עונה 3

עונה שלישית../images/Emo58.gif

אם אתם שואלים אותי, הניסוח של שוורץ לא היה מקרי, הוא הזכיר את סנדי בתור מישהו שהחזרה של אבא של ריאן תגרום לו לבעיות בגלל שאבא של סנדי כמו אבא של ריאן נטש אותו בילדותו. אז החזרה של האבא של ריאן, תפתח אצלו פצעים ישנים.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שלישית../images/Emo58.gif

עכשיו שמתי לב שהוא לא הזכיר את קירסטן. משום מה שראיתי סנדי השלמתי ישר שכתוב שם קירסטן .. אז אני מסכים שאולי קירסטן לא תחזור ישר יכול להיות שיקמבקו אותה באמצע העונה.

Tinty

New member
או שהוא פשוט משחק אותה עם הניסוח

ושומר על אפקט ההפתעה, כדי לא להרוס לצופים את גורלה של קיקי. תהיו בטוחים שמהפרק בו היא תחזור, ג'וש יתייחס אל המאמצים של ריאן כ"סנדי וקיקי". יכולהיות שמהרגע בו אבא של ריאן יחזור, תתעורר סוגיית הזכאות לאימוץ ריאן? אם אתם שואלים אותי, העלילה הזו היא אחלה פיניש, בתור אופציה לסגירת מעגל מתחילת העונה הראשונה (101-103), עד סוף העונה האחרונה (?) :)'( :'( :'().

Aviad1987

New member
חס וחלילה עונה אחרונה.

איך אתה מדבר? ומהההההה? אתה מסיים כיתה ח'? טווב :| מוזר. חשבתי שאתה בגיל שלי או משהו כזה (י"ב)

Tinty

New member
../images/Emo58.gif אם כבר, אני מגזים בניתוח

(ובניסוח. המון אנשים בטוחים שגמרתי תואר ראשון, עקב רמת הניסוח והפירוט האינסופית שלי. אתם צריכים לראות את הםרצוף שלהם כשאני אומר להם שבעוד שבוע אני גומר את כיתה ח'
) ג'וש הצליח להטריף אותנו מאז אוגוסט 2003 באמצעות שימוש בהתרחשויות מפתיעות ביותר בתסריט. אני בטוח שהוא יצליח לשגע אותנו גם באמצעות פגיעה בדמות הכי יציבה נפשית בקליפורניה. סדקים? אני לא חושב שיש לסנדי. אני חושב שב206 הוא פשוט היה מאוד רציני (כמו שצריך להיות בקטע כזה). אחרי הכל, אם הבן שלי היה צוחק על משהו כזה ופוגע כל כך מדויק במטרה אני לא בטוח שהייתי צוחק...

איימיס

New member
../images/Emo10.gifאוף אוף אוף

אני לא יכולה עם כל הספויילרים האלו... אני לא מרשה לעצמי להסתכל כי אני רוצה להישאר במתח וזה כל כך קשה!!

Tinty

New member
ספרי לי על זה..

ראיתי רק 10 פרקים מהעונה השניה, ואני כבר יודע מה קורה בכולה. אסור לי להמשיך עם זה, אבל אני חייב לשמור על לבי החלש איכשהו :-\

vini3

New member
tinty- אני בהלם מהניסוח שלך!!

וחשבתי שאני הבן היחיד בסביבות הגיל שלנו( 15) שממש מעריץ את הסדרה the o.c.

למעלה