עד סוף עונה 2

אלון122

New member
הפרק האחרון של העונה השנייה

טב הפרק הזה הרס לי כרגע את החיים אני לא יודע מה לעשות מה זה למה כזה סוףףףף למהה מה יהיה עכשיו איזה סלט יאוווווווווווווו

dht160

New member
מזדהה איתך לגמרי

הפרק הזה צימרר אותי בטירוף. גיא

אלון122

New member
היא לא יכלה לירות לו במקום אחר

היתה חיבת בבטן שהוא ימות תירי לו ברגל בכתף משהו ידבילית איףף איזה באסה איתה

almog500

New member
מי אמר...../images/Emo26.gif

שריי ימות לך תדע עם הוא חיי, מי יריה אחת לא מתים..(זאות סידרה הכול יכול ליקרות)...

אלון122

New member
וואלה ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של

העונה השלישית וזה סידר לי את הדבריםם פרק טוב מאודד ויפה מאודד

almog500

New member
זאות סידרה....../images/Emo4.gif

אתה יכול לצפות לכול מיני דברים לא מציותיים.... כמו למשל זה..

shiri li

New member
אתה חושב שהיא גם חשבה?! ../images/Emo58.gif

מי שלא ראה את העונה ה-2 במלואה שלא יקרא את ההודעה...
באמת, אם כבר אתם מחפשים היגיון בסדרה - אז מריסה הייתה בשוק טוטאלי, היא ראתה את החבר שלה נחנק כמעט למוות. היא רצתה להציל אותו, היא החזיקה אקדח בפעם הראשונה בחייה - וירתה באח שלו, כדי להציל אותו. רצית שהיא גם תחשוב באיזה איבר בגוף לירות בו? היא פשוט לחצה על ההדק בלי לחשוב בכלל. והיא עשתה את המעשה הכי נכון. לטריי יש שריטה רצינית אם הוא אונס את החברה של אח שלו (נגיד שהוא היה מסטול, נגיד) ואז עוד להרוג בכוונה מלאה את אח שלו עצמו?! הבנאדם לא שפוי... מריסה רולז.

שלטון

New member
טוב אם מדובר על צדק פואטי../images/Emo58.gif

אז אני לא יודע. אבל זה ממש הגיוני שבלהט המצב היא לא חשבה בהיגיון, אבל היה יכול להיות רעיון די טוב לירות לו בתחת או משהו.

shiri li

New member
חחחח... ../images/Emo58.gif

לפחות הוא לא מת. אם הוא היה מת, הוא היה עושה יותר בעיות ממה שהוא עשה כשהוא היה באמת חי. אני כותבת משו על הפרק ה-1 של העונה ה-3, אני לא יודעת אם ראית או לא אז:
אחד הקטעים הכי יפים בכל הסדרה לדעתי היה כשראיין נפנף לשלום לטריי, ואז הוא וסנדי פשוט התחבקו כמו אבא ובן אמיתיים, וזה היה באמת יפה. אני מאד אוהבת בכלל את כל המשפחתיות של הסדרה, זה אחד הדברים שעושים אותה מה שהיא לדעתי.

301 ../images/Emo58.gif

גם אני אהבתי את הקטע הזה. הנה פיסת אומנות מזעזעת במיוחד שאני עשיתי
...תסלחו לי על האיכות אבל אי אפשר ללכת כל כך רחוק עם התוכנה הבסיסית של הצייר.

301 ../images/Emo58.gif

ואם אני כבר מזעזעת אותכם עם הנסיון שלי לייצור "באנר" הנה עוד נסיון כושל שלי ביצירה

למעלה