עונה 3!

noonie

New member
../images/Emo58.gif עונה 3!

טוב, זה לא ממש ספוילר- ספוילר, חוצמיזה שאני די נגד ספוילרים אבל אחרי הסוף של עונה 2 ממש היתי חייבת לדעת אם העונה הבאה תתחיל מאותה נקודה או ששוב יעבירו את הזמן קדימה כמו אחרי סוף העונה שעברה. בכולופן, מי שלא רוצה לדעת באמת כלום תפסיקו לקרוא עכשיו!
עונה 3 אז E אונליין דיברו עם בן מקנזי השבוע וזה מה שהיה לו להגיד: we got the first script just about a week ago, and we film in July, the thing im excited about is Ryan goes to who his roots before Chino...I know it sounds cliche to have a flashback in the first episode, you all think josh is going to calm down, but it definately got me excited to return to the set. actually to be quite honest they have a hard time keeping me away, ya know? (he laughs) but honestly without revealing to much about the marissa/trey issue, all i have to say is that it is going to pick up befroe u can blink...so i would be prepared (laughs again) בקיצור- זה גם הולך להתחיל מהשניה שהפרק האחרון נגמר, וגם יהיה כנראה פלאשבק לחיים הישנים של ראיין! חחח עכשיו אני עוד יותר במתח. זהו, זה הספוילר האחרון שלי, מעכשיו אני מפסיקה. מ-ע-כ-ש-י-ו, ו! אה והם גם חוזרים לצלם ביולי, אז כן יש מצב שהעונה תתחיל לפני הבייסבול- זאתומרת עוד הקייץ! יותר מדי חדשות טובות
דרך אגב אני חדשה למיקרה שתהיתם
היי!

עונה 3 ../images/Emo58.gif

ראיתי כבר את הספוילר הזה ב-ocfiles.com לא רציתי לפרסם אותו פה כי המקור נראה לי לא אמין, זה הודעה של איזה ילד שכותב שם שהוא ראה את הראיון עם בן, אבל הכתיבה של הילד הזה ממש לא ברורה. אבל אם זה באמת נכון- זה יהיה מצויין, אני תמיד רציתי לדעת יותר על העבר של ראיין, כי אם תחשבו על זה אנחנו ממש לא יודעים עליו כלום. וזה טוב שהם יתמודדו עם הנושא של מריסה/טרי/ראיין מייד ולא יגררו את זה כמו שהם גוררים את הקטע עם תרזה והתינוק. ופלאשבקים זה מצויין !!! נראה לי שבעונה השלישית, נחזור יותר למקורות של העונה הראשונה וזה טוב.

noonie

New member
באמת

יש המון ילדים מפגרים ב ocfiles אבל משום מה זה נראה לי די אמין, אולי זה רק בגלל שאני נורא רוצה שזה יהיה נכון... lol אבל רציני אני חייבת לדעת אם הם מתכוונים להתחיל תעונה מאותה נקודה, כי אם שוב יחזרו לסיפור כמה חודשים אחרי אני שולחת בוקס וירטואלי לג'וש! אבל בלי קשר, גם פיטר גאלגר (סנדי) וגם קלי רואן (קירסטין) אמרו שהם מתחילים לצלם ביולי, אז לפחות זה בטוח נכון

בקשר לצילומים ביולי-זה בטוח נכון, כי אני ראיתי את הראיון עם פיטר גלאגר (הראיון מופיע באתר הרשמי של האוסי) והוא אמר את זה במפורש. בקשר לנקודה ממנה תתחיל העונה- לדעתי, העונה לא ממש יכולה להתחיל מאותה נקודה, כי אז יש 3 חודשים של חופשת קיץ וזה יותר מידיי,כי ג'וש אמר שהעונה הזו זאת השנה האחרונה שלהם בלימודים והם דיי יתמקדו בעובדה הזו במהלך העונה השלישית, אז לדעתי מה שהם יעשו, זה להתחיל את העונה כשבועיים שלושה לפני תחילת הלימודים, ואז לעשות מעיין פלאשבקים לאחור לנקודה שמריסה יורה בטריי ומה שקורה אחר כך. ובאמת יש מלא ילדים מפגרים ב-ocfiles חחחחחחחחחח, לפעמים אני רואה שם הודעות שאני נקרעת מצחוק: -ראיין וסת' יוצאים מהארון -קיילב "מתחיל" עם מריסה -סת' מדרדר לסמים. -לוק חוזר ומודיע שהוא מאוהב בראיין. ועוד ..... והכי מצחיק שגם שאר הילדים המפגרים שם, מאמינים לכל השטויות האלה... אז ככה שאת מבינה למה אני קצת חוששת להאמין לפרסומים שם- אבל תכלס זה נשמע דיי הגיוני, אני מקווה שזה נכון.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שלישית וסוף עונה שניה

לדעתי זה יהיה ממש מעניין כי לא משנה איך הם מתכוונים לעשות את זה הם יצטרכו להתמודד עם האתגר שהם הציבו לעצמם - הכנראה-מוות של טריי. ויכול להיות שהם יעשו את הפרק הראשון יתחיל מאותה נקודה ואחר כך זה יהיה "3 חודשים אחר כך". משהו בסגנון...

noy13pour

New member
דווקא יכול להיות יפה../images/Emo70.gifחחחחחחחחחח

תארי לך באמת סת מדרדר לסמים... ולוק בא לסת {לא לריאן} והוא יגיד לו שהוא סתם מחכה לסאמר והיא בחיים לא תיהיה שלו וסת מתרגז ואז הם יריבו ואז סת' מביא לו אגרוף ואז לוק נפצע ונפל לראצפה וסת' בשוק והוא התקופף על לוק ואמר סליחה ושאל אותו עם הוא בסדר {כשהוא דיי קרוב אליו} והם לאט מקרבים טיפה את הפנים אחד אל השני ככה שהשפתיים שלהם "מתנגשות" ולוק נוגע קלות בסת' וסת נוגע לו ביד ואז בידיוק... טוב עכשיו את תחליטי מי את רוצה שיכנס..סנדי ריאן או סאמר... ואי זה עשה לי ראיון למשחק!

noonie

New member
אני אגיד לך (../images/Emo58.gif סוף עונה 2)

למה ניראה לי הגיוני, ואפילו מתבקש שיתחילו מאותה נקודה, חוץ מיזה שהם השאירו יותר מידי באוויר כדי פשוט לעשות פאסט פורוורד (לא שזה עצר אותם בעבר, אבל בכלזאת): כשסנדי אמר שהוא יתקשר לקירסטין כשהוא יגיע הביתה (או משו כזה) האחות שם אמרה שהם לא יוכלו ליצור איתה קשר במשך 72 שעות, וזה מה שהכי נותן לי תקווה שלפחות הפרק הראשון יתמקד בכמה שעות/ ימים אחרי הירי, איך שבתוך כל הדרמה אפאחד לא יכול לדבר עם קירסטין... אחרי זה הם יכולים להעביר את הזמן קדימה כמה שבא להם, הרבה סדרות עושות את זה = חוזרות לנקודה של הקליפהאנגר בפרק הראשון, ובפרק השני מעבירים את הזמן קדימה (בסיקס פיט עונה 4 העבירו חצי שנה בפרק השני,וגם בגילמור עונה 5 העבירו 3 חודשים) מה שהכי הכי חשוב לי זה שלא יעבירו את הזמן קדימה על הפרק הראשון!! זה יהיה הכי גרוע מבחינתי. מקום שני יהיה אם טריי לא מת. עכשיו זה באמת יבאס אותי

כנראה שבאמת יתחילו באותה נקודה, השאלה היא באמת איך יעשו את זה: יכול להיות כמו שאביעד אמר הפרק הראשון יתחיל מאותה נקודה ושאר העונה תהיה עם תחילת הלימודים. או שיהיו פלאשבקים, או (זו עוד תיאוריה שקראתי באיזה פורום) שיכול להיות מצב שהסדרה תתחיל בקיץ לפני משחקי הבייסבול ואז 3-4 פרקים ראשונים יהיו מייד אחרי הירי ואז הסדרה תצא לחופש ארוכה ושהיא תחזור הם יהיו בסיום החופש. בכל מקרה את אומרת שהחשש הכי גדול שלך הוא "שלא יעבירו את הזמן קדימה על הפרק הראשון" ואני בהחלט מסכימה איתך,זה יהיה ממש ממש מבאס עם לא יתיחסו למקרה ישר אחרי שהוא קרה, ובהנחה כי הספוילר שפרסמת פה הוא נכון לא נראה לי שהם יעשו את זה כי בן מצוטט כאומר: "honestly without revealing to much about the marissa/trey issue, all i have to say is that it is going to pick up befroe u can blink...so i would be prepared (laughs again) " לפי מה שהוא אומר פה- ההתיחסות למקרה תהיה מידיית, "לפני שנספיק למצמץ". ובקשר לטריי- למה את רוצה שהוא ימות ??? ראיתי שהרבה אנשים רוצים שהוא ימות, וזה נראה לי מוזר, כי אם הוא מת זה אומר שמריסה היא רוצחת, ושראיין יצא ממש ממש מתוסבך מהסיפור הזה, כי בכל זאת הם אחים... וחוץ מזה זה יהרוס לחלוטין את ראיין ומריסה, וזה מבאס כי כל העונה הם בקושי היו פרק וחצי ביחד. שלא תביני לא נכון אני שונאת את טריי, אבל אם הוא ימות זה כל כך יסבך דברים עבור ראיין ומריסה שאני כבר מעדיפה שהוא יחזור לכלא, או שיהיה בתרדמת או משהו כזה. חוץ מזה- לוגאן מרשל גרין חתיך
ושחקן האורח הכי טוב שהביאו השנה לתוכנית וחבל שהוא ילך...

noonie

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 2

אני אתבעס אם טריי לא מת, קודם כל כי זה לגמרי יהרוס לי את הפרק האחרון, ושנית, כי אני רוצה שראיין ומריסה יהיו מסובכים! אני הכי רוצה לראות איך כולם יתמודדו עם מה שיעבור על ראיין וכל זה...הוא היה כל כך משעמם העונה, סוף סוף יש מה שיסבך אותו בצורה רצינית... סתם נראה לי שזה יהיה בזבוז של הזדמנויות להמון דרמה חזקה באמת אם טריי רק יפצע/ יהיה בקומה / וואטאבר. אבל זה רק דעתי. גם אולי עכשיו יחזירו את אמא שלהם לתמונה... לא נתנו לה התייחסות אמיתית מאז תחילת עונה 1, זה כבר מתחיל להיות מוזר.

../images/Emo58.gifעונה 2+ספקולציות לעונה 3

הקטע זה שלפחות לדעתי,ראיין ומריסה בכל מקרה יצאו מתוסבכים מהעניין גם אם הוא ימות וגם אם לא, כי מריסה כמעט נאנסה, וראיין צריך להתמודד עם העובדה שזה אח שלו שעשה את זה. וגם כל הסיטואציה של היריי בדירה של טריי והריב האלים שהיה בין ראיין לטרי לפני כן, שלא נדבר על העובדה שטריי ניסה להרוג את ראיין, כל העובדות האלה ממש יתסבכו אותם מספיק. אבל אם טריי ימות זה יהיה משהו שלדעתי האישית יהיה מאוד קשה לראיין ומריסה להתגבר עליו,כי אחרי כל מה שטריי עשה הוא עדיין האח של ראיין הוא לא בן אדם זר, זה לא כמו עם אוליבר, ומריסה גם תצטרך להתמודד עם העובדה שהיא הרגה בן אדם, שזה לא דבר פשוט בכלל (ומריסה היא לא הכי יציבה נפשית כבר בכל מקרה) אני מסכימה איתך שראיין נהיה קצת משעמם העונה, ואני בהחלט מעדיפה אותו מהורהר או ב"מצב צ'ינו", אבל אני חושבת שגם נקבל את זה גם עם טריי לא ימות. בקשר לאמא של ראיין- הלוואי שיחזירו אותה לאיזה פרק או שתיים, זה יהיה ממש ממש מעניין, בדיוק כמו שהדמות של טריי הופיעה והפכה את הכול להרבה יותר מעניין, אבל יש לי הרגשה שאולי הם יתמקדו יותר באבא של ראיין בעונה הבאה, כי בכל העונה השניה הם מזכירים את אבא שלו ברמיזות קטנות כמו למשל שלינדזי מספרת לראיין בפרק של כריסמוקה שכל הילדים חולמים על סנטה קלאוס והיא חולמת על אבא שלה, אז בקטע הזה ראיין נראה כמו שהוא ממש מבין אותה, ובכלל לאורך כל מערכת היחסים של ראיין ולינדזי הוא נראה ממש מבין את הרצון של לינדזי בדמות אב בחייה,יש אפילו קטע שקיילב מטיח בראיין " מה עם אבא שלך-עדיין בכלא ?".

Aviad1987

New member
אמרתי שזה בהחלט ../images/Emo58.gif (עונה2-3)

אתגר לתסריטאים להמשיך את הדמויות של כולם בניופורט ביץ' אחרי התקרית. ועוד לכי תוסיפי לזה את תרזה שהולכת לחזור להם לחיים (אני בטוח בזה) ועכשיו שקראתי גם הגיוני שהאמא תחזור קצת. לדעתי הולך להיות 'שמח'.

../images/Emo58.gifעונה 2+ספקולציות עונה 3

קשה לי להאמין שתרזה תחזור העונה הזו, אם היא תחזור זה רק בתור קליפאנגר לעונה הרביעית (כלומר היא תופיע בפרק הסיום לעונה השלישית), כי זה פשוט יותר מידיי בשביל ראיין ומריסה להתמודד בבת אחת. והלוואי שהתינוק לא של ראיין, כי אם הוא באמת האבא אפילו אם הוא לא יהיה עם תרזה הוא תמיד יהיה "כבול" בצורה כזו או אחרת לחיים הישנים שלו בצ'ינו. (אל תתיחס לתמונה אני פשוט מנסה להעלות אותה בקומונה שלי והיא לא עונה- אז אני מנסה את זה כאן).

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

הגזמת. אם הם יתעסקו בזה כללל העונה בלי שום פתח לעלילות אחרות זה יהיה משעמם ומתמרח. עדיף מהיר וקצת לא אמין מאשר שיתעסקו בזה כל העונה. חוץ מזה אני חושב שמוטב לבן שהתמונה הזאת לא תעלה לאינטרנט
סתם.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אלללללללללללל תעליב לי את בן !!!!!!!!!! ועכשיו שנרגעתי
עונה 2+3 אבל יש כל כך הרבה חומר לעונה השניה, שלא צריך את תרזה, ולא רק בקטע של ראיין ומריסה, יש את החזרה של קירסטין וסת' וסאמר (שאין לי מושג מה יעשו עם הסיפור שלהם), ג'ימי וג'ולי, וגם בטח יתווספו עוד דמויות למשל צריך מישהו שיחליף את קיילב בדמות ה"רשע", וגם יש את ההשלכות של המוות של קיילב (מי ינהל את החברה ? האם ג'ולי תואשם ברצח של קיילב)אולי אמא של ראיין תחזור....וחוץ מזה שכמו שכבר אמרתי זו השנה האחרונה ללימודים ויש את כל הנושא של לאיזה קולג' הם ילכו ואיך ראיין ישלם על הקולג'.

Aviad1987

New member
ת'אמת אפשר להמשיך את הדיון הזה

עד ה3 לנובמבר.
למטה התסריטאים כבר הוכיחו בעונה השניה שיש להם אחלה מחשבה והם יודעים להפתיע ולהוסיף עלילות מעניינות שלא צפינו כל כך שהסתיימה העונה הראשונה

למעלה