עונה 3 פרק 6

AnnaScott

New member
אז נכון שאני כותבת פה פעם במיליון שנה...

אבל התקציר שהיה בסוף הפרק הוא של כל שאר העונה ולא של הפרק הבא כרגיל הגלל שאין שבוע הבא פרק ובגלל זה הBBC שמו פרומו לשאר הסדרה במקום בתור "פיצוי" או משהו כזה...

faina s

New member
אז שאר העונה נראית ממש טוב ../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא ראינו אותך פה, לאן נעלמת?

../images/Emo58.gif 306

בסך הכל זה פרק נחמד, חמודי כזה. מערכת היחסים בין הדוקטור למרת'ה ממש מוזרה ומעצבנת. היא כל כך מבלבלת, אבל היא כן מציגה כמה רגעים נפלאים, כמו השיחה של הדוקטור עם אמא של מרת'ה: "what did you do?" "erm.. stuff." כשברור שהרמיזה המתבקשת היא לסקס [מה שבטוח עבר למרת'ה בראש, ולא לדוקטור
]. מרת'ה היתה נסבלת בפרק רק בגלל הסוף שבו היא לא נתנה לדוקטור להפוך אותה למשנהו שהיא לא - או שהיא לא באה יותר או שהיא קבועה, ובעצם אילצה אותו לבחור, נהדר. היו רמזים לעתיד וגם כל הקטע עם מי שדיבר עם אמא של מרת'ה כל הערב היה נחמד ונורא מסקרן, מה הוא אמר לה שהיא כל כך נבהלה? ואני חייבת לציין שהיא אחת הדמויות היותר מעצבנות שיצא לי לראות, היא פשוט דורשת כאפה. אבל המשפט של הדוקטור עם התמיד אימהות נהדר. לפחות ג'קי היתה מעניינת, היא סתם קרצייה טיפשית, נראית כמו אחתץ מהזקנות המשוגעות האלו, הסטראוטיפיות. וגאד, הגבות. על פינצה, שמעת?

morany20

New member
ספויילר עצבני לשאר העונה

קראתי עכשיו את התקצירים, והדוקטור מתאהב בבחורה ומחליט להיות אנושי בגללה.. ואני אומרת: האם הוא סוף סוף יעשה סקס? (למרות שהדוקטור הוא אחד שמתאהב באמת ולא רק ממזר חרמן.. נו באמת, שנתיים עם רוז בטארדיס ולא היה כלום ביניהם?) וכמובן שמרתה מקנאה בטירוף... מסכנה, היא מאוהבת בו מהשנייה הראשונה שהיא ראתה אותו. והכי חשוב: קפטן ג'ק - תעשה - לי - חם - ונעים - הארקנס חוזר!!! מי לדעתכם יותר שווה? הדוקטור או הקפטן?

קורה

New member
יש לי תאוריה לגבי מי זה היה../images/Emo58.gif

הטיים לורד הנוסף הרי ידוע לנו שהוא לא לבד

The Master

אני מניח שרובכם לא בקיאים בהיסטוריה של הסדרה (אני רק קצת יותר מכם) אז אפנה אתכם לויקיפדיה, שם תוכלו לקרוא על הדמות היחידה של טיימלורד שכבר הופיעה בסדרה - The Master. כמו הדוקטור, גם למאסטר יש טארדיס, אבל במקרה שלו החללית משנה את צורתה בכל פעם למשהו אחר. וכמו הדוקטור, גם המאסטר עושה regeneration ונראה אחרת בכל פעם. אבל בניגוד לדוקטור, המאסטר הוא רשע (כאילו, דה?) והוא למעשה הנבל השלישי שחזר להטריד את הדוקטור לאורך השנים, אחרי הדאלקס והסייברמן. אז השמועות אומרות שבהמשך העונה המאסטר יחזור, אבל אני מנסה להימנע מספויילרים ולכן גם לא קראתי את כל מה שכתוב בויקיפדיה (יש שם חלק שמתייחס לדברים שטרם שודרו). בכל זאת, קריאה מעניינת.

למעלה