עונה 9 פרק 13 (הגמר)

efif1212

New member
../images/Emo58.gif עונה 9 פרק 13 (הגמר) ../images/Emo58.gif

הבנות מצטלמות לפרסומת של קאוור-גירל, והשתיים הסופיות מתמודדות על המסלול.

efif1212

New member
../images/Emo58.gif סדר ההדחה ../images/Emo58.gif

בפיינל 3 שאנטל נקראה ראשונה ועלתה לגמר. סליישה וג'נה היו בבוטום-2. סליישה עלתה יחד עם שאנטל.

../images/Emo58.gif

מי אמר הטופ 2 הכי עלוב בעולם ולא קיבל? מי אמר המנצחת הכי מעפנה ולא קיבל? אוףףףףףףףףף עד שהשלמתי וקיבלתי את זה שהתר לא תנצח והתנחמתי בזה שאולי יש סיכוי שטיירה לא תהיה עיוורת ותיתן לג'נה לזכות כי הכי מגיע לה אבל לאא ניתן לסליישה העלובת נפש הזאת שאחרי המייקאובר נראתה כמו זרבוב! מאכזב ביותר היה מבחר של בנות מדהימות העונה וזה מה שהיא לקחה... גלידת באר שבע לא הייתי נותן לסליישה לפרסם אז טופ מודל?!? קיצור התר וג'נה שולטות

efif1212

New member
../images/Emo58.gif תגובות ../images/Emo58.gif

את כל הזעם שאתם רוצים להוציא- לכאן. (או את השמחה לבודדים שכן שמחים....) אל תשכחו- לא לרשום בכותרת דברים שמרמזים על המנצחת

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

כמה הפתעה טיירה.בואי תראי לנו בהפסקת הפרסומות את הפרסומת של הקאבר גירל ותראי בדיוק את סלישיה מראה מה הטעם האהוב עליה ובדיוק את סלישיה אומרת את משפט המחץ-Easy בלה בלה בלה דורהגירל. שאנטל הגיעה לשם אלוהים יודע איך. אבל היא עשתה את כל המסלול כשהיא הפילה את ההוא
ג'נה היא הדבר הכי שולט בעולם. איך הם הצליחו להוריד אותה,שיחנקו! זאת לגמרי העונה של ג'נה!וג'נה היא המנצחת האמיתית! אחד מהפיינל 2 העלובים אוור.

efif1212

New member
../images/Emo58.gif

עונה 9 היא העונה הכי גרועה בתולדות הטופ-מודל. נקודה. כ"כ הרבה פוטנציאל, וטיירה אחת סתומה. אין לי יותר מידי מה להגיב. ג'נה הייתה פשוט מלכה, איך שהיא אמרה לשופטים "למה אני חייבת ללכת כל היום עם חיוך מרוח לי על הפנים??" כ"כ צודקת
הנקודת אור היחידה בכל הפרק הזה הייתה ג'זלין. אולי גם הקטע ששאנטל הפילה את את ההוא על המסלול שזה קצת העלה לי חיוך על הפנים. אווי טיירה טיירה מה יהיה איתך

efif1212

New member
אהה ועוד משהו ../images/Emo58.gif

מאוד מאוד מאוד לא אהבתי איך שעשו את הכניסה של טיירה למסלול, כאילו היא איזה אלוהים או משהו. אני חושבת שהמסלול זה אמור להיות ה-אירוע בשביל הפיינל-2, ועשו את זה בצורה כזאת שטיירה משכה יותר תשומת לב מאשר המסלול עצמו והבנות...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

כל מילה שלך בסלע. אבל שאנטל משכה הכי הרבה תשומת-לב במסלול עם הנפילה
די,זה אחד הקטעים הענקיים! למה תמיד במסלול חייבים להיות פאשלות?
לעונות 7-8 קארי-די ומלרוז.אין,אלו דברים ששווה לחכות להם כל העונה
גם היה את הקטע של נטשה והחצאית,אבל היא יצאה מזה כמו מלכה עולמית!

efif1212

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif לעונה 8

עם נטשה זה היה ענק, והיא יצאה מזה באמת כמו מלכה אמיתית. שאנטל לא יצאה כל-כך טוב מזה...

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
עונה מאכזבת. עונת ההחדות הלא מוצדקות. קימברלי. הת'ר. שרה (למרות שלא הייתה פייבוריטית, הדחה כ"כ לא מוצדקת). אבוני שפרשה. ובסוף נשארנו עם עונה מושקעת בטירוף אבל מאכזבת מאוד מבחינת ההרכב. פשוט לא הוגן =/ אחרי שהת'ר הועפה, זה היה השיא של הטמטום בתוכנית. ג'נה הייתה ראויה לזכות בזה, אם לא היא. פאק, חבל. טוב נו, עכשיו נשאר לחכות לקישורים ולראות את האסון

Manga136

New member
../images/Emo58.gifלעונה 9. ../images/Emo142.gif

מעניין מה עבר לטיירה בראש כשהיא השאירה את סליישה במקום ג'נה... התמונה של ג'נה היא התמונה הכי יפה! זה מזכיר לי את רנה... ובכל אופן, סליישה היא הזוכה ה=כ=י גרועה ולא ראויה בכל הסטורית טופ מודל מכל הארצות. חבל שקיוויתי שהיא תזכה בתחילת העונה... כי כנראה שאלוהים היטה לי אוזן.

efif1212

New member
../images/Emo58.gif

לא ראיתי את הטופ מודל של כל הארצות, אבל אני בטוחה שלא נבראה ולא תהיה מנצחת יותר גרועה ממנה.

למעלה