עונה 3 פרק 9

spiceupmylife1

New member
מממ בקשר לעונה רביעית...

כרגע לא ידוע לי האם תהיה עונה 4 או לא .. כנראה שנצטרך לחכות עד סוף העונה ( אם היא תהיה טובה אני מניחה שיעשו עוד עונה = רייטינג הסדרה) אני אנסה לחפש פרטים בעניין ואם אמצא אני אפרסם
יום טוב

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב

וואיי אהבתי ממש ממש איזה פרק מעולה !!! That war really unexpected.....

../images/Emo58.gif

ריאן ואמא של אנני ודיקסון (שכחתי איך קוראים לה) שכבו!?!?!!??!:-o הוא היה כבר עם קלי וג'ין יפה לו
נאביד וסילב מתחיל איזה משהו בינהם לזה לא ציפיתי.. כנראה שעוד כמה פרקים הוא ואייד יפרדו התהילה עלתה לה ראש!! היא לא ממש שם בשביל נאביד. כמעט ולא הראו את נעמי היא היתה חסרה, ת'אמת שבדמות שלה לא קורה כלום מאז שהמורה ברח. באלי שהיא וליאם יחזרו הם היו כאלה חמודים ביחד למרות שזה לא יקרה
מה הסיפור של ליאם וצ'ארלי עם הצלקות?? הקטע של אנני שיצאה עם התחתונים והחזיה והחבר'ה של צ'ארלי הגיעו היה מצחיק..חח איזה פדיחה
בסה"כ פרק חביב.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך...../images/Emo58.gif

כן חח זה היה קטע הזוי שהם שכבו... כן זה די ברור שנאביד יפרד מאייד היא בכלל לא שמה עליו. אהבתי את ההתחלה שהבנות נסעו באוטו זה היה ממש קטע טוב
חמודות נעמי
באמת לא הראו אותה הרבה.. אבל היא ממש טובה .. חח הקטע עם אנני כן איזה פאדיחה מסכנה....
והקטע עם הצלקות לא יודעתעם להאמין לצארלי או לא.. נחכה ונראה אני אומרת שהוא וליאם רבו על משהו או שקרה להם משהו...

CrazyDude2

New member
חחח לכל שוכחי השמות כאן בפורום:

אמא של אנני ודיקסון - דבי ווילסון|סהדגש| ההומו שעם טדי - איאן

spiceupmylife1

New member
חחחח ../images/Emo51.gif זכרתי שהשם שלה הוא משהו כזה..

פרק טוב זה כל מהשיש לך להגיד ? חחחח ועוד ששבועיים לא יהיה פרק....

מקורי3

New member
../images/Emo58.gif הפרק (;

טוב שוב הגבתי באיחור ענקי, למרות שראיתי את הפרק כבר בשלישי שעבר שהוא יצא . פעם הבאה אני אגיב בזמן :) אנני די חמודה עם אח של ליאם , בעיקר כי לא אהבתי אותה עם ליאם (אני עוד מקווה שמתישהו נעמי וליאם יחזרו להיות יחד חחחח ) אבל איזו פדיחה הייתה לה ! וואי. נראה לי שפרק הבא או משהו בקרוב הם ישכבו עדיין .. השילוב של ריאן ודבי נוראיS: לפני שני פרקים שהיא גילתה שלאבא שלהם יש חברה חדשה ואמרה שהיא יודעת עליה ובעצם לא, זה היה ממש עצוב |: לדעתי הם ממש זנחו את אבא שלהם העונה (כאילו הסדרה) וזה נראה מטופש שמתעלמים ממנו, או שנגיד הם לא ידעו על החברה ולא כזה היה אכפת להם שהוא לא סיפר. בקשר לטדי .. ממש לא חשבתי שהוא הומו! אבל עכשיו אחרי ששומעים את כל הסיפורים אז הזה צדק וזה בטוח לא ייעלם.. אבל אין ךי מושג איך הוא יספר את זה לחברים . אדריאנה ונאביד זוג ממש חמוד לדעתי, אבל באמת עלה קצת השתן לאדריאנה לראש בעקבות ההצלחה. היא כל פעם מתנצלת והכל, אבל עדיין שככבר אין לה זמן והכל.. אבללללל ויש אבל גדול- סילבר ואדריאנה מ ז ע ז ע !!!!!!!!!!!!!! אני אמות אם הם יהיו יחד. קודם כל סילבר אמורה להיות חברה ולא לצאת איתו,ממש לא כאילו . דבר שני הזוג האהוב עליי זה סילבר ודיקסון :'( נראה לי שעוד מעט אייבי ודיקסון יחזרו , אבל אני ממש מקווה שיהיה איזה משהו ובסוף סילבר יהיה עם דיקסון. זה הדה בסטD: למישהו יש ספויילרים ? וואי איזה חפירה חחחח
טוב זה בגלל האיחור שהגבתיP: אז מה אתם אומרים, יש סיכוי לדיקסון וסילבר
?

spiceupmylife1

New member
חחח קצת תיקונים ...

אבא שלהם הוא מנהל ונראה לי שהוא עזב את הסדרה א משהו ולכן לא מתייחסים אליו... וסילבק ואדריאנה... :p נשמע טוב.. אבל לא נראה לי שזה יקרה.. חח כי איידריאנה כבר הייתה עם מישהי בעונה הקודמת..
התכווונת לסילבר ונאביד , כן גפ לי הם לא מתאימים ולא נראה לי שהם יהיהו זוג.. אולי one night stand.... אני גם רוצה לראות את סילבר עם דיקסון הם היו ממש חמודים ביחד
ממ לא אין לי ספוילרים.. אם אני אדע אני אודיע לך ...

מקורי3

New member
חחחח אני מבולבלת לגמרי

זה ממש מצחיק שכתבתי סילבר ואדריאנה, חשבתי על זה שסילבר אמורה להיות חברה של אדריאנה ולא לצאת עם נאביד. אני רוצה אותה עםדיקסון :'(

CrazyDude2

New member
לאדריאנה כבר הייתה בת זוג בעונה הקודמת, ../images/Emo8.gif

אני לא חושב שסילבר ואדריאנה זה ילך חחח... הצחיקה אותי השורה הזאת בהודעה שלך..

למעלה