Aviad1987

New member
גם אני../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

קראתי את החתימה הזאת לפני כמה ימים ואז אתמול אם אני לא טועה ראיתי את הפרק שסאמר אמרה את זה למריסה ונשפככתי

Aviad1987

New member
213 ../images/Emo9.gif

אתמול לא יצא לי לראות כי הייתי בטקסים של יום הזיכרון ולמדתי קצת. תוך יום מקסימום יומיים אני מדביק את הקצב... אז לאאא נתכונן למגן במתמטיקה חח.

הגעת להכי טוב ועצרת ../images/Emo58.gif

2 הפרקים הבאים ממש טובים!! אבל אם כבר ראית עד 213, כמה שאלות לי אליך בקשר לחברה החדשים שהצטרפו לקאסט: 1. האם גם אתה נשמת לרווחה שדי.ג'י עזב ? 2. האם גם אתה חושבת שלינזי ממש חמודה ? 3. האם גם לך אלכס ממש לא עושה את זה ? 4. ולסיום זאק- אם הוא לא היה שם, באמת היינו מרגישים ?

f10

New member
אצלי זה ../images/Emo58.gif

1. כן. 2. ממש לא. אני לא מת עליה. 3. היא כן עושה לי את זה ובגדול. 4. זאק מניאק ואני שונא אותו. ופרק 214 באמת אחד הפרקים הכי טובים

Aviad1987

New member
כמה תשובות ../images/Emo58.gif

ולפני שאני הולך לראות את 214 ולישון. 1. הוא היה מיותר לחלוטין. 2. לינדי בכיינית משעממת. 3. הגזמת. אלכס ומריסה ביחד זה הדבר הכי סקסי שנראה על המסך כבר הרבה זמן. 4. חחח הוא אידיוט בעיקרון. וזזתי ל214 ולישון

Aviad1987

New member
אבל רגע .. ../images/Emo58.gif

גם לינדזי לא ממש רלוונטית. היא עזבה ב214 ...

f10

New member
../images/Emo58.gif

נכון.. אבל עדיין.. אז אני מבין שראית את פרק 224
פרק ענק נכון??? אני מתעל ספיידרמן

ayala65

New member
לי לסביות דווקא כן עושות את זה

טחחח.. סתם.. זה פשוט- אוליביה כה מושלמת

אחלה- מה שעושה לך את זה

אוליביה באמת מאוד יפה, אבל תהרגי אותי אם אני מבינה אותך מתוך מגוון הכוסונים בסדרה הזאת ( ובן מקנזי בראשם ) דווקא אותה את אוהבת ??? חחח אבל חפיף- מה שעושה לך טוב

ayala65

New member
אז זהו...

שאין כזה מגוון של כוסונים בסידרה הזאתי... בן אומנם כוסון אבל לא ברמות כאילו... ואדם חמוד כזה- לא כוסון... ולעת עתה.. הבנאדם הכי יפה בסידרה (הגבר) זה די ג'יי... לא אמרתי שהמצב קשה?!

די.ג'י כוסון ??????????????????????

דיייי יש לנו מה זה טעם שונה !!! איכס הוא ממש מגעיל אותי, הוא נראה כמו גורילה

f10

New member
גזענית

עד שבא מישהו לטיני לסדרה את לא אוהבת אותו?!?! עוד קוראת לו גורילה?!?! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם גם אני שונא לטינים.. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם צחקתי.. (זה מה שקורה כשמשעמם לי)

חחחחח אוקיי

באתי לכתוב לך תשובה נזעמת על כך שאני האחרונה שאפשר להגיד עליה גזענית אבל ניצלת...

למעלה