עונות 2+3

שלטון

New member
ג'ימי קופר ../images/Emo58.gif עונה 3

ג'ימי קופר היה שם מההתחלה, הוא היה הצרות הכלכליות של משפחת קופר( וג'ולי היא הצרות הנפשיות, או צרות נקודה) ובכל זאת הוא ניסה להשתקם וסנדי וקירסטן, שכולנו יודעים שכמעט לעולם לא טועים, היו בטוחים כי לג'ימי יש לב זהב והוא פשוט עשה טעות אחת. ועד שהוא עזב, כולנו היינו בטוחים שכך הדבר. ג'ימי הוא האיש הטוב. אבל הפלא ופלא, ג'ימי חוזר לניופורט, בדיוק שכיילב מת כדי לתפוס את מקום ראש המשפחה, ומה אתם יודעים, הוא עוד פעם חייב סכומים ענקיים של כסף(רק שהפעם זה לבחור שנראה לי שברגע שימאס לו, הוא פשוט יפרק לג'ימי ת'צורה, שלא לדבר על להרוג אותו), ועוד פעם ג'ולי עושקת אותו ללא מאמץ(למה לא לקחת הלוואה של עוד 100,000 דולר מאיש מסוכן שגם ככה עוד שניה נמאס לו ממך כדי בסופו של דבר לשלם לגננים? מה רע?), ונדמה שג'ימי פשוט מנסה לשחזר עוד משבר כללי למשפחת קופר. הפואנטה שלי, האם ג'ימי קופר הוא איש טוב שפשוט יוצא לו להיות חייב סכומים גדולים לאנשים בעלי עוצמה, או פשוט אידיוט חלש אופי שנכנס לצרות עוד פעם ועוד פעם ואולי עדיף באמת שהוא יעזוב את ניופורט לתמיד? וואו יצא טיפה ארוך. לא נורא מעניין אותי מה חושבים. =)

Dreaming girl1

New member
לא חשבתי על זה אבל

את צודקת, באמת לא יצא לי לחשוב על זה ככה, כי ג'ימי נראה מסכן מדי חח
אני חושבת, שאם זה כבר קרה לו בעבר (אני לא כל כך בעניינים, ראיתי מאצמע השידורים חוזרים לעונה ראשונה ואני רואה בסופי שבוע ולא קלטתי שזה עונות שונות
) הוא היה צריך ללמוד לקח, ולהפסיק להיות כזה אידיוט. וכמובן להתחיל להרוויח כסף להחזיר לכולם את הכפסים והכל יהיה נחמד. ולא יפריע לי שיעוף מניופורט

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif

האמת שלא ברור. הוא נראה לי לא כזה תמים. בכל מקרה אני לא חושבת שהוא יאריך ימים בסדרה, הוא אפילו לא מופיע בשיר פתיחה כמו בשתי העונות הראשונות והוא רשום כמשתתף כ GUEST STAR אז...

aviGODFATHER

New member
כי ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

הוא רשם בכותרת ג'ימי קופר
עונה 3... זה אומר שהוא יחזור בעונה 3! (ולא משנה שזה דבר טוב עדיין זה ספוילר) בכותרות אל תירשמו את נושא הספוילר!

shiri li

New member
יש משהו במה שאתה אומר, אבל../images/Emo58.gif

בכלליות, אני לא חושבת שהדמות שלו מעניינת כל כך מישהו. הדבר היחידי שהוא השפיע עליו עד כה זה שג'ולי וכיילב התחתנו. יש בו משהו די "נבזי" , כי בכל זאת, בנאדם הגון וישר לא היה מסתבך בצרות כאלה. עכשיו שכיילב מת, אני חושבת שהכי טוב בשביל כולנו זה שהוא יעזוב את ניופורט. דווקא יהיה מעניין לראות את היחסים של ג'ולי ומריסה, בלי שאף אחד מתערב... אבל אי אפשר להגיד יותר מזה, עד שלא נראה מה כתוב בצוואה של כיילב..

Simply me1

New member
../images/Emo58.gif לפי דעתי

אנחנו יכולים לתאר לעצמנו מה כתוב בצוואה של כיילב. במיטב המסורת של האו.סי, די ברור שג'ולי לא תקבל את הכסף שהיא רוצה, וגם ג'ימי לא יוכל לשלם לנושה המפחיד. השאלה היא מי יהיה האישיות המפתיעה שתירש את הכסף. לא אהיה מופתעת אם זו תהיה לינדזי, או אפילו בת בלתי חוקית אחרת.. או אולי סת'? קירסטן?

shiri li

New member
האלמנט הבאמת מפתיע יהיה... ../images/Emo58.gif

שבסוף זה יהיה ראיין... תחשבו על זה. כיילב שנא את ראיין, כביכול, אבל יכול להיות שיש בו משהו שהוא אהב, או שנגלה איזה קשר מסוים בינהם... יש מצב שזו תהיה מריסה, כי כיילב כן, בכל זאת, ניסה להתקרב אליה כשהוא היה חי.. אני חושבת שזה או ראיין או מריסה יקבלו הכל.

invisiblegirl

New member
מה קשור??? ../images/Emo58.gif

לדעתי יהיה ממש מפגר אם ריאן או מריסה יקבלו את הכל. בהכל אנחנו מדברים על חברה ששווה מליונים שהם יהיו צריכים לעמוד בראשה, או יהיו הבעלים שלה. אין מצב! כולה ילדים בכיתה י"ב. יש לי חשד חזק ביותר שזה יהיה סנדי. לא יהיה משהו מפתיע מדי אם הוא יוריש הכל לקירסטן, אם הוא יוריש לג'ולי זה יהיה מטומטם ביותר, ואם הוא יוריש לסנדי הוא ישמור על האינטרסים בבית כי הוא יודע שעל סנדי אפשר לסמוך - למרות כל הריבים שלהם בסופו של דבר סנדי עזר לו הרבה עם המשפט, הוא יודע שאפשר לסמוך עליו, והוא יודע שסנדי אוהב את קירסטן ולעולם לא יפגע בה כך שבדרך מסויימת זה כמו להוריש לקירסטן.

shiri li

New member
יש מצב ש... ../images/Emo58.gif

זה שזה יהיה סנדי, מצב גדול בעצם, אבל גם ראיין זו אופציה מפתיעה. אני לא מדברת על כל הנכסים והדברים וכאלה, אבל חייב להיות איזהשהוא קשר נסתר בין כיילב לראיין.

../images/Emo58.gifעונה 3

לא הגיוני בעייני שראיין יוזכר בצוואה של קיילב. קיילב היה ברור מאוד בעונה השניה בקשר לחוסר החיבה שלו לראיין, אני פשוט לא רואה את זה קורה וזה גם מאוד לא הגיוני מבחינת התסריט שזה יקרה. לדעתי-הדבר המפתיע יהיה קשור בסנדי, לדעתי קיילב יתן לו את השליטה בחברה, זו הסיבה לפרצוף ההמום של קירסטין, כי עוד פעם אבא שלה דילג עליה (כמו שהוא עשה בעונה השניה שהוא נתן את תפקיד המנכ"ל לג'ולי), ג'ולי תקבל כנראה את המינמום האפשרי (נראה לי שהיא הזכירה בפרק הראשון שמגיע לה לפחות 3 מליון בהסכם הטרום נישואים שהם ערכו) ואחרי שהיא תתחתן עם ג'ימי כל הכסף ירד לטמיון עבור החובות של ג'ימי (כי שהם יהיו נשואים החובות שלו הם גם החובות שלה.). הכי הגיוני בעיני זה שסנדי יקבל את השליטה בחברה או שהוא,כי קיילב כל הזמן היה פרנואידי לגביי אנשים שרוצים לגנוב לו את הכסף ( ולראייה איך שהוא התנהג לראיין וללינדזי בעונה השניה) וסנדי הוא האדם היחד שלא אכפת לו מהכסף של קיילב, למעשה סנדי אפילו קצת מתבייש בזה שיש לו כסף ושהוא גר בניופרט. אני חושבת שקיילב סמך על סנדי וגם לקראת הפרקים האחרונים של העונה השניה הוא וסנדי הסתדרו יחסית טוב.

R i s a

New member
../images/Emo58.gif - שנייה-שלישית

ג'ימי אדם לא החלטי. הוא מבולבל ונוכחנו לכך בעונה השנייה - היילי עוזבת אותו הוא ישר מתאהב חזרה בג'ולי - ואז נוטש את המשפחה שלו - ואז פתאום חוזר ישר אחרי שכיילב מת. לא נראה לי שהוא יחזיק הרבה בסדרה - כמו שכבר אמרו מעלי - הוא שחקן אורח והוא בא "לטלטל" קצת את העניינים. ג'ימי חוזר על הטעויות שלו שוב ושוב - בן אדם טוב, ישר ואמין לא עושה דברים כאלה. ג'ימי נבזי, לדעתי יש בו חלק נסתר שאנחנו עוד נגלה. אני אומרת -אידיוט חלש אופי שנכנס לצרות ואני בעעד שלשם שינוי יעזוב את ניופורט אחת - ולתמיד.

../images/Emo58.gif ע3פ2

מה הקטע עם ג'ימי ?!?? חאלס נמאס מהבאלגנים הכספיים שלו!!!!!!!11 ולמה היו צריכים להעיף את ריאן גם ?!?! סתם מטומטם ריאן ...בשביל מה להרביץ למנהל ?!?! ברצינות מי עושה דבר כזה ?@?!?!? מי!???! בגלל חברה זמנית שלעולם לא יתחתן איתה ולא יהיה לו ילדים ממנה להרוס את הסיכוים שלו לעתיד ?!?!?חחח סאמר וכהן קרעו אותי איך שניהם הסתכלו מהגלגל הענק בפסטיבל ...חחחחחח זה היה ענק ....טיילר הדפוקה הזאת שטינקרית אני מקווה שכולם יעשו עליה חרם יחסית היה פרק נחמד ...

למעלה