../images/Emo58.gif 2x02
לא הבנת נכון. אחרי שדין וסאם נטשו את האוטו והלכו, הם דיברו על הליצן הזה וסאם אמר שלפי מה שאלן חושבת זה יכול להיות "רוקשסה", זה לא היה שד. ושהדרך להרוג אותו היא רק אם נועצים בו מתכת מפליז טהור וזה מה שסאם עשה בסוף. בכל אופן אני ממש אהבתי את הפרק. ההתחלה עם השריפה של ג'ון היתה עצובה. איך סאם בכה.. ודין לא סיפר לסאם מה שהוא יודע (משערת שג'ון אמר לו את האמת על סאם, מה שלא תהיה). זה היה כזה מצחיק שסאם פוחד מליצנים
והליצן הזה באמת היה קצת קריפי.. היה כיף לראות את אלונה, אפילו לזמן קצר. התוספת של המשפחה הזאת תהיה טובה לדעתי, עכשיו שאין להם את ג'ון. ונחמד לראות שעדיין יש הומור! לא הפסקתי לצחוק בסצינה עם העיוור והגמד ואח"כ עם הכיסא של הליצן! וכל הקטעים בתוך החדר הזוהר הזה בקרקס היו מבהילים, אבל זה בטח כי אני נבהלת בקלות
עצוב לי על סאם, שהוא מרגיש אשם.
ואז דין פרק את עצביו על האימפלה המסכנה.. כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא!!
לא הבנת נכון. אחרי שדין וסאם נטשו את האוטו והלכו, הם דיברו על הליצן הזה וסאם אמר שלפי מה שאלן חושבת זה יכול להיות "רוקשסה", זה לא היה שד. ושהדרך להרוג אותו היא רק אם נועצים בו מתכת מפליז טהור וזה מה שסאם עשה בסוף. בכל אופן אני ממש אהבתי את הפרק. ההתחלה עם השריפה של ג'ון היתה עצובה. איך סאם בכה.. ודין לא סיפר לסאם מה שהוא יודע (משערת שג'ון אמר לו את האמת על סאם, מה שלא תהיה). זה היה כזה מצחיק שסאם פוחד מליצנים