עונה 2 פרק 2

MelindaW

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 2../images/Emo58.gif

כל הדיבורים לכאן לא לשכוח לסמן ספויילר ישורשרו לכאן כל ההודעות שעוסקות בפרק
צפייה מהנה

Pretty Girl11

New member
מישהו יודע מאיפה אני יכולה...

לראות את הפרק השני ((לא חשוב איך אפילו בחלקים!))?!??!

dance13

New member
מישהו יודע איפה אפשר לראות את..

הפרק השני בYouTube?!

darklighter

New member
../images/Emo18.gifכאן נמחקה הודעה../images/Emo190.gif

ואני שוב מדגישה את מה שמירה אמרה-אסור לתת בפורום קישורים להודעות או הסברים על תוכנות הורדה
הודעות כאלו נמחקו וימחקו בעתיד
אני לא מנסה להיות קשוחה איתכם.. אלו פשוט החוקים של תפוז ושל הפורום הזה. בפעם הבאה-אם בא לכם לדבר על הורדות אתם יכולים במסרים או בכל תוכנת מסרים מיידיים (אייסיקיו, מסנג'ר, סקייפ וכדומה) אחרת אבל בשום פנים ואופן לא על גבי הפורום

Pretty Girl11

New member
איך את מוצאת את זה אני..

חיפשתי ולא מצאתי! מה את רושמת כדי לימצוא את הפרק?! אני רשמתי באנגלית על טבעי וזה הביא לי את כול הסירטונים! כילו עם אני רוצה למצוא לפעם הבאה כילו לפרק השלישי של על טבעי מה אני צריכה לרשום?!?!?!?!?@!?

dance13

New member
תגובתי על הפרק..../images/Emo58.gif

לפי דעתי פרק נחמד אפשר להגיד מאוד נחמד אבל לא יותר מזה.. היה נחמד לראות את אלונה(סליחה ג'ו) מרביצה לדין קצת..
וגם הקטע בסוף שסם מתוודה ושדין הורס את המכונית(לא יפה דין, לא יפה)היה ממש יפה.. אבל חבל שלא הראו יותר את אלונה...ורציתי שיהיה משהו בינה לבין דין וזה קרה בקטנה(מאוד בקטנה)חבל שאין איזה רומן.. אבל הליצן הזה לא הבנתי ממש מה קורה איתו(איך הוא נוצר,מה הוא עושה,למה הוא עושה את זה)אולי בגלל שראיתי ללא תרגום.. הבדיחות של דין כרגיל קורעות ושסם מפחד מליצנים פשוט קרע אותי!ודרך אגב רק אני חושבת שהליצן היה דומה לליצן של מקדונלדס? הפרק הבא נראה לי מעולה!!

darklighter

New member
חג שמח לך../images/Emo70.gif סיפור הזוי ביותר../images/Emo6.gif

העלית חיוך על פרצופי
ברוכה הבאה למחנה ג'נסן

Lirchu

New member
../images/Emo58.gif.כרגע סיימתי לראות את הפרק

אוקיי. מה? לא הבנתי מה נסגר עם הליצן הזה
אני מרגישה שהיה חסר המון מידע... אבל אולי באמת כי ראיתי בלי תרגום? אבל זה לא נראה לי בגלל זה.. בד"כ התהליך של עד שהם מוצאים את מה שזה לא יהיה ועד שהם הורגים אותו קורה הרבה.. כסאם הכניס לו את המוט לבטן הוא הרי לא מת..כי השד מתוכו יצא אבל נשארו רק הבגדים או שבאמת לא הבנתי מה הלך שם? מזה הביאוס הזה עם אלונה?! חשבתי שנראה אותה הרבה יותר
באמת חבל שסאמי ודין לא נשארו לישון אצלהן :p זה היה יכול להיות מאאאגניב.^^ הסצנות והדיבורים על האבא ממש היו עצובים! העלו לי דמעות לעיניים :[ בפרק אחד המון רגשות מעורבים! חחח עצב, פחד, כעס ושמחה...שזה היה דבר ממש יפה ומעניין לראות אצל הבנים.. אז אוח.באמת שמישהו ינסה להסביר מה קרה פה...חחח פליז? אני מרגישה שיהיה לי חור ענק עכשיו שלא יסגר עד שאני באמת יבין וואט דה הל קרה שם! :p אבל היה פרק חמוד. הליצן - קריפי! ברררר...

Adi Levy

New member
בדיוק מה שאני חושבת חבל שאין כתוביו

כתוביות גם אני הרגשתי את אותו הדבר בדיוק

למעלה