עונה 3 פרק 9

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 פרק 9 ../images/Emo58.gif

הערב משודר הפרק מה יהיה .. האם ג'ן תחזור ? האם דיקסון ואייבי ישלימו ... או אולי דיקסון יחזור לסילבר ? צפייה מהנה :)

spiceupmylife1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

השתלבות מהנה
אני עוד מעט אראה את הפרק ויענה לך על השאלות
את יכולה גם לרשון מה את חושבת על הפרק בכללי לא רק שאלות....

avivit27

New member
ספוילר-כמה שאלות למי שראה את הפרק

לא הבנתי עדיין ממה צארלי קיבל את הצלקות? עכשיו ריאן ושכחתי את שמה נחשבים לזוג? מה קורה עם טדי - עד מתי ימשכו את כולם? שבוע הבא יש פרק או יוצאים להפסקה?למישהו יש את הלוח זמנים של זה?

spiceupmylife1

New member
מממ את מדברת על הפרק הוקדם נראה לי..../images/Emo58.gif

למי מה שהבנתי צארלי וליאם קרובי משפחה וקרה להם משהו בקיץ כשהם היו ילדים... לא ברור מה.. אולי נגלה... וריאן וג'ןן נראה לי שהם ביחד ... וטדי מה הכוונה מה קרה לו..?? בפרק הקודם הוא עישן משהו.. שבוע הבא |אין| פרק
הפרק הבא ב29\11... עוד שבועיים...

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif אחרי שראיתי את הפרק אני יענה לך שוב

1. צארלי סיפר לאנני שהדוד שלו הכה אותו בקיצים שהוא היה קטן ... ולכן יש לו את הצלקת...
2. את מתכוומת לג'ן שעזבה או לאמא של אנני ודיקסון ? (שכחתי איך קוראים לה) לא לא נראה לי שהם זוג.. אבל זה יהיה נחמד לדעתי אם הם כן יהיהו ביחד... 3. בקשר לטדי ? מה לא הבנת ... הוא בא לבר של הומואים ואז הוא דיבר עם הבחור הבלונדיני שהיה לו איתו סטוץ לפני כמה פרקים (שכחתי את שמו) וסיפר לו שהוא מבולבל בקשר למיניות שלו ... ושהוא עזב את הפנימייה שהוא היה בה לא בגלל שהיו לו בנות לחדר אלא בגלל שהוא התחיל לפתח רגשות לשותף שלו... ושהוא לא חושב שהוא הומו אז השני אמר לו שזה לא יעלם... הקטע הזה ריגש אותי.. בכלל בסוף הפרק היה צמרמורת...

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני חושבת שהסיפור שצ'ארלי סיפר לאנני לא אמין לא יודעת אני חושבת שהוא שיקר לה ויש משהו אחר כי גם לאיתן יש צלקות.. מסכימה לגבי הסצנה האחרונה של סילבר ונאביד
.. מוזר קצת יהיה לראות אותם כזוג. ד"א- מישהו יוצא איזה שיר התנגן ברקע בקטע של סילב ונאביד בסוף?

spiceupmylife1

New member
* ליאם קוראים לו...

מי זה איתן? ... חחחח כן יש מצשב שהוא שיקר ... כן סילבר ונאביד .. הזוי אבל הם מתאימים ...
(בדרך מוזרה) והשיר הוא - secrets - one republic זו הייתה סצנה מעולה של טדי ואז של סילבר ונאביד שמו אותו בחלק המתאים זה שיר מצוין

וואייי תודה על השיר../images/Emo13.gif

טוב יצאתי דפוקה לא יודעת מה חשבתי
היה לי בראש ליאם וכתבתי איתן חח

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif גםאני...../images/Emo23.gif

אבל וואיי בפרק שמו אותו בקטע כ"כ טוב בסצנה (דרך מעולה לסיים את הפרק....) וזה ממש ממש ריגש אותי...
* אוף צריך לחכות שבועיים..... :\

avivit27

New member
למה לא משדרים את הפרקים ברצף?

מתי נדע אם יש אישור לעונה 4 ?

שבוע הבא זה Thanksgiving..

ולכן אין פרק... אף סידרה מבית היוצר של CW לא משדרת שבוע הבא פרק חדש (וזה כולל גוסיפ גירל, סמאוויל וכד')..

למעלה