עד סוף עונה 2

כן זה בהחלט יהיה נחמד ../images/Emo3.gif

ניסיתי להוריד פעם אבל לא מצאתי לינק טוב. אם מישהו מכיר לינק טוב להורדת התוכנה, אני אשמח לקבל מסר.

Tinty

New member
מיכל, נסי את הגימפ:

www.Gimp.org תוכנה חופשית וחינמית, ממש פנטסטית (יש האומרים שהיא מתעלה על הפוטושופ. אני חושב שצריך קצת זמן להתרגל אליה לפני שמשווים אותה, משום שהיא עובדת בשיטה קצת שונה מבחינת מרחב העבודה), ואם אני לא טועה גם בגרסת הWin32 (כלומר: לא רק בגנו/לינוקס) יש ממשק עברי.

טינטי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בדיוק אני בודקת את ההודעות שלי וראיתי שחזרת. אז קודם כל-ברוך שובך
ואני אנסה את התוכנה- תודה
.

shiri li

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

סימבולי משו.. יפה דווקא... אז זאת לא רק אני ששמתי לב לתנועה החוזרת עם הנפנוף הקצר הזה של ראיין... חחח ואני אוהבת את סגירות המעגל האלו, הם אחד הדברים הטובים בסדרה לדעתי...
שירילי.

איזה מפגרים../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

די נמאס לי מכל האנשים שכותביםספויילרים בתוך ההודעה ולא מסמנים "
" או שגרוע יותר כותבים את הספוילר בנושא+גרוע עו יותר וגם לא שמים סימן"
" אנשים עילגים בטירוף!! חושבים שהם יכולים לבוא ולהרוס לכלום
הרסתם לי תודה רבה קסניוש.

אבל למה את משרשרת אליה ??

היא סימנה ספוילר בהודעה !!! ואל תשחקי אותה ש"הרסו לך" רק לפני שבוע-שבועיים את פירסמת פה מלא ספוילרים לעונה השלישית. (שדרך אגב גם אותם לא סימנת !!)

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo45.gif

באמת שהתחלת להציק,מצד אחד היא אומרת לאנשים לנצל"ש ומצד שני היא לא משרשרת כמו שצריך. חוץ מזה שאם היא רואה את העונה הראשונה בשידורים חוזרים לא משנה איפה, על אחריותה לשים לב להודעות פה כיוון שהרוב רואים בyes weekend אתה העונה השניה.

shiri li

New member
../images/Emo45.gif תודה מיכל! וקסניה, מה נסגר?!

אני ממש מקפידה לשמור על חוקי הפורום, וכל פעם שאני מדברת אפילו טיפה על פרק שלא היה אני מסמנת ספוילר. וחוצמזה, שאני שרשרתי לפחות ל-3 הודעות שאת פתחת סתם. אז תביני את החוקים, תשמרי עליהם, ואז אולי תדברי. :-\.

Sole Survivor

New member
כן אהה ספוילר מספוילר

עכשיו אני מגלה שריאן ירצח מישהו?? איזה פחד.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה 2+3

טוב מאוד שלא הרגו את טריי. זה היה לוקח את הסדרה לכיוון הרבה יותר דרמטי מאפל ממה שאנחנו (או אני) רגילים ואוהבים. זה היה משפיע יותר מדי ולהטיס אותו מהסדרה זה הרבה יותר חכם.

שלטון

New member
דרך אגב לא נראה לכם מוזר../images/Emo58.gif

שכל מה שטריי עושה אחרי שירו בו חתיכת כדור בגב, זה לתת מבט WTF במריסה? איך הוא לא צורח מכאבים? חומר למחשבה

../images/Emo45.gif + ...

זאת לא בדיוק סדרה שאנשים שם יצרחו בלי רחמים כשהם נפגעים (כמו ב- OVER THERE או אפילו הסימפסונים אבל שם זה רק קומי).

שלטון

New member
למה לא זה רק הגיוני

את רוצה להגיד לי שמישהו יכול לא לצרוח, או אפילו לא לתת מבט של כאב נוראי שיורים בו? אבל לא, טריי רק מופתע מהעובדה שיש לו כדור בגב והוא מנצל את את מה שיכול להיות הרגעים האחרונים שלו כדי להעביר את תחושת ההפתעה הזאת למריסה... מוזר

למעלה