../images/Emo58.gif הפרק (;
טוב שוב הגבתי באיחור ענקי, למרות שראיתי את הפרק כבר בשלישי שעבר שהוא יצא . פעם הבאה אני אגיב בזמן
אנני די חמודה עם אח של ליאם , בעיקר כי לא אהבתי אותה עם ליאם (אני עוד מקווה שמתישהו נעמי וליאם יחזרו להיות יחד חחחח ) אבל איזו פדיחה הייתה לה ! וואי. נראה לי שפרק הבא או משהו בקרוב הם ישכבו עדיין .. השילוב של ריאן ודבי נוראיS: לפני שני פרקים שהיא גילתה שלאבא שלהם יש חברה חדשה ואמרה שהיא יודעת עליה ובעצם לא, זה היה ממש עצוב |: לדעתי הם ממש זנחו את אבא שלהם העונה (כאילו הסדרה) וזה נראה מטופש שמתעלמים ממנו, או שנגיד הם לא ידעו על החברה ולא כזה היה אכפת להם שהוא לא סיפר. בקשר לטדי .. ממש לא חשבתי שהוא הומו! אבל עכשיו אחרי ששומעים את כל הסיפורים אז הזה צדק וזה בטוח לא ייעלם.. אבל אין ךי מושג איך הוא יספר את זה לחברים . אדריאנה ונאביד זוג ממש חמוד לדעתי, אבל באמת עלה קצת השתן לאדריאנה לראש בעקבות ההצלחה. היא כל פעם מתנצלת והכל, אבל עדיין שככבר אין לה זמן והכל.. אבללללל ויש אבל גדול- סילבר ואדריאנה מ ז ע ז ע !!!!!!!!!!!!!! אני אמות אם הם יהיו יחד. קודם כל סילבר אמורה להיות חברה ולא לצאת איתו,ממש לא כאילו . דבר שני הזוג האהוב עליי זה סילבר ודיקסון :'( נראה לי שעוד מעט אייבי ודיקסון יחזרו , אבל אני ממש מקווה שיהיה איזה משהו ובסוף סילבר יהיה עם דיקסון. זה הדה בסטD: למישהו יש ספויילרים ? וואי איזה חפירה חחחח
טוב זה בגלל האיחור שהגבתיP: אז מה אתם אומרים, יש סיכוי לדיקסון וסילבר
?