עונה 3!

noy13pour

New member
../images/Emo41.gifתכתבי לי בבקשה כל מיני...../images/Emo41.gif

דברים מפגרים שהם כותבים שם שיהיה לי לסיטואציות במשחק שאני רוצה לעשות....

אני אנסה להזכר

פשוט האתר היה הרבה יותר פעיל בתקופה שהסדרה שודרה (כרגע כפי שאת יודעת העונה השניה הסתיימה בארה"ב) ןלכן יש בו הרבה פחות "פרסומים מפגרים"
כרגע.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif30X

פלאשבקים זה גרוע, כל עוד מדובר בפלאשבקים בסגנון "השיר שלנו"... חוצמזה, אני נורא אוהב את אזכורי התמצית במשפטים הקורעים מצחוק של סת'/ריאן - למרות שהפעם זה לא יעבוד. אני חושב שהפתרון הכי טוב מבחינת FOX, ההפקה ואנחנו (כמובן
) הוא פשוט: 1. שידור את הפרקים הראשונים לפני תחילת עונת הבייסבול, כשהעלילה ממשיכה מנקודת הקליף-האנגר של סוף 224. 2. יציאה לפגרה של מספר שבועות על מנת לאפשר את שידור המשחקים הראשונים של העונה. 3. שידור פרקי הסדרה (עד סוף העונה לכל היותר), כשהעלילה ממשיכה מספר שבועות לאחר המקרה, לקראת סוף הקיץ ותחילת הלימודים. כך ריאן ומריסה יספיקו לעכל את סוגיית טריי, אך לא נצטרך לסבול את חוסר הוודאות (והפלאשבקים..) לגבי המקרה, ונדע מה בדיוק קרה שם. חוצמזה, התאוריה (?!)/ההשערה שלי תואמת למידע לפיו הצילומים יתחילו ביולי
חוצמזה2, הגיוני שהם יחזרו לפרטים מהעונה הראשונה - בעיקר בגלל הביקורות הגרועות (ומהפרקים שראיתי, אני עדיין לא מבין למה. יכולהיות שOTH נותנת אחלה פייט העונה? זה לא מסביר את הביקורות מחו"ל...) על העונה השניה.

אמממ

מה זה "פלאשבקים בסגנון השיר שלנו" ? (אני לא רואה את הזוועה הזאת) מה זה "איזכורי התמצית במשפטים הקורעים של סת'/ריאן"? לגבי OTH צפיתי כבר בכל העונה השניה ואפשר לומר שבהחלט הם נותנים פייט רציני העונה- ואני חייבת להודות שהעונה השנייה שלהם היתה טובה (לפחות עד פרק 220 שהיה משעמם מאודדדדדדד) אבל הקליפאנגר שלהם היה לא משהו לדעתי, וחוץ מזה לוקאס מעצבן אותי, ובכלל האוסי הרבה יותר מוצלחת מבחינתי, אפילו שבמהלך העונה היא הנפיקה פרקים דיי בינונים.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif 301

כן, גמני לא רואה כרגע את "השיר שלנו" הזוועתית (למרות שהעונה הקודמת היתה לא רעה, והחלטתי לתת לתחילת הנוכחית צ'אנס - עד שהחלטתי שלדעתי התסריט כתוב הרבה פחות טוב העונה, וצפוי מראש. אפילו התבדחתי עם ידידות על העלילה הצפויה: "לקראת הסוף עוד יגלו שהגבעון ההוא חי LOL", וכשחזרתי לפני כמה דקות מהפיצריה אחותי התלהבה מזה שהוא חי). "אזכורי התמצית במשפטים הקורעים מצחוק של סת'/ריאן"? סצנות שקיימות בתחילת פרקים מדי פעם, בין אם בPoolhouse של ריאן או במטבח של הכהנ'ז, ומסבירים מה קרה לאחר סוף הפרק הקודם במשפט אחד מדויק ומצחיק רצח (דוגמה שעולה לי בראש כרגע היא היציאות של סת' בסצינה הפותחת את 124, לאחר שמריסה שמעה את לוק מדבר עם ריאן על הרומן שלו עם ג'ולי ובורחת. לא צריך לראות ויזואלית מה קרה שם כדי להבין שהיא ברחה מחוץ לניופורט. כמובן שזה לא יעבוד בהתחשב בסיום הדרמטי של סצינת ריאן-טריי-מריסה בסוף 224). OTH? הכתבה הזו מתארת יפה מאוד את השילוב וההשוואה לThe OC (OTH היא "החנונית שהשתרללה" והצטרפה ל"מלכת הכיתה", שהיא The OC - כך שביחד הן יוצרות את משבצת השידור הכפולה הכי מהנה כיום בטלויזיה, לדעתי ולדעת מושיקו כהן: http://www.rating2day.co.il/article.asp?articleid=2043&section=2 ) בנוגע ללוק: אני דווקא אוהב את הדמות שלו ושל פייטון יותר משאר הדמויות בסדרה, למרות שאני מסוגל להשוות בלי לחשוב פעמיים את "משבר אמצע העונה הראשונה" של פייטון-לוק-ברוק לריאן-מריסה-אוליבר. עכשיו (נכון ל211) אני מאוד מקווה שיצליח הסיפור הנוכחי בין לוק לברוק, למרות שפליקס כרגע איתה (אבל לא להרבה זמן...). OTH היא "חנונית" הרבה יותר מThe OC, שנהנית מטאץ' קומי שמגיש את הסדרה מהודרת וכתובה היטב, כמו במסעדה יוקרתית. בOTH של WB (אשר מוצגת כיום בעיקר כרשת לטינאייג'ריות ולגברברים רגישים
, עם תוכניות כמו Charmed, Summerland, Smallville, Gilmore Girls, What I Like About You ועוד) לא יציגו מסיבות סקסמים כמו שהוצגו ב10X וב219-220 של The OC - המשודרת בFOX המופרעת והפחות שמרנית יחסית (The Simpsons, Arrested Development, That 70's Show, MadTV, ובכל הקשור לפוליטיקה גם 24. כל הסדרות הללו לא יעמדו בקריטריונים השמרניים מאוד של שאר הרשתות הגדולות בטלויזיה האמריקאית, כמו NBC, CBS וABC). אגב, דוגמה די "יבשה" ל"חנוניות" היחסית של OTH היא שמות הפרקים - לOTH שמות פרקים בסגנון" You Can't Get Always What You Want", "Let The Reigns Go Loose", וכו'. פרקים ממוצעים נפתחים ונסגרים במשפטי חוכמה חכמים, בדרך כלל בקריינות של CMM (צ'אד מייקל מוריי). בThe OC, שמות הפרקים הם "The SnOC", "The Model Home", "The Showdown", "The Dearly Beloved" וכו' - הרבה יותר מתומצתים ופשוטים. ואם היו לך, מיכל, או למישהו אחר את הזמן, הסבלנות והעצבים לקרוא את כל הפלספנות שלי
, תוכלו להבין שמבחינתי הפרטים הקטנים הללו משקפים את הצורה בה תופסים המפיקים, התסריטאים או אנחנו את העלילה. הייתי יכול להמשיך לכתוב כאן עוד שנים על הסדרות הללו, ועל כמה אחרות, אבל עכשיו אני חייב לרוץ ולוודא ש"קשת" המטומטמים לא הקדימו שוב את Friends בגלל איזה שידור חי של "כוכב נולד".

בלה...אין לי ראיון לכותרת...

השיר שלנו- לא ראיתי ולא אראה מעולם
, אני לא אוהבת סדרות בעברית. לגבי OTH-ראיתי את כל העונה הראשונה והשניה, בהחלט סדרה חביבה, אבל לא מגיעה לרגליה של האוסי, פייטון- מעצבנת ולא קשורה, לוקס- יותר מידיי טוב, דן-הגזימו קצת עם ה"רשעות"שלו הוא ממש מטורף, קרן והשניה (נו האמא של נתן...שכחתי את שמה)-שחקניות זועתיות. הדבר הכי טוב בסדרה הזאת, הם נייתן והיילי,וגם ברוק דיי בסדר. אני לא מבינה כל כך לגבי ההבדלים בין הרשתות בארה"ב, אבל מוזר לי שאתה אומר שה-WB היא רשת יותר שמרנית מ-FOX, מכיוון שאני לפחות שמעתי שפוקס היא רשת מאוד "רפובליקאית"- "ימנית"- "פרו בוש"- פרו ישראל"- ובכללית הרבה יותר נוצרית ושמרנית משאר הרשתות ( ניתן לראות זאת בברור בערוץ החדשות של פוקס שמשודר בכבלים ולהשוות אותו לחדשות שמשודרות בערוצי החדשות העולמיים האחרים ).

Tinty

New member
Re: בלה...אין לי רעיון לכותרת...

נו, טוב, שלי יותר מקורית
העונה הקודמת של "השיר שלנו" היתה מוצלחת מאוד. העונה הנוכחית רק הולכת ומדרדרת. את העונה הקודמת ראיתי. את העונה הנוכחית לא. OTH - אני דווקא אוהב מאוד (אולי בגלל שצפיתי בה לראשונה שעתיים וחצי לפני The OC?), ולא מתלונן על כלום. בכתבות האחרונות עליה ("פיוז", "רייטינג", "פרומו", "ראש1", "מעריב לנוער" משווים אותה ל"דוסון קריק", בערך כמו שמשווים את The OC ל"90210" המיתולוגית). (אגב, שמה של אמא של נייתן הוא דב). לגבי רשתות הטלויזיה החו"ליות - קיים אתר מעולה של חובבי טלויזיה ישראליים, בשם TVe - "המסך המפוצל" (לינקים מצורפים להודעה), ששופע במידע חיוני לאוהבי הטלויזיה בארץ. יש בו מדור קבוע בשם Zone1, שמדווחת על "כל מה שאמריקה" (ידיעות, חדשות, כתבות, רייטינג). לפני 3 שנים נכתבה במדור סדרת כתבות שהסבירה כיצד קמו רשתות הברודקאסט הגדולות בארה"ב, במסגרת "שבוע אמריקה" ב"מסך המפוצל". בין הרשתות שמוזכרות בכתבה ניתן למנות את CBS, FOX, NBC, ABC, UPN והWB.

Aviad1987

New member
תודה ../images/Emo13.gif וגם שנה שעברה הם

התחילו לצלם ביולי והעונה עדיין עלתה ב4 לנובמבר.

Yeah I've just read that

the third season is gonna starting on November,3th. or something like that.. it's gonna be a great season of the O.C. for sure!​

Angelus

New member
לפי מה שאני שמעתי ../images/Emo58.gif 3

מקירסטין וויץ' הזאת מ e! זה שלריאן יהיו תאומים. לא יודע, למרות שהיא אמורה לדעת הכל אני לא כל כך סומך עליה. מה הוא יעשה עם תינוקות בגיל כל כך צעיר? ולמה לא כבר סגרו את העניין הזה?!

223../images/Emo58.gif

בפרק 223- תרזה מופיעה ויש סצנה שהיא מדברת עם ראיין ואז היא נכנסת הביתה ואמא שלה מחזיקה את התינוק, ויש רק תינוק אחד. זה לא פעם ראשונה שקירסטין ויץ' מפרסמת מידע לא מדויק, גם אני לא כל כך סומכת עליה.

Angelus

New member
אולי הוא היה בחדר השני ../images/Emo3.gif

וכן, סתם מעפנה. אני אוהב את ג'וליאנה

למעלה