עונה 3

../images/Emo58.gifעונה 3../images/Emo58.gif

הפעם ספוילר דיי אמין, מתוך ראיון שנתן ג'וש שוורץ, בו הוא מדבר הרבה על העונה השניה והציפיות שהיו לאנשים ממנה וכאלה...אבל גם משחרר ציטוט קטן לגבי מה שצפוי לנו בעונה השלישית. Josh Schwartz drops hints about Ryan's father! Schwartz said he found out that success can create its own set of problems in a show's second season: Expectations are higher, from the network, from fans, from critics. You can't fly under the radar anymore. New plot developments, and perhaps new characters, need to be introduced without jeopardizing the elements that made the show a success in the first place. Essentially, Schwartz said, this year's O.C. involved pulling everyone apart and then allowing them to come back together. Obviously, Schwartz can't talk about future developments on The O.C., although he did drop one hint: "The big trump card for Ryan is his father. That would create huge issues for Sandy -- if Ryan's father ever shows up." The O.C. is still my baby, and my focus right now is on The O.C.'s third season." Sources: http://www.projo.com/tv/content/pro...tz.1bd26e5.html http://www.livejournal.com/communit...port/18368.html

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

ת'אמת עם כמה שזה ברור - לא ציפיתי לזה בכלל... (אם זה יקרה כמובן)
נראה לי מתישהו סנדי וקירסטן יחליטו לאמץ את ריאן

../images/Emo58.gifעונה 3

אל תגידו שאני לא גאון
חחח סתם.... והלוואי שסנדי וקירסטין יאמצו את ראיין- זה יהיה מעולה !!!!

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שלישית ../images/Emo58.gif

חחח באמת גאונה קטנה
ואם סנדי וקירסטן יאמצו אותו ואז פתאום משוםםם מקום יגיע אבא שלו זה יהיה מגניב. חשבתי על זה שאולי כדאי שהם יתחילו את העונה השניה עם ההלוויה של טריי. אבל לדעתי השנה ימחישו, כמו שג'וש כבר אמר, את העובדה שהם מסיימים תיכון ויתמקדו בזה. חוץ מזה שמתי לב שג'וש מרגיע אנשים ואומר שהאו סי זה עדיין ה"בייבי" שלו ושהוא לא נטש לאף םרוייקט אחר למרות שזה נראה ככה קצת בעונה השניה.

../images/Emo58.gifעונה 3 -תרגום../images/Emo58.gif

אני אנסה..אבל אני דיי גרועה בתרגומים... תרגישו חופשי לתקן אותי... ג'וש שוורץ זורק רמזים לגבי האבא של ראיין ! שוורץ אומר שהוא גילה כי הצלחה יכולה ליצור סט שלם של בעיות כאשר יוצרים עונה שניה לתוכנית טלויזיה: הציפיות גבוהות,מהרשת המשדרת,ממעריצים וממבקרים. אתה כבר לא יכול לעוף מתחת למכ"מ (באנגלית זה נשמע יותר טוב...). צריכים להציג התפתחויות עלילה חדשות ואולי גם דמויות חדשות, מבלי לסכן את האלמנטים שעשו את הסדרה להצלחה מלכתחילה. במיוחד, אומר שוורץ, השנה הזאת באוסי (הוא מדבר על עונה 2) היתה כרוכה בלהפריד בין כולם ואז בסופו של דבר לאפשר להם לחזור אחד לשני. זה ברור ששוורץ לא יכול לדבר על התפתחויות עתידיות באוסי, למרות זאת הוא זרק את הרמז הבא. "קלף הניצחון הגדול של ראיין הוא אבא שלו. זה יצור סוגיה/בעיה ענקית עבור סנדי אם אבא של ראיין יופיע בעתיד" שוורץ מסיים ואומר האוסי היא עדיין הבייבי שלי, וההתמקדות שלי כרגע היא בעונה השלישית של האוסי.

שמת לב ש...

גם בשירשור הקודם וגם בזה, שנינו ענינו ביחד ורק לך אמרו תודה... כאילו, מה זה ההפליה הזו ???

Aviad1987

New member
רואים כחול, מפחדים ../images/Emo9.gif

סתם. תודה!! אני מקווה שזה יצליח להשלים את החסך שנותר בך בגלל שלא אמרו לך תודה..

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה על התודה...(ראיתי כחול ופחדתי
)

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 ../images/Emo58.gif בקשה...

זה בערך. שוורץ אמר שהוא גילה שההצלחה יכולה ליצור בעיות משלה בעונה שניה של סדרה: הציפיות גבוהות יותר, מהרשת, מהמעריצים, מהמבקרים. אי אפשר להישאר בפרופיל נמוך יותר. עלילות חדשות ואולי גם דמויות חדשות צריכות להתהוות מבלי לסכן את מה שהפך את הסדרה למצליחה מלכתחילה. שוורץ אמר שהשנה הזאת באו סי (פה לא הבנתי אם הוא התכוון לעונה השניה או לעונה השלישית) כללה התרחקות של כולם אחד מהשני ואז הרשתה (לא הייתה לי מילה טובה יותר) להם לחזור. שוורץ לא יכול לדבר כל כך על ההתרחשויות העתידיות למרות זאת הוא זרק רמז: חזרתו של אביו של ריאן יכולה ליצור בעיות רבות בשביל סנדי וקירסטן - זה אם הוא יחזור. "האו סי היא עדיין ה'בייבי' שלי וההתמקדות שלי עכשיו היא בעונה השלישית של הסדרה". משהו כזה.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif לפי הניסוח שלו, לא בטוח ש

קירסטן חוזרת (גם זה מעניין אותי, למרות שאין מצב שהיא לא תחזור מתישהו..). הגיוני שאחרי העונה השניה, ששברה את דמותה של קיקי (פרשת כיילב->רנה=>לינדזי, קרטר, בעיות השתיה), העונה השלישית תערער את מעמדו של סנדי (היציב הרבה יותר, לטעמי), באמצעות כמה סוגיות דומות לאלו שנתקלה בהן העונה קיקי + הקאמבק המדובר של Daddy Atwood (אני מקווה שהם יתעלו על עצמם הפעם, ויציגו מאבק מותח וקורע עצבים בין קיקי וסנדי לאבא של ריאן וטריי, שיגרור גם את ריאן לתוכו).

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שלישית ../images/Emo58.gif

לערער את הדמות של סנדי נשמע די מפחיד. תמיד יש לו פיתרון, הוא תמיד שומר על קור רוח ויש לו אחלה חוש הומור
לדעתי הוא מה שמצליח לשמור על השפיות של הכהן-ניקולס. ומצד שני - יש לדמות שלו הרבה סדקים, זתומרת אף אחד לא יכול להישאר כל כך קר רוח הוא בטח מפנים הרבה דברים וכשהוא רוצה הוא יכול להיות מפחיד (כמו בסצינה של 206 שהוא מבקש מריאן לבטל את ההזמנה של לינדזי). אולי קצת הגזמתי בניתוח אבל אתם יודעים..

למעלה