פאקים שמציקים לי בעונה האחרונה

shaharEB

New member
כשאמרתי המשכיות התכוונתי לסדרה החדשה

מ2005 , לא מ1963
אני רק אומרת שזה מבאס ,שחושבים שיש צורך בשינוי. שינו את השחקנים ,הכותבים, המברג ,הטארדיס

lightanddark

New member
זה אותו העקרון

כותבים חדשים, עלילה חדשה. אין שום סיבה שהוא ידע כל פרט ופרט קטן שנעשה לפניו. ולמה שלא תהיה המשכיות כבר לכל הסדרה? אם את רוצה המשכיות בין עונה עם שואוראנר אחר זה כמו לבקש המשכיות ממה ששודר גם לפני זה. אבל כאשר מחליפים שואוראנר ומחליפים דוקטור הסדרה גם משתנה, אין לדוקטור אפילו את אותה האישיות הוא שונה לחלוטין. ועם שינוי כזה ממש אין לי בעיה, הוא הרים את הסדרה לרמות חדשות של איכות.

shaharEB

New member
אוקיי , אז זו דעתך ,וזו דעתי ../images/Emo3.gif סבבה ../images/Emo13.gif

lightanddark

New member
סבבה, רק חבל שזה פוגע לך בהנאה מהסדרה

שמופט הפך לדבר הכי טוב כרגע בטלוויזיה. ואם את לא מצליחה לראות את זה, אז באמת שחבל.

יש אנשים שחושבים בצורה שונה ממך.

את לא חייבת להסכים עם זה, אבל חייבת לקבל את זה.

shaharEB

New member
באמת חבל . אבל לצערי אין שום דבר

שאני יכולה לעשות בנוגע לזה

ailag

New member
אגב, שאלו אותו מתישהו בטוויטר

אם לטארדיס לוקח זמן לתרגם מילים כתובות (כמו בפרק 7 עם הרקמה) איך בסדרה הישנה מתישהו זה היה מיידי או משהו כזה. או לגבי היכולת שלה לתרגם גליפראית. התשובה שלו היתה: Err... LOOK, KITTENS!

timetraveler900

New member
אם את זוכרת, בעונה השנייה

בכוכב הבלתי אפשרי, השטן מדבר עם הדוקטור ואומר לו שהוא בא לפני שהזמן התחיל ("Before time") ואז הדוקטור אומר "מה זאת אומרת לפני הזמן? אין דבר כזה! זה בלתי אפשרי!" וכו'.. מה שהדוקטור ראה בפלאנט 1 על הצוק זה המשפט הכי קדום שיש משחר הזמן - זאת אומרת שהמסר הזה נכתב כשהזמן כבר "התחיל". הטארדיס כנראה יכול לתרגם הכל - חוץ ממה שבעיניה נחשב כבלתי אפשרי :)

jacobyd

New member
אולי הוא שיקר?

אולי הוא סתם חייזר שרוצה שיחשבו שהוא השטן ואולי הוא למד לדבר שפה אחרת שהומצאה יותר מאוחר אולי הוא דיבר אנגלית או גליפראית :)

ailag

New member
על פי ריבר

הטארדיס לא יכולה לתרגם גליפראית עתיקה (ספציפית עתיקה) כי זה ישן מדי. "שחר" אומר התחלה, כמה רגעים אחרי שהזמן התחיל זה עדיין הזמן.. ובכל מקרה לפני שהזמן התחיל לא היה כדוה"א ועל כן לא היה צוק. ובלי קשר לגבי תמונות הדוקטור, גם אנחנו יודעים איך הוא נראה בעבר גם אם לא ראינו פרקים ולא נולדנו עדיין. אני משערת שיש בטארדיס מדפסת איפשהו :)

תשובות לפי נקודת המבט שלי

1. ייתכן והיא מדברת על כל הדוקטורים שהיו מהדוקטור הראשון ועד ל11, כלומר זה כמו שהוא העביר בפרק ה11 את כל המחשבות והידע שלו לקרייג, כלומר ייתכן והיא מכירה את כל התמונות של הדוקטורים ועל זה היא דיברה ... 2. העניין עם הדוקטור והריבר הוא בעצם העניין ריבר והטלקסטה, כלומר הרובוט של הטלקסטההיה אמור לההרג על ידי ריבר (לדעתי האישית) וזה מה שקבוע בזמן, ולא הדוקטור שנהרג, לכן הנגיעה של הרובוט ההוא בריבר הוא מה שהחזיר את הזמן... 3. כן בהחלט היחסים של הדוקטור עם איימי נראים יחסים נורמלים, אבל גם היחסים של הדוקטור עם דונה היו נורא טובים, כלומר נראה שהיחסים של הדוקטור עם שתי המלוות האחרונות שלו הם בהחלט יחסים טובים, אבל אני דווקא אהבתי את העניין שאיימי קיללה את הדוקטור והתייחסה אליו בסוג של רשעות בפרק 10 שבו היא הזדקנה מאוד בעולם הוירטואלי והיא כעסה על זה שהדוקטור לא הגיע להציל אותה בזמן המתאים...

למעלה