עונות 2+3

morg77

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif

לא משהו שקשור לגימי קופר אבל לאו סי כללי.. לפני כמה ימים ראיתי בערוץ אי את חדשות E אז אמרו שבעונה השלישית יקרא ככה. 1.חתונה 2.עזיבה 3.הלוויה מי אתה חושבים שיהיה כל אחד מהם?

R i s a

New member
לשרשר ../images/Emo26.gif

חוץ מזה לא מנצלש"ים הודעות דיון. את יכולה לפתוח לזה הודעה חדשה כי זה דיון.

SaRaS GirL

New member
אממ |ספיולר|

לדעתי.. חתונה- ג'ימי וג'ולי עזיבה- ג'ימי. והפעם סופית. לדעתי הוא ימות.. זה נשמע אדיש..אבל הרגע חשבתי על זה.. אם כתבת הלוויה.. ועיש לו בעיות בשוק האפור יעני.. אז יש מצב כזה..לא חושבים ככה? הלוויה- אולי ג'ימי..מי יודע..

../images/Emo58.gifעונה 3

לגבי החתונה זה כנראה תהיה החתונה של ג'ימי וג'ולי (הוא הציע לה נישואין בפרק הקודם) או שסנדי וקירסטין יעשו חידוש נישואין או משהו כזה. לגבי הלוויה- הדמות היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא ג'ימי, פשוט לא יכולים להרוג אף אחד אחר, כל שאר הדמויות קריטיות לסדרה. עזיבה- אין לי מושג, אבל בסוף השנה הם יהיו בקולג' אז הגיוני שמישהו מה"פבליסט 4" יעזוב.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif מממ

חתונה - לא נראה לי שיהיה חידוש נישואין של סנדי וקירסטן, למרות שבהחלט הייתי רוצה לראות את זה
היו יכולים לעשות את זה כי בתאונה בעונה שנייה הטבעת שלה נשברה או משו אבל פתאום בעונה שלישית שוב יש לה טבעת נישואין..מממ... כן, נראה לי שזה יהיה ג'ולי וג'ימי! או שאחד מהזוגות הצעירים ייסע ללאס וגאס, ישתכר ויתחתן סטייל רוס ורייצ'ל מחברים
סתם, סתם. ג'ימי בהחלט יהיה או בעזיבה או בלוויה, וטוב שכך. די, פעם אהבתי אותו אבל הוא נהיה מציק. ושרלוט בטח תקבל את הקטגוריה השנייה, אם ג'ימי מת שרלוט בטח תהיה זאת שתעזוב. אני לא רואה ולא רוצה לראות אף אחד מהדמויות הראשיות הולך לנו..

../images/Emo58.gifעונה 3

הפעם נראה לי שהוא זה שעושק את ג'ולי ולא היא אותו, היא לא ידעה מאיפה הוא הביא את הכסף לפני שהיא לקחה אותו ממנו. לדעתי ג'ימי קופר הוא אדיוט חלש אופי,הוא יודע שהמעשים שלו שגויים אבל הוא ממשיך ועושה אותם, בדיוק כמו שהוא ידע שזה לא מוסרי להפליל את ראין בנסיון לרצח (של טריי) אבל הוא כל כך סמרטוטי שהוא אף פעם לא עושה את המעשה הנכון. אני אהבתי את הדמות של ג'ימי בעונה הראשונה, כי פשוט נראה שהוא בחור טוב שהסתבך, אבל בעונה הזו (לאור 2 הפרקים האחרונים) הוא כבר לא "הבחור הטוב" ואם כבר בחרו להרוס את הדמות שלו בצורה כזו, אז באמת עדיף שיהיה מחוץ לניופורט.

למעלה