עונה 9 פרק 13 (הגמר)

Manga136

New member
../images/Emo58.gifלעונה 9. ../images/Emo142.gif

אכן... כמעט בכיתי כששאנטל עזבה את חדר השופטים... זה היה כל כך כל כך עצוב!

iqiqiq

New member
לעונה 9../images/Emo58.gif

אני שמח שסלישה זכתה אני כל כך מאושר ואני קיוותי שזה יקרה כבר מהפרומו ה1 והיה לי הרגשה רעה בלילה אני פחדתי שסלישה לא תיזכה אבל אני שמח עכשיו מגיע לה כששאנטל עזבה קצת כאב לי אבל השימחה של הזכייה גברה על העצב ואני שמח שמתם לב שכבר בפרק הראשון סלישה אמרה לשאנטל ששתיהן יהיו השתי בנות שיעמדו אחרונות וזה כל כך מגניב לראות שהיא צדקה יאווו אני פשוט שמח אני לא מבין למה את לא אהבתם את סליישה מה אני היחיד שאוהב אותה בפורום?

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

לפי מה שראיתי בפורום עד כה אתה אכן היחיד... אם היא תשנה את השיער הדוחה הזה אני בשמחה אתחיל לאהוב אותה...

KrIvInE

New member
אני לא מאמין. ../images/Emo58.gif

עונה שנייה ברציפות שהפייבוריטית שלי הולכת במקום השלישי. סגרתי את זה ואז קראתי פה ששאנטל הפילה מישהו בראנוואי, החלטתי שאני חייב לראות את זה.
אז פתחתי את זה שוב, וראיתי. >< אני עדיין מוחה, אני לא יודע אם יהיה טעם לראות את העונה העשירית אלא אם אני אוהב את הפייבוריטית הבאה של טיירה. קודם רנה, עכשיו ג'נה. מה יהיה?!

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifעוד לא ראיתי אבל..../images/Emo58.gif

אני אני חייבת לציין שזאת פשוט ה-עונה הכי גרועה אבר
רק ג'ינה והת'ר היו שוות את העונה
הכל היה גרוע
פוטושוטים משעממים ומעפנים, הבנות לא אהבתי אף אחת חוץ מהשתיים, ובכללי היה משעמם..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני חושב שטוויגי ברחה רק בגלל הזכייה של סלישיה. בעונה הבאה תזכה רוסיה.כי אחרי שנטשה לא זכתה ואחרי שאת מילה העיפו ראשונה ועכשיו כשהגיעה שופטת חדשה-דוגמנית וכוסית על רוסיה,רוסיה תזכה ^^ בדיוק כמו שכשטוויגי הגיעה הם טסו לאנגליה ומישהי בסטייל היופי של טוויגי [צנומה ולבנה] זכתה

יש בזה משהו../images/Emo58.gif

כנראה שהיא באמת הרגישה שהיא מיצתה וראו עליה שהיא לא כ"כ שלמה עם ההחלטה של סליישה.

JoNy Boi

New member
לגשר הישן

סליחה? טוויגי לא הייתה שלמה עם ההחלטה?? אף אחד לא היה שלם עם ההחלטה! טוויגי עשתה בשכל ושמה לב שטיירה השתלטנית לא שמה פס על השופטים ועזבה! וכך גם כולם צריכים לעשות! ובקשר למה שמוטי אמר אז גם אני מסכים כי לא יודע למה אני פשוט הודהמתי מחדש מהיופי המסנוור של הרוסיות היפהיפיות בתוכנית ועוד יותר הודהמתי כשטיירה עשתה הכל כדי למנוע מהן לזכות!! (נטשה ומילה בעיקר הן האלוהיות האמיתיות) ועדיין מהדהד לי המשפט שהיא אמרה למילה כשהעיפו אותה- אני מסתכלת ואני רואה בחורה יפה, אבל לא דוגמנית! חוצפה! או שתגידו שאמבריל או ביאנקה יפות יותר??

../images/Emo58.gif

אם אף אחד לא היה שלם עם ההחלטה, אז למה נייג'ל ממשיך להיות בתוכנית? למה ג'יי התלהב ממנה בהרבה פעמים? ולמה מיס ג'יי נתן לזה לקרות? מהסיבה הפשוטה שלא באמת אכפת להם. הם נשארים בתוכנית, בנישה שלהם ומרוויחים כסף... טוויגי לאורך כל הדרך נתנה ביקורות מקצועיות, באמת היה אכפת לה מהבנות, וראו עליה שהיא נסערת עם כמה מההחלטות. כנראה שהיא הרגישה שהיא מיצתה את זה ופרשה. מילה - הודחה יותר מידי מוקדם
[לצופי 8] נטשה לעומת זאת אפשר לומר שהיא זכתה יחד עם ג'זלין. הם היו חייבים לתת לה בגלל הנחישות והעבודה הקשה.. עונה הבאה חייבת לזכות מישהי מהארצות המזרח אירופאיות.

JoNy Boi

New member
סתם בלי קשר..

העונה החדשה (כלומר העשירית)..הם באמצע צילומים עכשיו נכון? כי 9 כבר לפני שנה התחילו לצלם אותה וזה לא כמו הדוגמניות שבין כל עונה יש 3 שנים הפרש

efif1212

New member
../images/Emo45.gif

וגם פירסמו כבר את השמות של המתמודדות של עונה 10...

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifכ"כ כ"כ כ" נכון../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

מילה פחות דוגמנית מביאנקה????? WTF זה כזה שקוף כמה טיירה מנסה לקדם שחורות!

Miss Murder

New member
../images/Emo58.gif

התאכזבתי ממש
כל כך רציתי ששאנטל תזכה.או ג'נה.האמת שכששאנטל הוקראה,הייתי בהלם.חשבתי שהיא זאת שתעוף.. אבל דווקא סלישה?!זה ממש מעצבן
כמו שאמרו,באמת עונה לא משהו.גם העיפו את הת'ר,וגם סלישה מנצחת.

Miss Murder

New member
אה ו../images/Emo58.gif

למה כשהעיפו את ג'נה והראו את התמונות שלה,לא הראו את התמונה הראשונה?(עם הסיגריות)

למעלה