פרומו ל 3X13

joyalfa

New member
לפחות זה לבינתיים

זה רק מושך אותי לראות את הפרק שיהיה רק בעוד שבועיים ואז אני יודע ששבוע אחר כך אין פרק אז אני מתבאס אבל לבינתיים לפחות יש לנו את הפרומו

joyalfa

New member
נראה נחמד

עם טרנטינו וויויקה איי פוקס (קיל ביל) ושלורן אומרת לסידני שלא תתקרב לבעלה זה 20 שניות - אבל כמו שאמרתי זה גם משהו

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאותי הכי מעניין לדעת.....

איך הגיעו למצב שסיד אומרת לווהן שהיא לא תהיה האישה האחרת...

varty

New member
../images/Emo58.gifממממממ

לא חשבתי על זה... אולי הוא מנסה לנשק אותה שוב...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאמן.....

אבל לא ניראה לי.......אולי זה הגיע בעקבות השיחה שלה עם לורן שאמרה לה להתרחק מבעלה אבל מעניין למה היא אומרת לה את זה
...

varty

New member
../images/Emo58.gif כי

היא מרגישה אולי שווהן וסידני התקרבו אחד לשני , עובדה שהיא אומרת לסידני להתרחק מווהן. עכשיו אנחנו יודיעם שהיא סוכנת כפולה של הקבוצה הרעה (שכחתי את השם שלהם) לדעתי המטרה שלה היה להתחתן עם ווהן כי הם ידעו שסידני תחזור יום אחד. המטרה שלה זה להרחיק את סידני ווהן. אין לי מושג למה, נראה לי שאת התשובה לזה נקבל בסוף העונה.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifיכול להיות.....

שזה בכלל לא היה קשור לסידני ההתחברות אליו, יכול להיות שזה רק כדי להיכנס ל CIA והוא היה המטרה הכי טובה בשבילה כי הוא היה פגיע מאוד אחרי מה שקרה לסידני..... אולי הפחד שלה עכשיו זה שסידני תפריד בינהם ואז תהיה לה בעיה עם הקשר ל CIA.... אבל אין לי מושג, מעניין איך זה יגמר...

varty

New member
יכול להיות אבל ../images/Emo58.gif

אבל המקום שלה בCIA די מובטח. היא יכולה להשאר שם גם בלי ווהן כי הקבוצה שהיא עובדת בשבילהם...(נו מה השם שלהם??) חזקים מהCIA והם די עושים שם מה שהם רוצים. כמו למשל לפטר את דיקסון (אמרתי את השם שלו טוב הפעם
)או כמו שהם לקחו את הקופסא שסיד החביאה בתקופה שהיא נעלמה לשנתיים. היא מצא את הקופסא והם לקחו אותה לבדיקה בלי לשאול את דעתם הCIA ורצו ליצור מזה תינוק מהביציות של סידני. בקיצור ווהן לא מהווה משקל כאן אבל הוא בכל זאת חשוב כי היא עדיין רוצה להשאר בתמונה ....מממממ

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifממממממ

אוווווווף באסה עם ההפסקות האלה בין פרק לפרק......גרררררר

joyalfa

New member
נקודה למחשבה!

נכון הסי איי איי מקום די מובטח והיא יכולה להסתדר לבד. אבל ווהן יודע הכל על הסי איי אי והעובדה שהוא בוטח בה בגלל שהיא גם שייכת לשם מסייעת לה המון. אבל אני חוזרת ואומרת אני מאוד מקווה שהסיפור של ווהן/לורן הוא לא שיחזור של ג'אק/ארינה ושווהן יפתיע בסוף את לורן ואת כל הצופים.

אני מקווה שאת צודקת..

ןושוהן יפתיע אותנו ולא יהיה סיפור ג'ק-אירנה... למרות שזה נראלי ממש לא הגיוני שווהן ידע. כי אם הוא ידע איך הוא יכול לת לה לשמוע על המבצעים של הCIA..

קרלוצה

New member
למזלנו ההבדל היחידי../images/Emo58.gif

בינתיים בין ווהן/לורן לג'אק/אירנה זה שלהם אין ילדים
מה שדיי מקל יותר על העיניינים..... אבל אני לא חושבת שווהן יודע על לורן, הוא יותר מידי חייכן אליה ונחמד איתה כי גם כשראינו אותם לבד לא נראה היה שהוא יודע.... עוד משהו, לפני שסיד "חזרה" מין המתים ווהן לא עבד יותר בCIA הוא הפסיק ונהיה מורה לצרפתית (שחכתי מזה...) מה שמראה שאולי באמת לורן התקרבה אליו רק בגלל סיד והידיעה שהיא תחזור יום אחד...

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifווהן לא יודע אבל הוא...

o/k יש פורום אחד שנקרא allalias שם יש כל חודש (או משהו כזה) מן הזדמנות כזו של מעריצים שיכולים לשאול שאלה על העונה הנוכחית. נשאלה שאלה כזו: האם ווהן וסידני יגלו סוד גדול על לורן??? והתשובה היתה כן!!! (אם זה אכן אמין) אז לפי דעתי ווהן אינו יודע שלורן בעצם מרמה אותו אבל בניגוד לג'אק (שרומה מכל כיוון עד הסוף) הוא וסיד יגלו שלורן בעצם היא רעה עוד ליפני שהיא תספיק לפוצץ לו את זה בפנים. אני מאוד מקווה שזה יהיה כך?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהעיניין הוא....

שלדעתי אם סיד תדע לפני ווהן על לורן אין סיכוי שהיא לא תרוץ ותיידע אותו לגבי זה כי אני במקומה בחיים לא הייתי רוצה שהוא יישאר לישון איתה או בכלל להיות איתה באותו חדר בלי שיידע..... לפי דעתי מה שאולי יקרה שבסוף לורן תאיים על כולם וזאת תהיה הפתעה גדולה שהיא מבין הרעים ושהיא תמיד ניצלה את ווהן.... אבל נחיה ונראה
למרות שבקצב הזה העונה הראשונה אצלנו תיגמר לפני העונה השלישית בארצות הברית

amirze

New member
../images/Emo58.gif משהו חשוב...

א. הקבוצה היא ה NSA ראשי תיבות של National Security Agency והם לא רצו לעשות תינוק, אלא הקובננט לקחו את זה ורצו... ב. יש משהו שדי מפריע לי בנושא של לורין, כשסארק יצר איתה קשר (במכונית שלה בפרקים הראשונים יחסית של העונה) אם היא הייתה עם הקובננט והכל גם לפני למה הוא כיוון לה אקדח לראש, ולמה הוא שם פצצה מתחת למכונית שלה לביטחון - את זה איכשהו אפשר לנמק שזה בשביל ההצגה שעשו, אבל האקדח? למה הוא היה נחוץ???

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכון../images/Emo4.gif

לגבי ב. גם אני חשבתי על זה.....אולי עם סארק היא התחילה לעבוד יותר מאוחר, או שהקטע הזה נועד כדי שההפתעה תהיה יותר גדולה בשביל הצופים...

למעלה