עונה 3 פרק 6

faina s

New member
../images/Emo58.gifעונה 3 פרק 6 ../images/Emo58.gif

אין לי ממש זמן להוסיף תמונות לפי הפרומו של הפרק הוא נראה נחמד רק היצור הזה לא ממש עושה לי את זה
בכללי נראה לי יהיה פרק נחמד לפי התקצירים שקראתי המשך העונה צריך להיות טוב נראה איך זה יתפתח

קורה

New member
../images/Emo58.gifתודה../images/Emo13.gif

מעינין אם ה42 בפרק 7 קשור למדריך לטרמפיסט

faina s

New member
ראית את הפרק ../images/Emo58.gif

דווקא הוא הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שהוא יהיה רואים שלמרתה אכפת מהדוקטור ושגם לו אכפת ממנה לפי התקצירים נראה לי זה שבא לאמא של מרתה הוא הTIME LORD השני
חבל שהפרק הבא רק בעוד שבועיים הוא נראה ממש אבל ממש טוב וקפטן ג'ק חוזר

faina s

New member
שאלה../images/Emo58.gif

כשתראו את הפרק אולי תוכלו לענות לי כשהדוקטור מחזיר את מרתה בתחילת הפרק הבייתה ואחרי שהם נפרדים והוא נכנס לטארדיס יש מנגינה ברקע מישהו יודע איזה מנגינה זאת?

Jason2

New member
לא רק שהוא בעוד שבועיים

אבל בגלל מה? בגלל האירוויזיון

faina s

New member
../images/Emo5.gif

ממתיהאירוויזיון יותר חשוב מהדוקטור???

TheSegal

New member
לא כל שנה ושנה

כששירי מימון השתתפה הארוויזיון היה מעולה !!! הבעיה היא שיש ארוויזיון כזה אחת לעשור, השאר לא משהו.... פעם הארוויזיון היה מדהים, עד שנות ה - 90 שאז הוא התחיל להתקלקל, לדעתי התקופה הכי יפה שלו הייתה שנות ה-70 להיטים רבים ולהקות רבות נבנו באותם שנים, גם באירופה גם אצלינו... רק בזכותו קיבלנו את כוורת

Jason2

New member
לא יודע אם זה היה בצחוק

אבל לא בזכות האירוויזיון קיבלנו את כוורת. כוורת הוציאה אלבום די מצליח שנקרא "סיפורי פוגי" לפני האירווויזיון. האלבום התבסס על המופע שלהם שבהתחלה קצת צלע אבל אח"כ הפך להצלחה. לאירוויזיון הם הגיעו כשהם כבר היו מוכרים ומצליחים.

TheSegal

New member
לא היה בצחוק... משום מה הייתי בטוחה

שהם התחילו שם... טוב לא נורא, תמיד טוב שמתקנים אותך...

למעלה