עונה 2 פרק 2

G Baby

New member
../images/Emo58.gif 2x02

לא הבנת נכון. אחרי שדין וסאם נטשו את האוטו והלכו, הם דיברו על הליצן הזה וסאם אמר שלפי מה שאלן חושבת זה יכול להיות "רוקשסה", זה לא היה שד. ושהדרך להרוג אותו היא רק אם נועצים בו מתכת מפליז טהור וזה מה שסאם עשה בסוף. בכל אופן אני ממש אהבתי את הפרק. ההתחלה עם השריפה של ג'ון היתה עצובה. איך סאם בכה.. ודין לא סיפר לסאם מה שהוא יודע (משערת שג'ון אמר לו את האמת על סאם, מה שלא תהיה). זה היה כזה מצחיק שסאם פוחד מליצנים
והליצן הזה באמת היה קצת קריפי.. היה כיף לראות את אלונה, אפילו לזמן קצר. התוספת של המשפחה הזאת תהיה טובה לדעתי, עכשיו שאין להם את ג'ון. ונחמד לראות שעדיין יש הומור! לא הפסקתי לצחוק בסצינה עם העיוור והגמד ואח"כ עם הכיסא של הליצן! וכל הקטעים בתוך החדר הזוהר הזה בקרקס היו מבהילים, אבל זה בטח כי אני נבהלת בקלות
עצוב לי על סאם, שהוא מרגיש אשם.
ואז דין פרק את עצביו על האימפלה המסכנה.. כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא!!

Adi Levy

New member
מה קורה עם כתוביות לפרק ה2 ?:(

איזה באסה שזה לא עולה אוטוטו כמו באבודים

michalushK

New member
../images/Emo207.gif G Baby

הלוא היא איריס העלתה תירגום ^__^ ראיתי וישר זהיתי תודה רבה

G Baby

New member
*תירגום לפרק הראשון..

עדיין לא תירגמתי את הפרק השני

darklighter

New member
הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק טוב. הליצן היה יותר מבדר ממפחיד ולא בדיוק הראו מה הוא עשה לילדים וגם לא הבנתי איך הם בדיוק השמידו אותו כמו שאמרו קודם כי הראו רק שד יוצא ממנו ונשארו הבגדים. היה נראה כאילו הוא נעלם אבל לא ממש השמידו אותו. הסצינה שהכי אהבתי זה הקטעים עם סם ודין שסם אמר שהוא עצוב וכועס על מה שקרא לאביו ושאחרי זה דין מרוב עצבים הרס את האוטו והוא שיחק מצויין שם. בסיכומו של דבר, פרק טוב אבל הרבה פחות מקודמו.

darklighter

New member
אני לא מאמינה ששכחתי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אלונה טל היה אכזבה... היא סתם עשתה שם פוזות למצלמה ועיניים לג'נסן כל הזמן (על הדבר השני אני לא יכולה להאשים אותהXD
) לדעתי המשחק שלה ברמה בינונית אבל לפחות אין לה מבטא ישראלי (כמו ל"זאנקו" במושפות עונה 7למי שזוכר למרות שהוא שיחק מעולה) מקווה ש
מקווה שבפרק 5 יראו אותה יותר...

למעלה